Author Topic: Bungalow lot Bandar Seri Putra  (Read 2014 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

OffshoreMan

  • Administrator
  • Temenggung
  • ***
  • Posts: 1309
  • Gender: Male
  • Cerita Kerja Offshore Oil & Gas di Offshoreman.net
    • Offshore Oil & Gas
Bungalow lot Bandar Seri Putra
« on: July 28, 2011, 12:29:45 AM »
Last week ada ronda2 bungalow lot dekat seri putra.
Ronda sampai naik atas puncak tu.

Harga setakat ni RM 30+ - RM 50 sqft.

Dengar khabar angin kata PM ada lot dekat atas bukit tu.  Wallahualam.

Berbanding area Bandar Bukit Mahkota, Dekat seri putra ni dah ramai yg start buat bungalow.

mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Re: Bungalow lot Bandar Seri Putra
« Reply #1 on: July 29, 2011, 03:15:22 PM »
Tapi lot atar bukit tu (premier lots) takder org buat lagik. Ada gak rasa teringin nak beli kat situ......tapi...pepaham la......heheheh.

OffshoreMan

  • Administrator
  • Temenggung
  • ***
  • Posts: 1309
  • Gender: Male
  • Cerita Kerja Offshore Oil & Gas di Offshoreman.net
    • Offshore Oil & Gas
Re: Bungalow lot Bandar Seri Putra
« Reply #2 on: July 30, 2011, 09:49:14 AM »
dah drive naik atas premier lot tu.. kawasan cantik, tinggi, berangin...
tapi tak open for sale kot...
tu lot lot utk VVIP...

mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Re: Bungalow lot Bandar Seri Putra
« Reply #3 on: July 30, 2011, 10:37:56 AM »
Tak open for sale ke? Yg lot biasa tu ada lagi ke?

Giemns

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 365
Re: Bungalow lot Bandar Seri Putra
« Reply #4 on: July 30, 2011, 01:36:21 PM »
Dengar cerita lot-lot tu nak di "arrange" semula kepada lot-lot yg lebih kecil, pastu baru nak jual kot!

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Bungalow lot Bandar Seri Putra
« Reply #4 on: July 30, 2011, 01:36:21 PM »



OffshoreMan

  • Administrator
  • Temenggung
  • ***
  • Posts: 1309
  • Gender: Male
  • Cerita Kerja Offshore Oil & Gas di Offshoreman.net
    • Offshore Oil & Gas
Re: Bungalow lot Bandar Seri Putra
« Reply #5 on: August 01, 2011, 06:45:02 AM »
kalau pemaju buat reinforcement kat sisi bukit tu, ok la jugak.. takut bila dah terbeli, tiba tiba require special reinforcement kat tepi bukit tu, silap silap makan juta-jutaan RM...

Rickselr

  • DudeJejomo
  • Pelawat
  • *
  • Posts: 6
  • Gender: Male
  • I Love Putra Mahkota
Bungalow lot Bandar Seri Putra
« Reply #6 on: September 24, 2017, 08:41:50 AM »
Salam/Pa Kabar semua

saya org baru kat forum, dah 6 bulan berjinak dengan RC plane..banyak lagi nk belajar
duk dekat Seri Putra Bangi, training ground saya kat lot banglo yg masih banyak kosong bersebelahan seri
Putra Bukit Mahkota
kalau ada geng2 area sana, leh Pm saya, hari sabtu pagi saya selalu ada main di sana

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Bungalow lot Bandar Seri Putra
« Reply #6 on: September 24, 2017, 08:41:50 AM »