Author Topic: New Development. Rumah kedai dekat pintu masuk Bukit Mahkota/Nilai Seksyen 5.  (Read 5897 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

OffshoreMan

  • Administrator
  • Temenggung
  • ***
  • Posts: 1309
  • Gender: Male
  • Cerita Kerja Offshore Oil & Gas di Offshoreman.net
    • Offshore Oil & Gas
Dengar khabar dekat area sempadan masuk Bukit Mahkota / Nilai, Di hadapan seksyen 5 tu akan di bina rumah kedai.  (Jenis kedai kat bawah, rumah kat atas).  Ada sesiapa punya info?

(Hint ni diperolehi dari sales gallery).

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Dengar khabar dekat area sempadan masuk Bukit Mahkota / Nilai, Di hadapan seksyen 5 tu akan di bina rumah kedai.  (Jenis kedai kat bawah, rumah kat atas).  Ada sesiapa punya info?

(Hint ni diperolehi dari sales gallery).
Macam kat BSP ke? Berapa tingkat?

Norfeal1980

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 918
Dengar khabar dekat area sempadan masuk Bukit Mahkota / Nilai, Di hadapan seksyen 5 tu akan di bina rumah kedai.  (Jenis kedai kat bawah, rumah kat atas).  Ada sesiapa punya info?

(Hint ni diperolehi dari sales gallery).

Doa2 kan lah semoga property market price di BBM nie mningkat mdadak spt di BSP  ;) ;) ;)

mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Menarik. Bukak kedai makan bagus tu. Dekat ngan kilang.

mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Ada news? Kut ada rezeki, boleh JV dgn pakar-pakar makanan dan nutrisi bukak warungcafetiam. ;D

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra




Zulhisham GoHartanah

  • Ejen Hartanah Rescom Realty bagi kawasan Bangi, Kajang & Cheras.
  • Penghuni
  • **
  • Posts: 34
  • Gender: Male
  • Ejen Hartanah Rescom Realty
    • Rumah Untuk Dijual Sekitar Bangi, Kajang dan Cheras.
Dengar khabar dekat area sempadan masuk Bukit Mahkota / Nilai, Di hadapan seksyen 5 tu akan di bina rumah kedai.  (Jenis kedai kat bawah, rumah kat atas).  Ada sesiapa punya info?

(Hint ni diperolehi dari sales gallery).

Doa2 kan lah semoga property market price di BBM nie mningkat mdadak spt di BSP  ;) ;) ;)

InsyAllah, saya rasa akan naik. Sekarang ni rumah2 teres di seksyen 6 pun dah dijual dari 280k-300k utk basic house. Reno tu lebih skit lar. Lg pun sekolah pun dah nak dibina.
- Ejen Hartanah Rescom Realty

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Menarik. Bukak kedai makan bagus tu. Dekat ngan kilang.


ngam tu..

sazzahan

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2916
dekat simpang nak masuk BMM ( lepas petronas antara Banyan Close n Seksyen 2) ada projek pembinaan gak. rumah kedai or perumahan?

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Dengar khabar dekat area sempadan masuk Bukit Mahkota / Nilai, Di hadapan seksyen 5 tu akan di bina rumah kedai.  (Jenis kedai kat bawah, rumah kat atas).  Ada sesiapa punya info?

(Hint ni diperolehi dari sales gallery).

Doa2 kan lah semoga property market price di BBM nie mningkat mdadak spt di BSP  ;) ;) ;)

InsyAllah, saya rasa akan naik. Sekarang ni rumah2 teres di seksyen 6 pun dah dijual dari 280k-300k utk basic house. Reno tu lebih skit lar. Lg pun sekolah pun dah nak dibina.

jangan bimbang....mesti naik punyo... ;D ;D

mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
dekat simpang nak masuk BMM ( lepas petronas antara Banyan Close n Seksyen 2) ada projek pembinaan gak. rumah kedai or perumahan?
Kedai tu. Ada tengok kat sales office dia aritu.

sazzahan

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2916
rumah kedai tu mcm dah siap. bersaing sengit ngan projek seri putra  ;D

ibnhussin

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 191
  • Gender: Male
  • Begin With The End In Mind
    • Follow Your Heart
Tambah le sesak depan simpang tu, pagi2 saya hantor anak ke sekolah bangi lama  ;D

sazzahan

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2916
Tambah le sesak depan simpang tu, pagi2 saya hantor anak ke sekolah bangi lama  ;D

lalu kat guard house BBM tak jem  ;D

Norfeal1980

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 918
rumah kedai tu mcm dah siap. bersaing sengit ngan projek seri putra  ;D

90 % progress. Insya Allah market value rmh di Seksyen 2, BBM akan naik secara mdadak  ;D ;D ;D

Kwn, kalau nak ke kedai cuma jalan kaki jer  ;D ;D ;) ;)

Tapi kesian lak pd penghuni Jalan BM 2/6 coz bkongsi jalan ke jalan besar  ::) ;D ;D

Norfeal1980

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 918
Tambah le sesak depan simpang tu, pagi2 saya hantor anak ke sekolah bangi lama  ;D

lalu kat guard house BBM tak jem  ;D

Betui ... betui ... betui  ;D ;D ;D

Yg duk kat Nilai 3, Semarak, Pajam yg akan mgunakan laluan kat guard house tue  ;D ;) ;)

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra