Author Topic: PS3 vs Wii vs XBox 360  (Read 5929 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: PS3 vs Wii vs XBox 360
« Reply #30 on: December 26, 2011, 02:13:04 AM »
ari tu yg ekau pinjam kek den game ehem ehem tu dah pulang kan lon... ;D ;D

uiks apo yg ehem ehem ni  ;D ;D

tanyo ayiesal.. ;D ;D

lopeh tu den pun nak pinjam gak  ;D ;D

Tak buleh kongsi2, den suko game tu  ;D ;D ;D

tak yah kongsi...kito main sesamo kek umah ekau... ;D ;D

sazzahan

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2916
Re: PS3 vs Wii vs XBox 360
« Reply #31 on: December 26, 2011, 11:10:05 PM »


tak yah kongsi...kito main sesamo kek umah ekau... ;D ;D

klo x buleh kongsi, burn laa untuk den satu copy hihihi

ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: PS3 vs Wii vs XBox 360
« Reply #32 on: December 28, 2011, 03:50:34 AM »


tak yah kongsi...kito main sesamo kek umah ekau... ;D ;D

klo x buleh kongsi, burn laa untuk den satu copy hihihi

Den baru nak pinjam kau punye jang buat copy. Den mano ado, den donga2 je. Kalau ado pon, den taknak boli... kalau boli pon den tak koba kat sapo2...  ;D

sanji

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 10
    • Kedai Pc Games
Re: PS3 vs Wii vs XBox 360
« Reply #33 on: February 18, 2012, 04:32:53 PM »
kawe ni, minat PS3 ajo, extreme2 skit

mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Re: PS3 vs Wii vs XBox 360
« Reply #34 on: February 18, 2012, 05:05:39 PM »
PS3 ok dah. Tapi sekarang ramai yg pakai iPad n Android sambung kat TV.

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: PS3 vs Wii vs XBox 360
« Reply #34 on: February 18, 2012, 05:05:39 PM »



rahman

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 13
  • I Love Putra Mahkota
Re: PS3 vs Wii vs XBox 360
« Reply #35 on: February 17, 2015, 06:06:34 PM »
wa mcm best jek.. kt mane ada promotion xbox ni?

sekutshop

  • SEKUTSHOP
  • Pelawat
  • *
  • Posts: 4
  • KEDAI BISKUT TIMBANG
    • SEKUTSHOP
Re: PS3 vs Wii vs XBox 360
« Reply #36 on: April 07, 2018, 09:39:52 PM »
saya disini ada buat servis/update/download game untuk jtag/rgh xbox 360.... sesiapa berminat untuk  membeli game jtag xbox sila bawa hardisk (CONSOLE) atau pendrive yang besar :}

* boleh request game
* tranfer game
* update game
* servis xbox
* jtag
* beli hardisk yang penuh dengan game
« Last Edit: April 07, 2018, 11:34:38 PM by sekutshop »
BANDAR BUKIT MAKHOTA SEKSYEN 4
*utk temphan biskut/snek untk majlis atau belian tin sila hubungi 010-9551316*

sekutshop

  • SEKUTSHOP
  • Pelawat
  • *
  • Posts: 4
  • KEDAI BISKUT TIMBANG
    • SEKUTSHOP
Re: PS3 vs Wii vs XBox 360
« Reply #37 on: April 07, 2018, 09:48:03 PM »
wa mcm best jek.. kt mane ada promotion xbox ni?

promotion xpasti kat mana ada.. tapi kalau beli yang secondhand pun ok... ada bnyk dlm mudah or tmpt game community
BANDAR BUKIT MAKHOTA SEKSYEN 4
*utk temphan biskut/snek untk majlis atau belian tin sila hubungi 010-9551316*

sekutshop

  • SEKUTSHOP
  • Pelawat
  • *
  • Posts: 4
  • KEDAI BISKUT TIMBANG
    • SEKUTSHOP
Re: PS3 vs Wii vs XBox 360
« Reply #38 on: April 07, 2018, 09:50:31 PM »
kinect ler terbaik... mmg enjoy main seisi keluarga...

mak bapak bleh main sport, racing, fitness, dance & action games...
anak-anak bleh main game yg sesuai dgn depa tanpa tercegat depan tv jer, sbb kena ada movement...

bila ada family gathering, ramai boleh main, sbb mudah nak belajar...

satu alternatif untuk exercise/aktiviti luar rumah... baru main 30 minit dah basah dengan peluh...
anak2 tak cepat bosan dgn game macam nie, ada kebaikan disitu... tapi kena kawal time depa main...


ye bang.. tu betul... memang berpeluh... tapi untuk yang ada kinnect... game kinnect pun ada bnyk.. untuk senaman.. menari.. lawan.. n macam2..
BANDAR BUKIT MAKHOTA SEKSYEN 4
*utk temphan biskut/snek untk majlis atau belian tin sila hubungi 010-9551316*

sekutshop

  • SEKUTSHOP
  • Pelawat
  • *
  • Posts: 4
  • KEDAI BISKUT TIMBANG
    • SEKUTSHOP
Re: PS3 vs Wii vs XBox 360
« Reply #39 on: April 07, 2018, 09:52:27 PM »
Pengalaman..

wii : dah tak main sebab gambar tak cantik n controller selalu terlepas, terutamanya kanak kanak.
xBox 360 + Kinect : ok utk kanak kanak n family... la ni tengah main Dance Central 2.
Ps3 : no comment. sebab tak dak exp.

yup betul tu... tapi untuk ps3 or xbox sebnarnya ada game yg hanya kuar di xbox dan xkuar di ps3...tp klu untk fmly game.. xbox mmg terbaik la sb mmg bnyk option...
BANDAR BUKIT MAKHOTA SEKSYEN 4
*utk temphan biskut/snek untk majlis atau belian tin sila hubungi 010-9551316*

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: PS3 vs Wii vs XBox 360
« Reply #39 on: April 07, 2018, 09:52:27 PM »