Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Isu Umum Putra Mahkota => Pertubuhan, Persatuan & Kelab => Kelab Sukan Seri Putra => Topic started by: bangimen on 15 Jul, 12:53:56 PM

Title: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: bangimen on 15 Jul, 12:53:56 PM
Kepada yang berminat menjadi Ahli Kelab Sukan Bandar Seri Putra sila hubungi Setiausaha En.Meor 0123412576 atau saya sendiri Azizuddin 019-3617166
Title: Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: siti7 on 23 Jul, 04:41:34 PM
askum wbt

Ade wanita/pompuan x yg join kelab nih...interested gak nak join.... ;D
Title: Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: mentarimerah on 23 Jul, 05:12:44 PM
ada maaa...hari tu main bolajaring....siap bawak pow-pow boy lagi
Title: Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: namatakpenting on 23 Jul, 07:22:35 PM
email je tak boleh ke?
Title: Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: bangimen on 23 Jul, 10:50:05 PM
InsyAllah hari Ahad 27/07/08 ni ada Pertandingan Sepak takraw antara Taman2 BSP, di gelanggang berdekatan Apt. Seri Dahlia...kelab akan membuka meja untuk Pendaftaran ahli2 baru...dijemput beramai2 semua warga Putra Mahkota...
Title: Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: siti7 on 24 Jul, 09:31:20 AM
InsyAllah hari Ahad 27/07/08 ni ada Pertandingan Sepak takraw antara Taman2 BSP, di gelanggang berdekatan Apt. Seri Dahlia...kelab akan membuka meja untuk Pendaftaran ahli2 baru...dijemput beramai2 semua warga Putra Mahkota...

Kat mane plak Apart Seri Dahlia ni...yg putih pink tu ker ? Actually kat BSP ni ade berapa byk apartment? Yg depan tinggi tu Vista Seri putra kan...sorry ler xtao baru blaja2 mengenal... ;D
Title: Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: mentarimerah on 24 Jul, 09:52:15 AM
yang aku ingat...dahlia...melati...mawar....vista(kondo)..dahlia sebelah padang
Title: Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: komot on 24 Jul, 10:34:29 AM
salam...

apa lak aktiviti lepas takraw nanti?
dan bape bayaran nak jadi ahli kelab ni?

BSP x de plan nak buat multi purpose hall
macam kt putrajaya tu ker?
kalau ada sedap sket nak main bdminton ker
atau kalau ada kolam renang, senang bawak anak gi swimming...
Title: Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: mentarimerah on 24 Jul, 11:06:22 AM
salam...

apa lak aktiviti lepas takraw nanti?
dan bape bayaran nak jadi ahli kelab ni?

BSP x de plan nak buat multi purpose hall
macam kt putrajaya tu ker?
kalau ada sedap sket nak main bdminton ker
atau kalau ada kolam renang, senang bawak anak gi swimming...

ooo...abg din sila jawap
Title: Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: bangimen on 24 Jul, 03:42:34 PM
Sori baru  nak berjawab soalan2 diatas skrg...bz heheheee...ok balqis7. Apt.Dahlia yang sebelah padang bola BSP tu depan dgn Putra tropika, belakang kedai hj.tapa...apt kaler putih pink tu Seri Melati
(rumahku...hehehehe) Vista nun kat depan tu...ada 3 le semuanya...

ok komot nak jadi ahli kelab pendaftaran mula2 kena bayar RM12 sahaja (setahun) dan tahun seterusnya Rm10 shj...kalau ikut plannya ada kompleks sukan di BSP ni...lokasi lebih kurang sebelah area D'puncak..tapi atas blue printle...mcmanapun bapak presiden kita En.Hashim Marman sedang berusaha agar sekurang2nya ada dewan serbaguna yang boleh digunakan untuk semua...(InsyAllah)

Tentang Badminton skrg ni kalau yang bawah Kelab kita ada main di dewan Majlis Perbandaran Nilai (BBNilai)
kol saya utk keterangan lebih lanjut (019-3617166)
Kalau nak swim saya rasa skrg ni pergi putrajaya le yg terdekat (saya bawak anak kesana gak) Presint 16 atau yang terbaru presint 5 ni tempat baru) murah je...kanak2 RM1 dewasa RM2...kalau nk tunggu kat BSP rasa saya tkde kot perancangannya...atau kat Apt.Vista komersilkan kolam renang bolehlah kot...
Title: Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: snakatak on 25 Aug, 09:30:55 AM
Pasukan Bolasepak Sri Putra  berminat nak buat perlawanan persahabatan dengan UKM tak? Sila Hubungi sanakatak 03-89216897.TQ
Title: Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: dinseriputra on 09 Sep, 01:06:56 PM
 ;D ;D ;D

dari

dinseriputra
Title: Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: Atan on 09 Sep, 01:14:14 PM
saya baru pindah seri putra 2 bulan..takde orang main bola ke petang-petang ke.....kalau ada pun pak hitam kat futsal court & budak-budak sekolah kat padang sebelah apartment tu....nak join segan lak sobab dah tuo... :D
Title: Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: Hairul_Senibina on 09 Sep, 05:09:10 PM

Kalau nak swim saya rasa skrg ni pergi putrajaya le yg terdekat (saya bawak anak kesana gak) Presint 16 atau yang terbaru presint 5 ni tempat baru) murah je...kanak2 RM1 dewasa RM2...kalau nk tunggu kat BSP rasa saya tkde kot perancangannya...atau kat Apt.Vista komersilkan kolam renang bolehlah kot...


Harap maaf, tiada perancangan utk komersialkan kolam renang di Vista Seri Putra buat masa ini. Utk komersialkannya, byk perkara yg perlu diambilkira termasuk waktu operasi, caj penggunaan, pengawal keselamatan sepenuh masa, insuran nyawa & insuran kemalangan dan sebagainya. Oleh itu, buat masa ini, kolam renang di Vista adalah utk kegunaan pemilik/resident sahaja. Tidak dibuka utk org awam. Harap maaf.

Terima kasih. regards,
senibina   :)
Title: Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: flamingo145 on 27 Feb, 12:33:10 AM
Apa aktiviti terbaru Kelab Sukan Bandar Seri Putra ni ye?

organize laa hari merentas desa.. atau perlawanan terbuka badminton.. atau yg sewaktu dgnnye.. :)


Title: Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: CaptRahman on 27 Feb, 08:51:25 AM
Bagaimana dengan bolasepak untuk veteran? Senyap begitu sahaja. Dulu kan aktif.
Title: Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: putramahkota_bangi on 27 Feb, 09:59:46 AM
Bagaimana dengan bolasepak untuk veteran? Senyap begitu sahaja. Dulu kan aktif.

..dulu kita besar dan serumpun. aktif bolasepak  ;D
Title: Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: mydotnet on 24 Mar, 11:34:41 AM
Izuddin.....bila BSP nak ada dewan badminton? Kelab badminton kita bila nak start balik?  ;D
Title: Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: sonic on 24 Mar, 11:55:50 AM
Kelab Badminton...!!!
Cam best je. Blh join? ;) ;) ;)
Title: Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: bob@maeps on 11 Apr, 03:07:13 PM
ingin menjadi ahli gak..tetapi nak cadang sket kat tok bangimen...saya aktif dalam kelab automotif especially untuk kategori retro,modern classic,vintage dan klasik..ingat nak minta kebenaran untuk memperkembangkan aktiviti nie especially untuk kawasan bdr seri putra...di bandar baru bangi kami memang dah ada group yang akif..so dr pemerhatian saya kat BSP nie pun ramai peminat yg sama..so boleh lah saya ajak depa bersama2 dengan aktiviti kelab nie....untuk rujukan http://keretalama.freeforums.org/index.php (http://keretalama.freeforums.org/index.php) ;D
Title: Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: Wazzatldmuchampions on 11 Apr, 04:16:34 PM


kena wujudkan kelab bolasepak veteran BBM...kat BBM rasanya ramai player berbakat...
Title: Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: ipsumQMF on 14 Apr, 05:02:15 PM
Saya berminat nak menjadi ahli kelab. Saya mencadangkan diadakan aktiviti renang dikawasan Bandar Seri Putra.
Title: Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: ayiesal on 15 Feb, 10:17:38 PM
Kelab Sukan Seri Putra ni aktif lagi ke? Senyap je, dah lama nih... Cemane nak join, sapa wakil kelab  ;D ;D ;D
Title: Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: z1z1 on 28 Sep, 04:55:47 PM
wujud lagi tak kelab ni? ape xtvt terbaru akan datang?
Title: Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: CaptRahman on 28 Sep, 05:30:36 PM
wujud lagi tak kelab ni? ape xtvt terbaru akan datang?
Masih kuat lagi..Akan datang, Hari Terbuka Bandar Seri Putra anjuran Kelab Sukan..mulanya dirancang pada 10/10/2010, tetapi ditunda.
Antara acara:
Pertandingan khemah komuniti terbaik...Tarik tali..makan mkan dsb..
Title: Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: Wazzatldmuchampions on 29 Sep, 09:51:32 AM
wujud lagi tak kelab ni? ape xtvt terbaru akan datang?
Masih kuat lagi..Akan datang, Hari Terbuka Bandar Seri Putra anjuran Kelab Sukan..mulanya dirancang pada 10/10/2010, tetapi ditunda.
Antara acara:
Pertandingan khemah komuniti terbaik...Tarik tali..makan mkan dsb..

untuk org BSP je la ni...org BBM sapa beli banglo adalah dapat jadi ahli club... :D :D
Title: Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: putramahkota_bangi on 29 Sep, 11:07:07 AM
wujud lagi tak kelab ni? ape xtvt terbaru akan datang?
Masih kuat lagi..Akan datang, Hari Terbuka Bandar Seri Putra anjuran Kelab Sukan..mulanya dirancang pada 10/10/2010, tetapi ditunda.
Antara acara:
Pertandingan khemah komuniti terbaik...Tarik tali..makan mkan dsb..
untuk org BSP je la ni...org BBM sapa beli banglo adalah dapat jadi ahli club... :D :D

org BBM dulu dijemput jadi ahli dlm kelab ni ( kelab sukan putra mahkota )
skrg ni sudah disingkirkan @ sudah tukar la .. ( kelab sukan BSP )   
org BBM tengok jer la.. sambey telan ayaq liuq ..  ;D
Title: Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: Wazzatldmuchampions on 29 Sep, 11:33:20 AM
wujud lagi tak kelab ni? ape xtvt terbaru akan datang?
Masih kuat lagi..Akan datang, Hari Terbuka Bandar Seri Putra anjuran Kelab Sukan..mulanya dirancang pada 10/10/2010, tetapi ditunda.
Antara acara:
Pertandingan khemah komuniti terbaik...Tarik tali..makan mkan dsb..
untuk org BSP je la ni...org BBM sapa beli banglo adalah dapat jadi ahli club... :D :D

org BBM dulu dijemput jadi ahli dlm kelab ni ( kelab sukan putra mahkota )
skrg ni sudah disingkirkan @ sudah tukar la .. ( kelab sukan BSP )   
org BBM tengok jer la.. sambey telan ayaq liuq ..  ;D

hang kata nak buat pulak kelab sukan BBM...tak jadi ke? 8)
Title: Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: putramahkota_bangi on 29 Sep, 11:43:32 AM

bila masa pulak nk buat kelabBBM .. ?
tak kemana nya...  ;D

Title: Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: namatakpenting on 29 Sep, 01:39:39 PM
saya email penganjur... tak berjawab pun...  hampeh

wujud lagi tak kelab ni? ape xtvt terbaru akan datang?
Masih kuat lagi..Akan datang, Hari Terbuka Bandar Seri Putra anjuran Kelab Sukan..mulanya dirancang pada 10/10/2010, tetapi ditunda.
Antara acara:
Pertandingan khemah komuniti terbaik...Tarik tali..makan mkan dsb..
Title: Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: daddyvw on 29 Sep, 03:52:43 PM
wujud lagi tak kelab ni? ape xtvt terbaru akan datang?
Masih kuat lagi..Akan datang, Hari Terbuka Bandar Seri Putra anjuran Kelab Sukan..mulanya dirancang pada 10/10/2010, tetapi ditunda.
Antara acara:
Pertandingan khemah komuniti terbaik...Tarik tali..makan mkan dsb..
untuk org BSP je la ni...org BBM sapa beli banglo adalah dapat jadi ahli club... :D :D

org BBM dulu dijemput jadi ahli dlm kelab ni ( kelab sukan putra mahkota )
skrg ni sudah disingkirkan @ sudah tukar la .. ( kelab sukan BSP )   
org BBM tengok jer la.. sambey telan ayaq liuq ..  ;D

barang yang lepas usah dikenang... ;) ;) ;)
Title: Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: namatakpenting on 29 Sep, 09:14:30 PM
saya sendiri tak faham perjalanan kelab... nak dapat info kelab pun tak tahu.
so mungkin boleh dianggap kelab ini hanya untuk orang2 elite je... org lain tak leh join
Title: Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: CaptRahman on 29 Sep, 09:59:24 PM
saya sendiri tak faham perjalanan kelab... nak dapat info kelab pun tak tahu.
so mungkin boleh dianggap kelab ini hanya untuk orang2 elite je... org lain tak leh join
Rasanya kelab ni tak de membership. Yang ada AJK aje..Sebab dulu dah di buka tetapi tak mendapat sambutan.
Kelab terus hidup pun kerana menguruskan pasar malam..Dari situlah semua dana di perolehi untuk menjalankan xtvt.
Title: Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: daddyvw on 29 Sep, 10:24:57 PM
saya sendiri tak faham perjalanan kelab... nak dapat info kelab pun tak tahu.
so mungkin boleh dianggap kelab ini hanya untuk orang2 elite je... org lain tak leh join
Rasanya kelab ni tak de membership. Yang ada AJK aje..Sebab dulu dah di buka tetapi tak mendapat sambutan.
Kelab terus hidup pun kerana menguruskan pasar malam..Dari situlah semua dana di perolehi untuk menjalankan xtvt.

komen capt ni mungkin ada kebenaran nyer... ;) ;) ;)
Title: Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: z1z1 on 30 Sep, 09:25:52 AM
apa objektif kelab sukan ek? kelab ni hanya khusus untuk xtvt sukan saja ke? dekat seri putra ni apa xtvt sukan yang selalu dijalankan penduduk? siapakah golongan yang selalu turun?kalau xtvt tu yang turun 2 atau 3 orang je dah boleh kira xtvt kelab juga kan?

::) apa kata tukar kelab ke Kelab Sukan Dan Rekreasi Seri Putra... xtvt berkelah dan jalan-jalan ke tempat menarik yang boleh disertai golongan tua dan bekeluarga ni salah satu cabang rekreasi.. buat ler 1 tahun 2 kali xtvt berkelah ke port dickson.. hehe


Sekarang banyak kelab berkubur, mana yang bertahan tu kebanyakan jenis ahli yang sanggup keluar duit sendiri untuk jalankan xtvt... 



Title: Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: CaptRahman on 30 Sep, 10:18:23 AM
apa objektif kelab sukan ek? kelab ni hanya khusus untuk xtvt sukan saja ke? dekat seri putra ni apa xtvt sukan yang selalu dijalankan penduduk? siapakah golongan yang selalu turun?kalau xtvt tu yang turun 2 atau 3 orang je dah boleh kira xtvt kelab juga kan?

::) apa kata tukar kelab ke Kelab Sukan Dan Rekreasi Seri Putra... xtvt berkelah dan jalan-jalan ke tempat menarik yang boleh disertai golongan tua dan bekeluarga ni salah satu cabang rekreasi.. buat ler 1 tahun 2 kali xtvt berkelah ke port dickson.. hehe


Sekarang banyak kelab berkubur, mana yang bertahan tu kebanyakan jenis ahli yang sanggup keluar duit sendiri untuk jalankan xtvt... 




Setakat ni Kelab Sukan hanya menjadi penganjur pasar malam dan menganjurkan pertandingan sukan antara taman. Yang dah di jalankan seperti Futsal dewasa, Bola sepak remaja dan veteran, Badminton, ping pong, netball dan sepak takraw.
Dulu ada sewa ruang kedai untuk di jadikan rumah kelab, tetapi tak mendapat sambutan sangat dan dah di berhentikan.
Untuk xtvt lain tu PMC pun ada buat. Boleh berhubung dengan Pengerusi atau Timbalan timbalan nya. ;D
Title: Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: putramahkota_bangi on 30 Sep, 10:55:22 AM
saya sendiri tak faham perjalanan kelab... nak dapat info kelab pun tak tahu.
so mungkin boleh dianggap kelab ini hanya untuk orang2 elite je... org lain tak leh join
Rasanya kelab ni tak de membership. Yang ada AJK aje..Sebab dulu dah di buka tetapi tak mendapat sambutan.
Kelab terus hidup pun kerana menguruskan pasar malam..Dari situlah semua dana di perolehi untuk menjalankan xtvt.
komen capt ni mungkin ada kebenaran nyer... ;) ;) ;)

betul tu capt.. kelab ni hanya utk AJK2nya sahaja nmpknya. . dari awal penubuhannya AJKnya tak byk berubah...  Kalau skrg ni keadaan dh berkembang pesat.. membership kelab ni hanya terdiri org2 dan muka2 tu je.

yerlah .. duit pasar malam@bazar ramadhan ada masyukk..
jgn jd ayahpin.. duit bawa ke langit.  ;D

Title: Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: Wazzatldmuchampions on 30 Sep, 11:33:53 AM
saya sendiri tak faham perjalanan kelab... nak dapat info kelab pun tak tahu.
so mungkin boleh dianggap kelab ini hanya untuk orang2 elite je... org lain tak leh join
Rasanya kelab ni tak de membership. Yang ada AJK aje..Sebab dulu dah di buka tetapi tak mendapat sambutan.
Kelab terus hidup pun kerana menguruskan pasar malam..Dari situlah semua dana di perolehi untuk menjalankan xtvt.
komen capt ni mungkin ada kebenaran nyer... ;) ;) ;)

betul tu capt.. kelab ni hanya utk AJK2nya sahaja nmpknya. . dari awal penubuhannya AJKnya tak byk berubah...  Kalau skrg ni keadaan dh berkembang pesat.. membership kelab ni hanya terdiri org2 dan muka2 tu je.

yerlah .. duit pasar malam@bazar ramadhan ada masyukk..
jgn jd ayahpin.. duit bawa ke langit.  ;D



ini statement bakar diri sendiri ;D
Title: Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: CaptRahman on 30 Sep, 02:32:01 PM
saya sendiri tak faham perjalanan kelab... nak dapat info kelab pun tak tahu.
so mungkin boleh dianggap kelab ini hanya untuk orang2 elite je... org lain tak leh join
Rasanya kelab ni tak de membership. Yang ada AJK aje..Sebab dulu dah di buka tetapi tak mendapat sambutan.
Kelab terus hidup pun kerana menguruskan pasar malam..Dari situlah semua dana di perolehi untuk menjalankan xtvt.
komen capt ni mungkin ada kebenaran nyer... ;) ;) ;)

betul tu capt.. kelab ni hanya utk AJK2nya sahaja nmpknya. . dari awal penubuhannya AJKnya tak byk berubah...  Kalau skrg ni keadaan dh berkembang pesat.. membership kelab ni hanya terdiri org2 dan muka2 tu je.

yerlah .. duit pasar malam@bazar ramadhan ada masyukk..
jgn jd ayahpin.. duit bawa ke langit.  ;D


Dah AGM pun yang datang orang tu jugak...
Title: Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: namatakpenting on 30 Sep, 02:45:08 PM
AGM pun org tak tahu, camno nak datang.

Masalah di sini mungkin kurang publisiti atau sebaliknya mereka mmg tak nak publisiti.

Dah AGM pun yang datang orang tu jugak...
Title: Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: Wazzatldmuchampions on 30 Sep, 02:48:44 PM
kawan rasa elok sekiranya sesiapa yang kurang selesa dengan kelab ...cari AJK atau jurucakap kelab..buatlah perbincangan secara terbuka...penyelesaian melalui perbincangan akan lebih memberi manfaat kepada semua pihak ;D ;D
Title: Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: CaptRahman on 30 Sep, 02:51:02 PM
AGM pun org tak tahu, camno nak datang.

Masalah di sini mungkin kurang publisiti atau sebaliknya mereka mmg tak nak publisiti.

Dah AGM pun yang datang orang tu jugak...
AGM hanya untuk member. Dah kalau orang tu aje yang ada register..dia lah aje yang di jemput. Betul juga, sepatutnya jemputan menjadi ahli hendak lah di war warkan kepada umum. Tak pe kalau ada kesempatan, lain kali kita akan usulkan..
Title: Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: z1z1 on 29 Nov, 03:51:54 PM
hari ahad 5/12/2010 ni ada xtvt kan?
Title: Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: CaptRahman on 29 Nov, 04:36:01 PM
hari ahad 5/12/2010 ni ada xtvt kan?
Hari Terbuka BSP anjuran Kelab Sukan. Ada pertandingan antara taman2 di BSP. Antara acaranya khemah terbaik, Pertandingan Tarik Tali, meniup dan memecah belon (wanita dan kanak2), ujian minda dll.
Yang mengambil bahagian ialah Vista Seri Putra, Putra Villa, Mawar, Melati, Putra Tropika dan Anjung Suasana.
datang le.... ;D
Untuk penduduk Vista boleh mendaftar diri di pejabat pengurusan atau datang untuk taklimat pada malam ini di Dewan Serbaguna pada jam 9 malam.
Title: Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: z1z1 on 29 Nov, 04:52:37 PM
dah daftar dah... heheh tapi kalau datang pada hari ahad tu sekejap je bolehkan? pukul 10pagi ada hal di bangi pula.
Title: Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: namatakpenting on 29 Nov, 04:55:59 PM
Dah diumumkan di sini http://putra-mahkota.com/forum/index.php?topic=5069.msg61154#msg61154 (http://putra-mahkota.com/forum/index.php?topic=5069.msg61154#msg61154)

(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1180.snc4/150216_496541593707_245996843707_7216259_5187739_n.jpg)

hari ahad 5/12/2010 ni ada xtvt kan?
Title: Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: rodzi on 22 Jan, 07:43:09 PM
saya memang minat tentang sukan ni.. skrg pun jadi pegawai sukan sekolah-sekolah islam abim..tapi masa agak bz skt..nak jaga akademi taekwon do,sekolah,restoran..jadi kalau ada apa-apa nak bantu boleh lah kita berbincang.
Title: Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: locume on 29 Nov, 12:29:12 PM
cemane nk jadi ahli kelab? kat sape nk berhubung? bape yuran keahlian?
Title: Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: untungsakan on 10 Jul, 01:31:41 PM
aktiviti futsal ade tak???
Title: Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: Reza27 on 24 Nov, 05:33:35 PM
macam dah tak aktif je nie.. dah lama tak update..
Title: Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: syarif on 09 May, 01:12:44 AM
camne dengan perkembangan kelab sukan sekarang ye?
Title: Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
Post by: putramahkota_bangi on 20 Aug, 12:00:04 PM
update 2018 .

ke arah penubuhan Kelab Sukan Dan Rekreasi Bandar Bukit Mahkota ( KSR BBM )
register dgn ROS dan Pesuruhjaya Badan Sukan 

semoga berjalan lancar .