Author Topic: Putra Mahkota Bikers (PM Bikers)  (Read 15864 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: Putra Mahkota Bikers (PM Bikers)
« Reply #15 on: July 03, 2009, 03:43:57 PM »
Update Peserta :

1. F4iring + wife + 2 anak
2. PoklahR6 + pillion
3. taikun
4. zul roket + pillion
5. amirlc'an76....eh silap lagi....amirer6
6. lear driver <= marshall
7. albakry2sohyler6n + pillion aka home minister
8. WLK48 + pillion
9. rynn_rider
10.abeycuak+pillion(ferno)
11.zaki77
12.izadibc
13.ben10
14.Jeffmoon
15.lonetrekkie <= sweeper
16.Capt Rahman + wife + 2 anak
17.Kamizr1 + Mem (Insyaallah)
18.shogun (MLKsportsbikers)
19.ijau (MLKsportsbikers)
20.izadtzm (MLKsportsbikers) izadibc <= org yg sama ker
21.jebat + wife + 2 anak (MLKsportbikers)
22.freefallsp2 + pillion (terjahbikerz)
23.aideel + pillion (terjahbikerz)
24.krissbenz + pillion (terjahbikerz)
25.Redanick (terjahbikerz)
26.taro (terjahbikerz)
27.winkywink (terjahbikerz)
28.naff (terjhabikerz)
29.Tab
30.ekin ban zen
31.adermarz (mixbikers)
32.farizal + pillion (mixbikers)
33.

jom jom.....letak nama....aku nak buat head count....

F4iring,
Nampak nya dah semakin ramai yang join dan semua nya RIDERS belaka dan tak semuanya dari kawasan Bangi ni. Aku and Family terpaksa tarik diri, takut anak isteri tak selesa nanti.
Walau bagaimana pun  kami sekeluarga akan tetap kesana di waktu yang sama.
Mungkin boleh jumpa gak nanti.
Soriii.

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: Putra Mahkota Bikers (PM Bikers)
« Reply #16 on: July 03, 2009, 05:11:59 PM »


.. dent no . 33 + Julia Yasmen  ,  eko kluarkan  dari senarai ..
    Kenapa .. ?? 
      .. tak pecaya ..?
   
___________________
aku /..PMB

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: Putra Mahkota Bikers (PM Bikers)
« Reply #17 on: July 05, 2009, 11:34:21 AM »
First time makan ikan masak black pepper kat Parameswara. Memang Sodapppp.

Putramahkota-Bangi ada kot semalam. Dia parking kapcai nya jauh jauh..

detx99

  • Aku bukan
  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 80
    • Blog
Re: Putra Mahkota Bikers (PM Bikers)
« Reply #18 on: July 21, 2009, 12:31:53 PM »
Mantap2..sume moto power2..hayabusa ade,954 ade,fireblade ade,CBR1000 ade.huhu...lagenda 110 je xde.tak terkejar nih.huuu.. :o

rc36v4

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 50
Re: Putra Mahkota Bikers (PM Bikers)
« Reply #19 on: August 31, 2009, 08:38:04 PM »
Salam semua bikerz...wah best gak tgk gambar gambar kt sini...teringat masa rding dulu2...insyaAllah nanti nk join gak group ni...bleh ke TT? :) :)

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Putra Mahkota Bikers (PM Bikers)
« Reply #19 on: August 31, 2009, 08:38:04 PM »



putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: Putra Mahkota Bikers (PM Bikers)
« Reply #20 on: September 28, 2009, 04:15:35 PM »
salam....
saya mengambil kesempatan ini ingin mengucapkan selamat menyambut hari raya aidil fitri dan maaf zahir dan batin kepada semua PM Bikers.....hati2 di jalan raya yer....

untuk makluman semua, laman web rasmi Putra Mahkota Bikers telah pon diwujudkan....
sila layari www.pmbikers.com.....


segala xtvt akan diupdate dari masa ke semasa dalam laman web tersebut...
terima kasih...


ELOK SANGAT PUN ... dah ada web sendiri pun. . TAPi kenapa masih posting gambar2 kat sini..
berat bro .. berat sangat dah PMC ni dgn gambar gang2 korank .
huhh !
___________________
aku /..PMB

Pentas Event

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 1
Salam semue!!

Sy nk mintak tolong korg (geng2 250CC above, sesiape je) tuk escortkan pengantin tipu2 sy utk event sy 31 Jan'10 ni.
Bende ni utk sesi Demonstrasi Persandingan.

Berkumpul di: Masjid Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah, Shah Alam (tepat jam 3pm sbb nk distribute t-shirt FREE. T-shirt ni, semue riders kene pakai sbb nk seragam)

Bergerak ke Plaza Alam Sentral (PAS) dgn pengantin: Jam 3.30pm

Sampai je kat PAS, lepas ramp2 bising2, korg park cun2, then nk mintak tolong korg iring pengantin masuk PAS sampai ke pelamin.

Pas setle b'sanding, korg lehlah jln2 dulu usha2 expo, then kite gi minum2!!

Bilangan motor yg diperlukan adelah 50 bijik (250 above only, hehe..)
T-shirt sy dpt bg kat riders je, so yg duk blkg x dpt kot. Tp OK je kalau nk ikut, lg meriah.
Synye budget utk T-shirt sampai 50 bijik motor je. Tp kalau ade ramai lg nk join, lg bagus, cume sy x dpt nk bg t-shirt.

So, bg yg berminat, mintak tolong korg e-mail bende2 kat bawah ni ke e-mail sy admin@pentasevent.com.my selewat-lewatnye 31 Dis'09
1) Name penuh
2) E-mail
3) CC motor
4) No. plate
5) Saiz t-shirt
6) No. H/P

Tolong ye semue!! Heboh2kan bende ni ye..
Thanks!!

Pok Lah R6

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 2
  • Gender: Male
Re: Putra Mahkota Bikers (PM Bikers)
« Reply #22 on: January 08, 2010, 12:13:02 PM »
salam
 mcm mn xtvt ni sila confirm blik, ni dh nk masuk 10hb

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Putra Mahkota Bikers (PM Bikers)
« Reply #23 on: April 19, 2010, 05:05:30 PM »
mentang mentang ler tak payah bayar tol, sampai ke Muar bro pekena kopi ngan mee yer... isk... isk... isk... :P :P :P

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: Putra Mahkota Bikers (PM Bikers)
« Reply #24 on: April 19, 2010, 08:29:01 PM »
mentang mentang ler tak payah bayar tol, sampai ke Muar bro pekena kopi ngan mee yer... isk... isk... isk... :P :P :P

klau dah bawak apam.... smpai Bukit Kayu Hitam pun boleyyy.....  ;)




daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Putra Mahkota Bikers (PM Bikers)
« Reply #25 on: July 27, 2010, 08:57:27 AM »
alamak! bab durian yang tak tahan ni... siap kucing tido merengkok lagi tu...  PERGH!!! :P :P :P

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: Putra Mahkota Bikers (PM Bikers)
« Reply #26 on: July 27, 2010, 09:14:09 AM »
alamak! bab durian yang tak tahan ni... siap kucing tido merengkok lagi tu...  PERGH!!! :P :P :P

stakat posting gambar2 member2 dia je. tadak kena-mengena dgn kita kt PMC ni..
..JGN TERPESONA LA.  kita dgn cara kita sudah !  ;D
___________________
aku /..PMB

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: Putra Mahkota Bikers (PM Bikers)
« Reply #27 on: July 27, 2010, 09:19:48 AM »
makan durian mantin lagi power... ;D
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: Putra Mahkota Bikers (PM Bikers)
« Reply #28 on: July 27, 2010, 09:46:41 AM »
makan durian mantin lagi power... ;D

LC135 Rider : jom ride  mlm ni .. ;D
___________________
aku /..PMB

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Putra Mahkota Bikers (PM Bikers)
« Reply #29 on: July 27, 2010, 10:06:54 AM »
alamak! bab durian yang tak tahan ni... siap kucing tido merengkok lagi tu...  PERGH!!! :P :P :P

stakat posting gambar2 member2 dia je. tadak kena-mengena dgn kita kt PMC ni..
..JGN TERPESONA LA.  kita dgn cara kita sudah !  ;D


gambar dia dok tersengih ada tiap tiap post dia aper... kat bawah tu... ;D ;D ;D

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Putra Mahkota Bikers (PM Bikers)
« Reply #29 on: July 27, 2010, 10:06:54 AM »