Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Komuniti Putra Mahkota => Bandar Bukit Mahkota => Seksyen 7 => Topic started by: OffshoreMan on 15 Feb, 10:54:59 PM

Title: Pelancaran JimBaran ...
Post by: OffshoreMan on 15 Feb, 10:54:59 PM
Ada sesiapa punya info?

Kalau saya perhatikan,
1. dah start tanam bunga and buat  landscape kat depan sales gallery
2. Rumah contoh dah siap (iyea ke rumah contoh?)
3. Pokok pun dah start nak tanam on the way to section 7.

Bila agaknya pelancaran JimBaran ni... Billboard kat tepi plus tol tu pun dah pudar berkulat...
Title: Re: Pelancaran JimBaran ...
Post by: OffshoreMan on 22 Feb, 11:14:26 AM
Hari ni, singgah dekat sales Gallery.  Sempat borak dgn Pn. Salmiah.  Pokok2 dan bunga2an ditanam semula, start dari traffic light sampai bulatan club house.  Ini hanyalah operasi routin saja dan tidak kena mengena directly dengan pelancaran Jimbaran Section 7.  Bila tanya pasal Jimbaran, beliau kata tak pasti, tapi indication Mid 2012.  Hopefully dengan kenaikan Section 7, lot bungalow akan aktif semula...