Author Topic: Update on Anjung Suasana  (Read 51632 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

embun

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 34
Re: Update on Anjung Suasana
« Reply #15 on: February 19, 2009, 11:52:41 PM »
Naim.....awak Gayah ke?
Betulkah gayah banyak grill dari esah? Nanti weekend ni saya try pi ronda. tapi camane nak kenal Gayah?hahahahaha
Saya nak buat pintu dan tutup wet kichen tu!

Tomatoman

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 137
Re: Update on Anjung Suasana
« Reply #16 on: February 20, 2009, 10:56:16 AM »
Naim - Untuk rumah Gayah yg pintu dapur open tu ingat nak pasang sliding door or pintu kayu je...tapi tgk dulu lah rumah lain buat mcm mana..

embun - kalau nak tau Gayah mcm mana tgk pic yg saya upload tu..

Kalau tak pasang Grill pun cantek gak..tapi risau la pulak bab keselamatan...korang pernah tgk tak invisible gril?

embun

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 34
Re: Update on Anjung Suasana
« Reply #17 on: February 20, 2009, 11:05:35 PM »
WRD 6766 - Dah tahu yang mana satu Gayah.Dah masuk tengok.... Layout slightly beza ngan Esah. Gayah ada sliding door depan....maybe   
                 extra grill kat situ kot...

myst

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 10
Re: Update on Anjung Suasana
« Reply #18 on: February 22, 2009, 02:28:33 PM »
Askum,
Salam kenal buat semua. Mungkin jadi jiran later on.

Tomatoman

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 137
Re: Update on Anjung Suasana
« Reply #19 on: February 23, 2009, 10:26:51 AM »
Selamat datang MYst...bila Anjung Suasana dah siap nanti blh lah kita buat perjumpaan penduduk utk susai kenal...

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Update on Anjung Suasana
« Reply #19 on: February 23, 2009, 10:26:51 AM »



CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: Update on Anjung Suasana
« Reply #20 on: February 23, 2009, 01:13:31 PM »
Capt Assuad dah beli Anjung Suasana.
Bila nak register sebagai Forumer?

myst

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 10
Re: Update on Anjung Suasana
« Reply #21 on: February 23, 2009, 10:25:48 PM »
Latest pics 22nd Feb

myst

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 10
Re: Update on Anjung Suasana
« Reply #22 on: February 23, 2009, 10:34:20 PM »
Latest pics 22nd Feb 2009.
Rasa nama nama tu betul lah. Bungalow kat dalam sebijik aje antara the Esahs, Gayahs and Fatimas. Bungalow lain kat main road.

WIN

  • Penghulu Bendahari
  • *******
  • Posts: 1056
  • Gender: Female
Re: Update on Anjung Suasana
« Reply #23 on: February 24, 2009, 10:00:53 AM »

Salam kenal semua...saya dan keluarga juga insyaallah bakal penghuni Anjung Suasana....
Hai Win...Saya pun berkenankan post guard tu... :)
Hi Embun :) :)

Kami x tahu lg nak buat camne dgn wet kitchen yg ternganga tu.Rasa cam nak buat pintu je. Nanti nak usha rumah korang le. Kot2 ada idea yg lebih menarik nak d tiru. Boleh? ;)

Capt.Rahman, dia abang saya.  Dia ada tugas baru. Jadi makin sibukla ni. Dia biasa masuk forum ni. Tapi takat baca je.

Naim

  • Guest
Re: Update on Anjung Suasana
« Reply #24 on: February 25, 2009, 10:10:59 AM »
Naim.....awak Gayah ke?
Betulkah gayah banyak grill dari esah? Nanti weekend ni saya try pi ronda. tapi camane nak kenal Gayah?hahahahaha
Saya nak buat pintu dan tutup wet kichen tu!

Rasanya ye ler bagi pemerhatian saya ..sebab Gayah banyak tingkap.

Naim

  • Guest
Re: Update on Anjung Suasana
« Reply #25 on: February 25, 2009, 10:13:16 AM »
Ada pernah survey pasal Invisible Grill tuh ...macam tali ajek hahahaha.


Pasal dapur yang ternganga tuh rasa sliding door kot.

WIN

  • Penghulu Bendahari
  • *******
  • Posts: 1056
  • Gender: Female
Re: Update on Anjung Suasana
« Reply #26 on: February 26, 2009, 08:48:11 PM »
Naim, Invisible grill tu camane? First time dengar ni.. :)

embun

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 34
Re: Update on Anjung Suasana
« Reply #27 on: February 27, 2009, 04:08:40 PM »
Naim...invisible grill betul ada ke?
Saya pun macam Win gak, first time dengar....


Sahabat

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 161
Re: Update on Anjung Suasana
« Reply #28 on: February 27, 2009, 04:17:49 PM »
Naim...invisible grill betul ada ke?
Saya pun macam Win gak, first time dengar....



try link ni nanti ada info pasal produk ni...www.invisiblegrille.com

Naim

  • Guest
Re: Update on Anjung Suasana
« Reply #29 on: March 03, 2009, 09:24:03 AM »
Latest pics 22nd Feb

Myst ..beli banglo tuh ker?

Lawa banglo2 kat situ..tapi tak kesampaian  :P

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Update on Anjung Suasana
« Reply #29 on: March 03, 2009, 09:24:03 AM »