Author Topic: Bonggol tinggi betul la.  (Read 5401 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

@zrul@li™

  • Berpijak diBumi Allah, Bernaung DiLangit Allah
  • Penghuni
  • **
  • Posts: 29
  • Gender: Male
Bonggol tinggi betul la.
« on: November 23, 2011, 12:21:06 PM »
ada sesiapa yang tak puas hati bonggol di kawasan perumahan putra-mahkota?

« Last Edit: November 25, 2011, 09:14:02 AM by @zrul@li™ »
MOGA ISLAM TERUS BERSINAR™

sazzahan

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2916
Re: Bonggol tinggi betul la.
« Reply #1 on: November 23, 2011, 12:28:16 PM »
ada sesiapa yang tak puas hati bonggol di kawasan perumahan flat nuri?

ada gambor tak?  ;D

Norfeal1980

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 918
Re: Bonggol tinggi betul la.
« Reply #2 on: November 23, 2011, 04:55:34 PM »
ada sesiapa yang tak puas hati bonggol di kawasan perumahan flat nuri?

ada gambor tak?  ;D

Bonggol tue baru tar ker?  ;D ;D ;D

Norfeal1980

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 918
Re: Bonggol tinggi betul la.
« Reply #3 on: November 23, 2011, 05:03:20 PM »
Kwn prumahan flet di sect 4 nie bonggol2 nye mmg tlalu tinggi  ;) ;) ;)
pernah tjadi kemalangan kot  ???

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Bonggol tinggi betul la.
« Reply #4 on: November 23, 2011, 05:08:59 PM »
ada sesiapa yang tak puas hati bonggol di kawasan perumahan flat nuri?

bro AS gerenti tak puas hati punya...  ;D ;D ;D

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Bonggol tinggi betul la.
« Reply #4 on: November 23, 2011, 05:08:59 PM »



Norfeal1980

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 918
Re: Bonggol tinggi betul la.
« Reply #5 on: November 23, 2011, 05:26:51 PM »
ada sesiapa yang tak puas hati bonggol di kawasan perumahan flat nuri?

bro AS gerenti tak puas hati punya...  ;D ;D ;D

Diam2 udah ler  ;D ;) ;) ;)

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Bonggol tinggi betul la.
« Reply #6 on: November 23, 2011, 05:29:14 PM »
ada sesiapa yang tak puas hati bonggol di kawasan perumahan flat nuri?

bro AS gerenti tak puas hati punya...  ;D ;D ;D

Diam2 udah ler  ;D ;) ;) ;)

aih... dah orang tanya...  ::) ::) ::) nanti dia kompom ler...  ;D

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Bonggol tinggi betul la.
« Reply #7 on: November 24, 2011, 02:40:34 AM »
katakan tidak pada bonggol!!!

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: Bonggol tinggi betul la.
« Reply #8 on: November 24, 2011, 07:49:49 AM »
katakan tidak pada bonggol!!!

tu yg dari dopan putra terrace sampai ke sekolah ghondah tu byk bonggol yo bang... ;D ;D ;D

sazzahan

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2916
Re: Bonggol tinggi betul la.
« Reply #9 on: November 24, 2011, 08:38:25 AM »
bonggol baru mmg laa tinggi2. lama2 klo dah kena lanyak lunyai laa tu hihihi

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Bonggol tinggi betul la.
« Reply #10 on: November 24, 2011, 08:59:09 AM »
katakan tidak pada bonggol!!!

aaaa... kan dah kato... MuaHaHaHa... :D :D :D

buat bonggol pun agak2 lar... ini tak dan change gear satu dah jumpa satu lagi... estimated ler agar speed boleh maintain dalam gear dua... boleh panjat bonggol tanpa perlu tekan brek... laju pun tak laju tu kan? ni kawan belajar masa dok kat Hawaii dulu ni... ;D ;D ;D

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Bonggol tinggi betul la.
« Reply #11 on: November 24, 2011, 09:28:25 AM »
kawan masa kursus kat papua new guinea dulu memang tak jumpa 'bonggol'

katakan tidak pada bonggol!!!

aaaa... kan dah kato... MuaHaHaHa... :D :D :D

buat bonggol pun agak2 lar... ini tak dan change gear satu dah jumpa satu lagi... estimated ler agar speed boleh maintain dalam gear dua... boleh panjat bonggol tanpa perlu tekan brek... laju pun tak laju tu kan? ni kawan belajar masa dok kat Hawaii dulu ni... ;D ;D ;D

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Bonggol tinggi betul la.
« Reply #12 on: November 24, 2011, 09:32:01 AM »
kawan masa kursus kat papua new guinea dulu memang tak jumpa 'bonggol'

katakan tidak pada bonggol!!!

aaaa... kan dah kato... MuaHaHaHa... :D :D :D

buat bonggol pun agak2 lar... ini tak dan change gear satu dah jumpa satu lagi... estimated ler agar speed boleh maintain dalam gear dua... boleh panjat bonggol tanpa perlu tekan brek... laju pun tak laju tu kan? ni kawan belajar masa dok kat Hawaii dulu ni... ;D ;D ;D

ler.. memang ler... pasal jalan dia pun dah berbonggol2... jadi, tak perlu lagi penambahan bonggol... kawan training 3 minggu kat Papua dulu... ;D

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Bonggol tinggi betul la.
« Reply #13 on: November 24, 2011, 09:35:15 AM »
tu yg mula-mula tu pelik... kenapa negara tu boleh hidup tanpa bonggol
tapi kawasan kita ada kemudahan meratakan jalan, ada gak bonggol

kawan masa kursus kat papua new guinea dulu memang tak jumpa 'bonggol'

katakan tidak pada bonggol!!!

aaaa... kan dah kato... MuaHaHaHa... :D :D :D

buat bonggol pun agak2 lar... ini tak dan change gear satu dah jumpa satu lagi... estimated ler agar speed boleh maintain dalam gear dua... boleh panjat bonggol tanpa perlu tekan brek... laju pun tak laju tu kan? ni kawan belajar masa dok kat Hawaii dulu ni... ;D ;D ;D

ler.. memang ler... pasal jalan dia pun dah berbonggol2... jadi, tak perlu lagi penambahan bonggol... kawan training 3 minggu kat Papua dulu... ;D

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: Bonggol tinggi betul la.
« Reply #14 on: November 24, 2011, 09:38:22 AM »
kawan masa kursus kat papua new guinea dulu memang tak jumpa 'bonggol'

katakan tidak pada bonggol!!!

aaaa... kan dah kato... MuaHaHaHa... :D :D :D

buat bonggol pun agak2 lar... ini tak dan change gear satu dah jumpa satu lagi... estimated ler agar speed boleh maintain dalam gear dua... boleh panjat bonggol tanpa perlu tekan brek... laju pun tak laju tu kan? ni kawan belajar masa dok kat Hawaii dulu ni... ;D ;D ;D

salah tu bang...den ghaso lon berapo tajam laie pemikiran korang...kono kojo kek jopun dulu... 8) 8) 8) 8)

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Bonggol tinggi betul la.
« Reply #14 on: November 24, 2011, 09:38:22 AM »