Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Komuniti Putra Mahkota => Putra-Mahkota.com => Topic started by: OffshoreMan on 22 Oct, 12:08:17 AM

Title: Apa lagi yg anda PERLUKAN?
Post by: OffshoreMan on 22 Oct, 12:08:17 AM
Assalamualaikum & Salam sejahtera,

November & October rasanya akan menjadi bulan yg kurang kerja di office... so anda boleh kemukakan apa lagi yang anda rasa perlu utk menambah-baik Putra-Mahkota.com ini... Segala cadangan amat di alu alukan...

Regards,
Sulaiman Sabur.
Webmaster
Title: Re: Apa lagi yg anda PERLUKAN? - Komen & Cadangan to Improve Putra-Mahkota.com
Post by: OffshoreMan on 01 Mar, 05:18:43 PM
Insya Allah bulan 5-6 ni kurang sikit kerja.  Project kat sini dah habis, so boleh balik Putra-mahkota Malaysia...  ;D

Sekiranya anda punya cadangan, komen n improvement, boleh sharekan kat sini.   So kalau ada kemampuan, saya akan try merealisasikannya!

Spasiba!
Title: Re: Apa lagi yg anda PERLUKAN?
Post by: Jundullah_232 on 01 Mar, 05:30:04 PM
 ;D bila nak balik Malaysia tuan leman..  :)

setakat ni takde komen lagi..
cuma klu boleh tread2 lama yg dah basi/expired atau kunci boleh delete kot..

jazakallah
 :)
Title: Re: Apa lagi yg anda PERLUKAN?
Post by: CaptRahman on 01 Mar, 05:35:46 PM
Kambingggg... ;D ;D ;D
Title: Re: Apa lagi yg anda PERLUKAN?
Post by: Matahati on 01 Mar, 05:39:42 PM
;D bila nak balik Malaysia tuan leman..  :)

setakat ni takde komen lagi..
cuma klu boleh tread2 lama yg dah basi/expired atau kunci boleh delete kot..

jazakallah
 :)

Insyaallah....nanti kami (moderator2) akan cuba mengemaskini dan delete thread2 yg tak aktif.
Title: Re: Apa lagi yg anda PERLUKAN?
Post by: OffshoreMan on 01 Mar, 05:46:24 PM
Thread lama kalau boleh jangan di delete.
Just Lock saja.

Kita perlukan thread lama utk position ourself dekat search engine.  Thread tu consider sebagai 'CONTENT' website.  So lock je...  ;D

Kambing ok je.. he he he.. sini hari hari makan Kambing (local panggil Baran)... sampai darah pun naik, seluar pun sempit...
Title: Re: Apa lagi yg anda PERLUKAN?
Post by: Jundullah_232 on 01 Mar, 05:49:51 PM
;D bila nak balik Malaysia tuan leman..  :)

setakat ni takde komen lagi..
cuma klu boleh tread2 lama yg dah basi/expired atau kunci boleh delete kot..

jazakallah
 :)

Insyaallah....nanti kami (moderator2) akan cuba mengemaskini dan delete thread2 yg tak aktif.


Lupalak aku pun moderator.. hemm ikut tuan leman kita lock thread dulu.. sebab boleh jadi search engine.. kadang2 saya search kat google ke yahoo ke depa bawak ke forum kita nie.. cantik...  ;D
Title: Re: Apa lagi yg anda PERLUKAN?
Post by: Matahati on 01 Mar, 05:57:35 PM
OK....thread2 lama dan tak aktif kami akan Lock.

Title: Re: Apa lagi yg anda PERLUKAN?
Post by: kakcik on 01 Mar, 06:31:10 PM
banyak SPAMMER/ ke stalker ke ape tah yang nama aapa2 tu yg berpuluh ribu tu
Jika boleh utk register buat le security lebih sikit supaya mereka tak leh masuk

dan move topik ke tempat bersesuaian
dan merge yang bertindan

terima kasih admin dan mod yg baik hati
Title: Re: Apa lagi yg anda PERLUKAN?
Post by: Wazzatldmuchampions on 01 Mar, 09:27:07 PM
ok kawan akan jalankan tanggungjawab di >BBM> seksyen 5
Title: Re: Apa lagi yg anda PERLUKAN?
Post by: daddyvw on 01 Mar, 09:32:24 PM
Kambingggg... ;D ;D ;D

tak tahan sampai tergelak depan komputer... MuaHaHaHa... :D :D :D
Title: Re: Apa lagi yg anda PERLUKAN?
Post by: WIN on 01 Mar, 10:02:50 PM
Jgn salah sangka..capt rahman perlukan kambing sbg peneman je, x gitu capt?
Hahaha!
Title: Re: Apa lagi yg anda PERLUKAN?
Post by: mImOsaPudiCa on 02 Mar, 08:29:21 AM
Kambingggg... ;D ;D ;D

tak tahan sampai tergelak depan komputer... MuaHaHaHa... :D :D :D

Capt, kt TIP byk kambing, meh la dtg...sumer saiz ade :D
Title: Re: Apa lagi yg anda PERLUKAN?
Post by: namatakpenting on 02 Mar, 08:50:31 AM
saya tak pernah delete thread... hanya lock sahaja
Title: Re: Apa lagi yg anda PERLUKAN?
Post by: CaptRahman on 02 Mar, 08:57:45 AM
Jgn salah sangka..capt rahman perlukan kambing sbg peneman je, x gitu capt?
Hahaha!
Singapore sindrom ke .. ;D ;D Ataupun wiken sindrom.. :-* :-*
Title: Re: Apa lagi yg anda PERLUKAN?
Post by: daddyvw on 02 Mar, 05:31:41 PM
saya tak pernah delete thread... hanya lock sahaja

macam takut jer bunyi nyer... jangan takut... lawan.... MuaHaHaHa... :D :D :D

tak yah jelaskan kat sini pun bro... kawan tahu bro bertanggungjawab punya... ;D ;D ;D
Title: Re: Apa lagi yg anda PERLUKAN?
Post by: namatakpenting on 02 Mar, 05:48:35 PM
mana lak takut.. mmg tak pernah delete thread yg genuine dan bukannya spam

saya tak pernah delete thread... hanya lock sahaja

macam takut jer bunyi nyer... jangan takut... lawan.... MuaHaHaHa... :D :D :D

tak yah jelaskan kat sini pun bro... kawan tahu bro bertanggungjawab punya... ;D ;D ;D
Title: Re: Apa lagi yg anda PERLUKAN?
Post by: namatakpenting on 01 Jun, 05:56:48 PM
Bro Sulaiman.

Boleh tolong strukturkan (masukkan child board) surau2 di BSP mengikut karyah yang mereka jaga.

Surau As-Syakirin
- Putra Terrace
- Seri Melati
- D'Sentral 6A/6B/6C

Surau Al-Hijrah
- Putra Tropika
- Seriputra5 (D'Putra56 dan Putra96)
- Anjung Suasana

Surau Al-Mustaqim
- Vista Seri Putra

Surau Khairotul Islamiyah Dahlia
- Accasia
- Seri Mawar
- Seri dahlia
- Putra Villa
- Lot Banglow (sekarang ingin dikenali sebagai Putra Hills Residences)

Surau Syaidina Umar Al-Khatab
- D'Puncak Nusa
- D'Puncak Putra
- D'Puncak Unggul
- D'Puncak Aman
- Princeton Residences
- Laman Indah
- Castanea

Kemudian satu lagi permintaan, boleh buatkan satu childboard khusus untuk Persatuan Penduduk Bandar Seri Putra di bawah BSP.

Harap diperkenankan.
Title: Apa lagi yg anda PERLUKAN
Post by: Linosylo on 30 Sep, 12:00:19 PM
Hurmm meh kita kongsi tentang apa saja kegilaan anda terhadap sesuatu...kegilaan pada seseorang, kegilaan pada benda, kegilaan pada makanan.....pendek kata apa saja kegilaan anda...and kesan terhadap kegilaan anda ini???hehehehehe
Title: Apa lagi yg anda PERLUKAN
Post by: Lindagcij on 02 Oct, 03:30:25 AM
erm, lari cepat2 gie kat plane n heli n sambil harap janganler serius sangat rosaknya..cuma plane leh ampun lagi kalo depron, kalo crash pagi tengahari menghotglue, petang dah fly balik
Title: Apa lagi yg anda PERLUKAN
Post by: FloydWyje on 11 Oct, 11:17:10 PM
ketika d alam persekolahan, member2 sering berada di keliling kita sampaikan 2 3 jam je terpisah dr diaorg..

bila dah masok zaman bekerja, duduk sorg bagi yg solo, kena lagi tempat yg kurang happening, perghh.. Tuhan saja yg tau..

so, any idea to make some fun when you r lonely???