Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Isu Umum Putra Mahkota => Rumahku Syurgaku => Topic started by: zuber on November 16, 2015, 10:33:42 PM

Title: nak beli peti sejuk baru
Post by: zuber on November 16, 2015, 10:33:42 PM
korang tau macam mana nak pilih peti sejuk??
jenama apa yg paling bagus??
Title: Re: nak beli peti sejuk baru
Post by: siewling on November 17, 2015, 10:00:02 PM
(http://i1283.photobucket.com/albums/a552/familyer/Capture999_zpsdumim8d6.png)

courts ada promosi hebat.. bleh pilih mana2 satu..
Title: Re: nak beli peti sejuk baru
Post by: zuber on November 18, 2015, 02:50:57 PM
(http://i1283.photobucket.com/albums/a552/familyer/Capture999_zpsdumim8d6.png)

courts ada promosi hebat.. bleh pilih mana2 satu..

skrg masih ada tak promosi??? blh bayar ansuran??
Title: Re: nak beli peti sejuk baru
Post by: zuber on November 18, 2015, 02:51:52 PM
pilihlah panasonic tu. panasonic punyer elektronik standard ckit.

betol ke ni?? kau pernah guna panasonic ??
Title: Re: nak beli peti sejuk baru
Post by: siewling on November 19, 2015, 10:47:55 PM
(http://i1283.photobucket.com/albums/a552/familyer/Capture999_zpsdumim8d6.png)

courts ada promosi hebat.. bleh pilih mana2 satu..

skrg masih ada tak promosi??? blh bayar ansuran??

Bleh bayar guna flexicredit tapi kena bli brg lain sebab brg yg dlm katalog tu semua under cash promotion...
Title: nak beli peti sejuk baru
Post by: Linosylo on October 06, 2017, 09:16:35 AM
material ni macam fiberglass plate. sapa tau kat mana nak beli. saya nak buat projek diy.
Title: nak beli peti sejuk baru
Post by: Kamcaurl on August 08, 2019, 10:36:29 AM
bro2 semua asy baru nak berjinak2 dlm DSLR nih... teracun dengan DSLR nikon d40 ayus grrr....
nak tanya berapa cost untuk start main DSLR nih...
last time tanya ayus dia beli complete set kat lwyat dlm rm1000??