Author Topic: BPL: QPR Fan... sila masuk sini  (Read 3046 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
BPL: QPR Fan... sila masuk sini
« on: August 21, 2011, 08:37:33 AM »
Arsenal 0-2 Liverpool FT
Aston Villa 3-1 Blackburn FT
Chelsea 2-1 West Brom FT
Everton 0-1 QPR FT
Sunderland 0-1 Newcastle FT
Swansea 0-0 Wigan FT

QPR yang baru dimiliki oleh Tony Fernandes (PEMILIK BARU QPR, Tan Sri Tony Fernandes) nampaknya menang mengatasi Everton di tempat lawan semalam.

Manakala Arsengal nampaknya semakin tertekan setelah seorang lagi pertahanannya cedera dan seorang lagi pula dikenakan kad merah.

Clesiasia pula menang walaupun ketinggalan pada separuh masa pertama.  
« Last Edit: August 21, 2011, 08:39:11 AM by @kuSempoi »

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Jersey QPR ditaja Malaysian Airlines dan AirAsia
« Reply #1 on: September 14, 2011, 02:26:01 PM »
jersey baru QPR ditaja oleh Malaysian Airlines (Home Kit) dan AirAsia (Away and 3rd kit)





Home


3rd Kit

mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Re: BPL: QPR Fan... sila masuk sini
« Reply #2 on: September 14, 2011, 02:28:53 PM »
1 set jersey home (MAS taja) lagi mahal dari 2 set jersey away n 3rd kit (Air Asia taja). Ni mesti management QPR yg decide kannnn...

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: BPL: QPR Fan... sila masuk sini
« Reply #3 on: September 14, 2011, 02:31:58 PM »
pasal aper ler suruh pompuan yang pakai dan tayang jersi tu... kawan nak baca tulisan yang mana satu MAS ker AirAsia ker pun dah berapa nak nampak... :P :P :P

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: BPL: QPR Fan... sila masuk sini
« Reply #4 on: September 14, 2011, 02:34:01 PM »
1 set jersey home (MAS taja) lagi mahal dari 2 set jersey away n 3rd kit (Air Asia taja). Ni mesti management QPR yg decide kannnn...

..sapa yg bukak thread ni ?? AS.....??    AS dh sukung QPR ker skrnk ??  hahahaha  ;D
___________________
aku /..PMB

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: BPL: QPR Fan... sila masuk sini
« Reply #4 on: September 14, 2011, 02:34:01 PM »



mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Re: BPL: QPR Fan... sila masuk sini
« Reply #5 on: September 14, 2011, 02:36:09 PM »
pasal aper ler suruh pompuan yang pakai dan tayang jersi tu... kawan nak baca tulisan yang mana satu MAS ker AirAsia ker pun dah berapa nak nampak... :P :P :P
Memamg tak nampak atau nampak benda lain?

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: BPL: QPR Fan... sila masuk sini
« Reply #6 on: September 14, 2011, 02:47:22 PM »
pasal aper ler suruh pompuan yang pakai dan tayang jersi tu... kawan nak baca tulisan yang mana satu MAS ker AirAsia ker pun dah berapa nak nampak... :P :P :P
Memamg tak nampak atau nampak benda lain?

ntah... ala2 kabur gitu...  :-[ :-[ :-[

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: BPL: QPR Fan... sila masuk sini
« Reply #7 on: September 14, 2011, 03:14:20 PM »
kiranya ini team reserve saya...

maap..maap...(sambil ayun tangan macam Nabil)... dah cuba cari jersey yg tidak dipakai.. tak jumpa lak

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: BPL: QPR Fan... sila masuk sini
« Reply #8 on: September 22, 2011, 08:39:19 AM »


Malaysia Airline terpampang di baju QPR

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: BPL: QPR Fan... sila masuk sini
« Reply #9 on: September 22, 2011, 10:23:50 AM »
pasal aper ler suruh pompuan yang pakai dan tayang jersi tu... kawan nak baca tulisan yang mana satu MAS ker AirAsia ker pun dah berapa nak nampak... :P :P :P
Memamg tak nampak atau nampak benda lain?

ntah... ala2 kabur gitu...  :-[ :-[ :-[
[/quote]

umang ai...lawa2 baju baju ni yo...buntang mato...samo cam org yg pakai...  ;D ;D ;D ;D

sang_karibut

  • Hulubalang
  • *****
  • Posts: 565
  • Gender: Male
  • ~pulau pinang kita~
Re: BPL: QPR Fan... sila masuk sini
« Reply #10 on: October 24, 2011, 10:00:22 AM »
power arrr
dapat tundukan chelsea...walaupun 1 gol

pejal

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 51
Re: BPL: QPR Fan... sila masuk sini
« Reply #11 on: October 31, 2011, 09:02:47 AM »
tewas 3-1 kepada SPURS...

takpe slow2...bawak masuk 2/3 pemain january tahun depan boleh pi jauh....

mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Re: BPL: QPR Fan... sila masuk sini
« Reply #12 on: November 20, 2011, 08:07:40 AM »
Ramli tak masuk QPR ke?

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: BPL: QPR Fan... sila masuk sini
« Reply #12 on: November 20, 2011, 08:07:40 AM »