Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Komuniti Putra Mahkota => Pemaju & Hartanah => Topic started by: prince8485 on October 03, 2009, 12:41:15 AM

Title: Mencari Semi D
Post by: prince8485 on October 03, 2009, 12:41:15 AM
Salam kawan-kawan..saya sekarang tinggal di Bangi, seksyen 3..tp memandangkan kws tersebut dah crowded..cadang nak cari semi D..tak kiash sama ada BSP atau B.Makhota... kalau kengkwan tahu tolong maklumkan..bajet paling kuatpun RM340k je...terima kasih...
Title: Re: Mencari Semi D
Post by: mierock on October 03, 2009, 01:12:41 AM
pls search pada topic sebelum ini. saya ada sertakan beberapa nombor untuk dihubungi sebab rumah rumah itu masih available.
Title: Re: Mencari Semi D
Post by: Trojan5 on October 03, 2009, 09:24:11 AM
http://putra-mahkota.com/forum/index.php?topic=1151.15 (http://putra-mahkota.com/forum/index.php?topic=1151.15)

Try kat link ni....
Title: Re: Mencari Semi D
Post by: zarin on October 03, 2009, 11:04:27 AM
corner lot terrace tak berminat ke??
Title: Re: Mencari Semi D
Post by: Matahati on October 03, 2009, 11:19:39 AM
Link ni byk rumah utk dijual.

http://www.mudah.my/li?ca=8_s&th=1&q=bandar+bukit+mahkota&cg=2040&w=1&st=s (http://www.mudah.my/li?ca=8_s&th=1&q=bandar+bukit+mahkota&cg=2040&w=1&st=s)

Harap membantu sdr utk memilih  ;D
Title: Re: Mencari Semi D
Post by: Trojan5 on October 03, 2009, 12:43:58 PM
http://www.mudah.my/Bungalow-Taman-Tasik-Semenyih-3364974.htm (http://www.mudah.my/Bungalow-Taman-Tasik-Semenyih-3364974.htm)

Kat Semenyih.... banglo...
Title: Re: Mencari Semi D
Post by: Matahati on October 04, 2009, 02:23:39 PM
http://www.mudah.my/Bungalow-Taman-Tasik-Semenyih-3364974.htm (http://www.mudah.my/Bungalow-Taman-Tasik-Semenyih-3364974.htm)

Kat Semenyih.... banglo...

Woww........murahnya banglo di Semenyih  :o .

Banglo di kawasan Taman Tasik Semenyih mmg murah. Ramai student Universiti Nottingham menyewa banglo di situ. Yg best...kat situ ada taman tasik utk berjogging  ;D
Title: Re: Mencari Semi D
Post by: Naim on October 08, 2009, 03:46:46 PM
Tahun lepas saya ada tanya banglo kat BBM rega RM380k....try ler jln2  kot ada lagi.
Title: Re: Mencari Semi D
Post by: anuar on February 18, 2010, 12:10:50 PM
blakang rumah saya ade kosong..try la tnya onwer nak jual ke tak.lorong 5/2
Title: Re: Mencari Semi D
Post by: sazzahan on October 04, 2011, 02:41:27 PM
ada satu banglo kat seksyen 6. market price dlm 500-600k. tp dia nak tunggu sampai 800k baru nak jual. klo x salah masa mula2 kawasan ni dibuka harga dlm 350-400k jer. huyyo mmg berbaloi2.  ;D