Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Komuniti Putra Mahkota => Bandar Seri Putra => D'Punchak Nusa => Topic started by: telogoreng on 31 Oct, 10:15:40 AM

Title: Sorri
Post by: telogoreng on 31 Oct, 10:15:40 AM
Asslamualaikum semua!!! Saya bangga setelah dapat melihat apa yang berlaku sekitar tempat dalam forum ni. Tapi tulah bnyk tak dapat sambutan. Bkn oranglain la saya sendiri pun tak bole nk seriously and 100% comitmen dgn whatever aktiviti yang ada di sebabkan kerja saya 6 bulan laut 2 bulan darat. Jadi jgn sesiapa marah atau boring kalau2 cadangan, pndapat saya dah ketinggalan
 harap maklum
Title: Re: Sorri
Post by: CaptRahman on 31 Oct, 08:40:53 PM
Asslamualaikum semua!!! Saya bangga setelah dapat melihat apa yang berlaku sekitar tempat dalam forum ni. Tapi tulah bnyk tak dapat sambutan. Bkn oranglain la saya sendiri pun tak bole nk seriously and 100% comitmen dgn whatever aktiviti yang ada di sebabkan kerja saya 6 bulan laut 2 bulan darat. Jadi jgn sesiapa marah atau boring kalau2 cadangan, pndapat saya dah ketinggalan
 harap maklum
Macam kenal aje...
Title: Re: Sorri
Post by: OffshoreMan on 31 Oct, 09:55:40 PM
tak pa.. namanya pun forum... kalau thread tu dah ada, nanti ada le member bagi links... kalau teruk sgt, moderator boleh mergekan topic...
sik ada hal...