Author Topic: PS3 vs Wii vs XBox 360  (Read 6032 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: PS3 vs Wii vs XBox 360
« Reply #15 on: December 22, 2011, 06:06:01 PM »
Makin tak sabo den nak boli xbox nih...

lopeh ni main game minton kek ghumah yola.. ;D ;D ;D

azraai

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 76
  • Gender: Male
Re: PS3 vs Wii vs XBox 360
« Reply #16 on: December 23, 2011, 10:37:08 AM »
zaman muda2 dulu, kalau nak beli konsol/games saya ke ps-zone kat taman connaught. nelson ni ramai jugak kenal kot. price dia kompetitif
link http://forum.lowyat.net/topic/1313763/all

la ni sekarang kat bangi pun ada mamat ni jual, sham kot nama dia
link http://forum.lowyat.net/topic/1598164

disclaimer: iklan kedai ni takde kena mengena dengan saya. saya takde untung promote. saya tak bertanggungjawab atas sebarang kehilangan/kerugian  ;D

rule of thumb dulu2, jangan beli konsol/games kat kedai2 sg wang/lowyat. tu semua cekik darah. cari trustworthy seller yang ramai kenal kat forum. la ni tak tau la camna




sazzahan

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2916
Re: PS3 vs Wii vs XBox 360
« Reply #17 on: December 23, 2011, 11:32:14 AM »
Makin tak sabo den nak boli xbox nih...

lopeh ni main game minton kek ghumah yola.. ;D ;D ;D

uiks. lain ghaso eh main kek umah ngan main kek sekolah ;D

ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: PS3 vs Wii vs XBox 360
« Reply #18 on: December 23, 2011, 03:49:31 PM »
Makin tak sabo den nak boli xbox nih...

lopeh ni main game minton kek ghumah yola.. ;D ;D ;D

uiks. lain ghaso eh main kek umah ngan main kek sekolah ;D

Donga cito game yang ehem ehem pon ado. My suko la  ;D ;D ;D

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: PS3 vs Wii vs XBox 360
« Reply #19 on: December 24, 2011, 04:00:19 AM »
Makin tak sabo den nak boli xbox nih...

lopeh ni main game minton kek ghumah yola.. ;D ;D ;D

uiks. lain ghaso eh main kek umah ngan main kek sekolah ;D

Donga cito game yang ehem ehem pon ado. My suko la  ;D ;D ;D

ari tu yg ekau pinjam kek den game ehem ehem tu dah pulang kan lon... ;D ;D

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: PS3 vs Wii vs XBox 360
« Reply #19 on: December 24, 2011, 04:00:19 AM »



mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Re: PS3 vs Wii vs XBox 360
« Reply #20 on: December 24, 2011, 09:56:54 AM »
Makin tak sabo den nak boli xbox nih...

lopeh ni main game minton kek ghumah yola.. ;D ;D ;D

uiks. lain ghaso eh main kek umah ngan main kek sekolah ;D

Donga cito game yang ehem ehem pon ado. My suko la  ;D ;D ;D

ari tu yg ekau pinjam kek den game ehem ehem tu dah pulang kan lon... ;D ;D

Owh... tu yg segan & sorok-sorok sangat haritu. My punya rupanya..... buat malu company ajer... hahahaha.

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: PS3 vs Wii vs XBox 360
« Reply #21 on: December 24, 2011, 11:38:35 AM »
Makin tak sabo den nak boli xbox nih...

lopeh ni main game minton kek ghumah yola.. ;D ;D ;D

uiks. lain ghaso eh main kek umah ngan main kek sekolah ;D

Donga cito game yang ehem ehem pon ado. My suko la  ;D ;D ;D

ari tu yg ekau pinjam kek den game ehem ehem tu dah pulang kan lon... ;D ;D

Owh... tu yg segan & sorok-sorok sangat haritu. My punya rupanya..... buat malu company ajer... hahahaha.

ayiesal suh den bolikan...dio malu kek dd kato eh.. ;D ;D ;D

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: PS3 vs Wii vs XBox 360
« Reply #22 on: December 24, 2011, 11:54:54 AM »
Makin tak sabo den nak boli xbox nih...

lopeh ni main game minton kek ghumah yola.. ;D ;D ;D

uiks. lain ghaso eh main kek umah ngan main kek sekolah ;D

Donga cito game yang ehem ehem pon ado. My suko la  ;D ;D ;D

ari tu yg ekau pinjam kek den game ehem ehem tu dah pulang kan lon... ;D ;D

Owh... tu yg segan & sorok-sorok sangat haritu. My punya rupanya..... buat malu company ajer... hahahaha.

ayiesal suh den bolikan...dio malu kek dd kato eh.. ;D ;D ;D

bilo dah abis main kang bagi ler kat kawan... boleh kawan tolong buangkan... ::) ::) ::)

sazzahan

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2916
Re: PS3 vs Wii vs XBox 360
« Reply #23 on: December 24, 2011, 04:10:29 PM »
ari tu yg ekau pinjam kek den game ehem ehem tu dah pulang kan lon... ;D ;D

uiks apo yg ehem ehem ni  ;D ;D

ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: PS3 vs Wii vs XBox 360
« Reply #24 on: December 25, 2011, 02:37:28 AM »
Nak boli xbox ni kene main kek tv bosar... Kono beli tv plak... umangaihhhh...

mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Re: PS3 vs Wii vs XBox 360
« Reply #25 on: December 25, 2011, 09:54:23 AM »
Nak boli xbox ni kene main kek tv bosar... Kono beli tv plak... umangaihhhh...
Yg TV besar kat umah kau tu tak cukup ke? Nak kena beli besar lagik? ....umangaillllll...

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: PS3 vs Wii vs XBox 360
« Reply #26 on: December 25, 2011, 09:57:06 AM »
ari tu yg ekau pinjam kek den game ehem ehem tu dah pulang kan lon... ;D ;D

uiks apo yg ehem ehem ni  ;D ;D

tanyo ayiesal.. ;D ;D

sazzahan

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2916
Re: PS3 vs Wii vs XBox 360
« Reply #27 on: December 25, 2011, 09:06:45 PM »
ari tu yg ekau pinjam kek den game ehem ehem tu dah pulang kan lon... ;D ;D

uiks apo yg ehem ehem ni  ;D ;D

tanyo ayiesal.. ;D ;D

lopeh tu den pun nak pinjam gak  ;D ;D

ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: PS3 vs Wii vs XBox 360
« Reply #28 on: December 26, 2011, 01:49:11 AM »
Nak boli xbox ni kene main kek tv bosar... Kono beli tv plak... umangaihhhh...
Yg TV besar kat umah kau tu tak cukup ke? Nak kena beli besar lagik? ....umangaillllll...

Itu untuk tengok bola, tak buley campur2...  ;D


ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: PS3 vs Wii vs XBox 360
« Reply #29 on: December 26, 2011, 01:49:48 AM »
ari tu yg ekau pinjam kek den game ehem ehem tu dah pulang kan lon... ;D ;D

uiks apo yg ehem ehem ni  ;D ;D

tanyo ayiesal.. ;D ;D

lopeh tu den pun nak pinjam gak  ;D ;D

Tak buleh kongsi2, den suko game tu  ;D ;D ;D

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: PS3 vs Wii vs XBox 360
« Reply #29 on: December 26, 2011, 01:49:48 AM »