Author Topic: pendapat ttg kos perkahwinan  (Read 328 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

sonaa

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 8
  • I Love Putra Mahkota
Re: pendapat ttg kos perkahwinan
« Reply #30 on: December 04, 2019, 04:56:15 PM »
Kenapa pulak nak kena takut, ake sendiri pakai ngn loan dia sbb tu la aku berani suggest.
Klu tgk dkt forum2 lain ade jugak diorg share pasal koperasi la, pinjaman berlesen tapi tak semua la. Tu yg berani pinjam bank je

blankspc21

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 5
  • I Love Putra Mahkota
Re: pendapat ttg kos perkahwinan
« Reply #31 on: December 04, 2019, 06:01:35 PM »
Yang penting elakkn ahlong dah lerr. Nyesal nantii

montyashley

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 38
Re: pendapat ttg kos perkahwinan
« Reply #32 on: December 04, 2019, 11:40:09 PM »
Klu tgk dkt forum2 lain ade jugak diorg share pasal koperasi la, pinjaman berlesen tapi tak semua la. Tu yg berani pinjam bank je
Tu pengalaman masing -masing la kan. Biasa cerita buruk la yg orang ingat. Tapi confirm klu dapat ejen yg elok. Elok je loan tu. Sbb byk bende buruk datang drpd ejen ni.

montyashley

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 38
Re: pendapat ttg kos perkahwinan
« Reply #33 on: December 04, 2019, 11:42:10 PM »
Yang penting elakkn ahlong dah lerr. Nyesal nantii
Mmg tak patut masuk dalam consideratio n pun ahlong patutnya dgn tak ada agreement semua tak payah lah. Yang muslim better amik yg syariah compliant je.

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: pendapat ttg kos perkahwinan
« Reply #33 on: December 04, 2019, 11:42:10 PM »