Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Isu Umum Putra Mahkota => General Discussion => Topic started by: nMa on February 16, 2010, 12:39:07 PM

Title: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: nMa on February 16, 2010, 12:39:07 PM
Sekarang ni dah semakin ramai pengguna PMC ni walau pun sbg guests (termasuk aku la selalunya). Camne mula2 korang tahu pasal forum nih?

Me dulu google cari info pasal update/info/ xtvt pasal BBM. Pastu terjumpa la forum nih. Mmg baguih la ada PMC ni. Senang nak tau cerita terkini. Org yg keje cam me ni, kureng sikit masa nak sembang2 di alam realiti.

So, korang lak camne?
Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: ayiesal on February 16, 2010, 12:44:47 PM
Aku pon terjumpe PMC ni mase tgh dok googling carik info pasal Rimbun Suria. Wahhhh... ade forum rupenye. Tapi amek masa jugak nak join ini forum sebab rumah mcm lambat laie nak siap. La ni bile rumah dah hampir nak siap, aku pon terus mengaktifkan diri untuk mencarik kawan dan berkenalan ngan bakal jiran nanti...

Kite yang sibuk mencarik rezeki nih, mungkin jarang2 dapat jumpe ngan jiran. Jadi, forum ni la sebagai barisan alternatif untuk mengeratkan silaturrahim dan mengetahui aktiviti terkini di dalam kejiranan kite. Mekasih kepada petai2 otai2 yang menghidupkan forum nih...
Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: nMa on February 16, 2010, 12:51:38 PM
Aku pon terjumpe PMC ni mase tgh dok googling carik info pasal Rimbun Suria. Wahhhh... ade forum rupenye. Tapi amek masa jugak nak join ini forum sebab rumah mcm lambat laie nak siap. La ni bile rumah dah hampir nak siap, aku pon terus mengaktifkan diri untuk mencarik kawan dan berkenalan ngan bakal jiran nanti...

Kite yang sibuk mencarik rezeki nih, mungkin jarang2 dapat jumpe ngan jiran. Jadi, forum ni la sebagai barisan alternatif untuk mengeratkan silaturrahim dan mengetahui aktiviti terkini di dalam kejiranan kite. Mekasih kepada petai2 otai2 yang menghidupkan forum nih...

Tu la, kalau dolu-dolu.....petang2 je akan nmpk suri + sura rumahtangga dok lepak kat luar rumah sembang2. (kebanyakan kat kg2). Ini kalau dah nak masuk maghrib baru sampai rumah, nak sembang pekebendanya. Para ibu akan bersilat kat dapur utk sipakan mkn malam. :P
Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: daddyvw on February 17, 2010, 08:37:46 PM
kawan ada sorang kawan... kawan kawan tu yang bagitau ada forum ni kat kawan...  ;D

tapi dia belum post lagi... dok baca jer...  :P
Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: ayiesal on February 17, 2010, 10:17:45 PM
Baca pon takpe, janji segala aktiviti yang dirancangkan dapat disebarkan. Tapi kalau buleh jgn la baca jer, post la sikit, at least nanti kalau nak mintak tolong ke dalam forum nih, ramai la kawan2 yang buleh membantu, tak gitu  ::)

Just nak tau tuan mod, tade sebarang yuran penyertaan dikenakan kan untuk komuniti nih?
Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: Matahati on February 17, 2010, 10:22:14 PM
Sy jawab bagi pehak Tuan punya forum....setakat ini tiada bayaran yg di kenakan kpd ahli forum ini.
Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: M A T R I X on February 18, 2010, 08:20:53 AM
Saya tahu masa nak beli rumah kat T.I.P. Seblm beli buat survey kat internet jumpa forum nih....... ;D
Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: Wazzatldmuchampions on February 18, 2010, 10:52:35 AM

PMC ni sehingga hari ni telah dikenali ramai....sehinggakan ke bandar baru bangi...bahkan di petaling jaya juga ada yang bertanya....menjadi tanggungjawab kita bersama untuk terus menjaga dan memelihara PMC untuk menjadi lebih hebat... ;D ;D
Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: M A T R I X on February 18, 2010, 01:50:48 PM
penduduk bdr baru bangi ramai join forum bangionline.com.... ;D ;D ;D
Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: ayiesal on February 18, 2010, 02:02:35 PM
Sekarang nih bermacam2 forum dah ade. Tugas kite sebagai ahli adalah untuk memastikan forum yang kite masuk tu terus aktif dan diterima oleh ahli sasaran. Kalau kite yakin PMC ni boleh membantu kite untuk menjawab pelbagai persoalan, aktifkanlah diri kite dan sentiasa melibatkan diri dalam aktiviti yang dirancang oleh petai2 otai2. Errr... taknak buat sticker letak kat cermin kete ke sebagai promosi?
Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: M A T R I X on February 18, 2010, 02:18:33 PM
betul tu.... kalau lekat sticker forum putra mahkota tu kat cermin belakang kereta, mesti ramai yg akan join.... ;D ;D ;D
Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: nMa on February 18, 2010, 02:37:41 PM
Rasanya kalau diperhebatkan lagi promosi pasal PMC, mungkin akan lebih ramai yg akan join.

MOD mungkin boleh bukak thread lain / guna thread ni utk minta cadangan drp semua forumers bagaimana cara nak promote PMC ni. Sebagai insentifnya, mungkin boleh tambah bintang/kredit kepada idea yg paling bernas. (cadangan jer)
Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: Matahati on February 18, 2010, 02:40:08 PM
betul tu.... kalau lekat sticker forum putra mahkota tu kat cermin belakang kereta, mesti ramai yg akan join.... ;D ;D ;D

Sedang di usahakan. Cuba klik di sini http://putra-mahkota.com/forum/index.php?topic=3467.msg35769#msg35769 (http://putra-mahkota.com/forum/index.php?topic=3467.msg35769#msg35769)
Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: ayiesal on February 18, 2010, 03:26:11 PM
Rasanya kalau diperhebatkan lagi promosi pasal PMC, mungkin akan lebih ramai yg akan join.

MOD mungkin boleh bukak thread lain / guna thread ni utk minta cadangan drp semua forumers bagaimana cara nak promote PMC ni. Sebagai insentifnya, mungkin boleh tambah bintang/kredit kepada idea yg paling bernas. (cadangan jer)

Tak perlu la insentif. Perlu diingat, abang2 moderator kite bekerja keras demi memastikan forum ni berjalan lancar untuk kite semua jugak, tanpa menerima apa2 bayaran. Buat ape nak kejar bintang kalau idea/post yang kite letak takde hasil. Mungkin tuan mod buleh bukak thread baru untuk membincangkan idea untuk promote PMC. Sama2 lah kite bagi idea dan sama2 lah kite menyokong idea tu kalau bagus.
Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: Wazzatldmuchampions on February 18, 2010, 03:36:55 PM


terima kasih atas pandangan bagi memajukan PMC...
Untuk permulaan

2 program telah dirancang 1) BBQ 2) Produk PMC - Sticker dan T-Shirt

apa pun kita lihat dulu sejauh mana sambutan terhadap 2 program ini serta keberkesanannya dalam usaha untuk mempromosikan PMC...

Sesapa ada member wartawan tu bleh la war-warkan tentang program BBQ pada 24 april nanti (Tarikh cadangan)
Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: daddyvw on February 18, 2010, 03:43:53 PM
berat sama dipikul... ringan sama dijinjing...  ;D ;D ;D

sekarang ni pun bukan main aktif PMC kita ni... baru nak post menda ni keluar
Warning - while you were reading a new reply has been posted. You may wish to review your post.
baca balik... nak post balik keluaaarr balik... bagus ler...  ;D

dulu boleh baca semua post... sari dua ni banyak pulak dah tertinggal... tak sempat kejar kawan pun...  :P :P :P

sapa sapa lama tak masuk tu, teruk lar korang nanti kalau nak perabis baca semua... ;D ;D ;D
Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: ayiesal on February 18, 2010, 04:15:47 PM
Bagus la gitu, itu tandanye forum ni makin mendapat sambutan. Yang penting... kerjasama  8)
Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: namatakpenting on February 18, 2010, 06:34:38 PM
saya jumpa forum ni dulu lepas browsing
Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: ayiesal on February 19, 2010, 01:19:13 AM
saya jumpa forum ni dulu lepas browsing

Browsing carik ape tu akusempoi  ;D. Jangan cari bukan-bukan iye.... Cabbooottt...









ish ish penat...
Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: namatakpenting on February 19, 2010, 11:01:29 AM
browsing cari thesis atau paper/articel untuk research.

macam tak biasalak...hehehe
Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: Wazzatldmuchampions on February 19, 2010, 11:03:31 AM
saya jumpa forum ni dulu lepas browsing

Browsing carik ape tu akusempoi  ;D. Jangan cari bukan-bukan iye.... Cabbooottt...









ish ish penat...


penat sebab browsing benda lain kot.... ;D ;D ;D
Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: ayiesal on February 19, 2010, 11:05:43 AM
penat dah lama tak bersenam. Asyik main kompeter je, tu yang terjumpa PMC nih  ::)
Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: daddyvw on February 19, 2010, 12:25:24 PM
kira ok aper... exercise jari...  ;D
Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: anharhani on March 22, 2010, 12:20:24 AM
Salam all
Saya dapat tahu mengenai PMC dari student saya yg sedang buat kajian utk buat E-Commerce business as their final year project.  Saya minta depa kaji ada tak org yg "malas" cam saya.  Malas nak gi paso beli groceries n lelauk... saya nak ada org buat business online offer service beli barang utk saya, kemudian hantar ke pintu rumah saya.  Jimat masa.  Saya boleh kemas rumah sambil menunggu barang yg saya pesan online sampai.

Depa mentioned kat saya mengenai PMC ni, saya terus registered.  Since then saya jadi member... Alhamdulllah.. dah hampir 8 thn saya tinggal di sini. Tapi saya jarang sekali melibatkan diri dlm persatuan penduduk.  Jadi cara cam ni saya rasa boleh berkenalan dgn penduduk di sini dlm keadaan masa yg terhad.  Masing2 sibuk dgn tugasan harian n tugasan peribadi...

Wassalam
Anhar Hani
Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: mossgenio on March 22, 2010, 12:48:50 AM
Salam all
Saya dapat tahu mengenai PMC dari student saya yg sedang buat kajian utk buat E-Commerce business as their final year project.  Saya minta depa kaji ada tak org yg "malas" cam saya.  Malas nak gi paso beli groceries n lelauk... saya nak ada org buat business online offer service beli barang utk saya, kemudian hantar ke pintu rumah saya.  Jimat masa.  Saya boleh kemas rumah sambil menunggu barang yg saya pesan online sampai.

Depa mentioned kat saya mengenai PMC ni, saya terus registered.  Since then saya jadi member... Alhamdulllah.. dah hampir 8 thn saya tinggal di sini. Tapi saya jarang sekali melibatkan diri dlm persatuan penduduk.  Jadi cara cam ni saya rasa boleh berkenalan dgn penduduk di sini dlm keadaan masa yg terhad.  Masing2 sibuk dgn tugasan harian n tugasan peribadi...

Wassalam
Anhar Hani

Kalau cam tu, bolehlah join BBQ PMC sekali.
Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: daddyvw on March 22, 2010, 09:13:30 AM
Salam all
Saya dapat tahu mengenai PMC dari student saya yg sedang buat kajian utk buat E-Commerce business as their final year project.  Saya minta depa kaji ada tak org yg "malas" cam saya.  Malas nak gi paso beli groceries n lelauk... saya nak ada org buat business online offer service beli barang utk saya, kemudian hantar ke pintu rumah saya.  Jimat masa.  Saya boleh kemas rumah sambil menunggu barang yg saya pesan online sampai.

Depa mentioned kat saya mengenai PMC ni, saya terus registered.  Since then saya jadi member... Alhamdulllah.. dah hampir 8 thn saya tinggal di sini. Tapi saya jarang sekali melibatkan diri dlm persatuan penduduk.  Jadi cara cam ni saya rasa boleh berkenalan dgn penduduk di sini dlm keadaan masa yg terhad.  Masing2 sibuk dgn tugasan harian n tugasan peribadi...

Wassalam
Anhar Hani

Kalau cam tu, bolehlah join BBQ PMC sekali.

SETUJU!!! sekali turun jer dah ramai dapat kenal... ;D ;D ;D

pastu kita boleh lawan sapa lagi malas... you atau kawan... ;)
Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: Aliahzakaria on July 10, 2010, 07:30:01 PM
Senang je....search forum komuniti,boleh jumpa macam2 komuniti forum di malaysia
Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: mossgenio on July 26, 2010, 09:05:14 PM
PMC=Putra Mahkota Chembong?  :o ;D ;D ;D
Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: Wazzatldmuchampions on July 27, 2010, 11:39:56 AM
PMC=Putra Mahkota Chembong?  :o ;D ;D ;D

belum rasmi lagi...tunggu jambatan belakang tu siap ;D
Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: putramahkota_bangi on July 27, 2010, 11:56:47 AM
PMC=Putra Mahkota Chembong?  :o ;D ;D ;D

belum rasmi lagi...tunggu jambatan belakang tu siap ;D

tk ramai pun sebenarnya ON LINE PMC ni. 
ramai user Putra Mahkota lebih kenal FB drp PMC ni. Kena kempen lagi...
Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: daddyvw on July 27, 2010, 01:10:39 PM
PMC=Putra Mahkota Chembong?  :o ;D ;D ;D

belum rasmi lagi...tunggu jambatan belakang tu siap ;D

tk ramai pun sebenarnya ON LINE PMC ni. 
ramai user Putra Mahkota lebih kenal FB drp PMC ni. Kena kempen lagi...


mana ada boleh lawan FB punya... dia yang paling top... :P :P :P
Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: Wazzatldmuchampions on July 27, 2010, 02:29:16 PM
PMC=Putra Mahkota Chembong?  :o ;D ;D ;D

belum rasmi lagi...tunggu jambatan belakang tu siap ;D

tk ramai pun sebenarnya ON LINE PMC ni. 
ramai user Putra Mahkota lebih kenal FB drp PMC ni. Kena kempen lagi...


sapa nak bayo kempen kali ni ;D
Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: putramahkota_bangi on July 27, 2010, 03:19:16 PM
PMC=Putra Mahkota Chembong?  :o ;D ;D ;D

belum rasmi lagi...tunggu jambatan belakang tu siap ;D

tk ramai pun sebenarnya ON LINE PMC ni. 
ramai user Putra Mahkota lebih kenal FB drp PMC ni. Kena kempen lagi...

sapa nak bayo kempen kali ni ;D

kempen kali ni.. seksyen 4 yg taja. sdra suffian baru menang PRK .
 ;D
Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: daddyvw on July 27, 2010, 03:56:17 PM
PMC=Putra Mahkota Chembong?  :o ;D ;D ;D

belum rasmi lagi...tunggu jambatan belakang tu siap ;D

tk ramai pun sebenarnya ON LINE PMC ni. 
ramai user Putra Mahkota lebih kenal FB drp PMC ni. Kena kempen lagi...

sapa nak bayo kempen kali ni ;D

kempen kali ni.. seksyen 4 yg taja. sdra suffian baru menang PRK .
 ;D

patut member banyak hari tak nampak... dah start sibuk ler tu... ;D ;D ;D
Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: Wazzatldmuchampions on July 27, 2010, 05:42:10 PM
PMC=Putra Mahkota Chembong?  :o ;D ;D ;D

belum rasmi lagi...tunggu jambatan belakang tu siap ;D

tk ramai pun sebenarnya ON LINE PMC ni. 
ramai user Putra Mahkota lebih kenal FB drp PMC ni. Kena kempen lagi...

sapa nak bayo kempen kali ni ;D

kempen kali ni.. seksyen 4 yg taja. sdra suffian baru menang PRK .
 ;D

ya ke...peruntukan belum masyuk kot... ;D
Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: Hangerman on August 07, 2010, 02:41:30 AM
syabas pada otai2 PMC yang bukak forum ni... saya terjumpa forum ni masa nak cari info ttg tips nak masuk rumah baru...

walaupun saya baru beli rumah, tapi bila terjumpa je forum ni rasa teruja tuk join the PMC ....insyaalah klu ade rezeki thn depan kite pindah ke putra mahkota plk... ;D ;D ;D
Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: laporpo on September 15, 2010, 04:29:48 PM

google ajak!!
Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: MisterComp on November 20, 2010, 02:37:15 PM
saya tau pasal komuniti ni masa google bandar seri putra. salam kenal ye smua. kitorang baru bukak dekat Bandar Seri Putra. sebelah kedai gunting rambut. tadi ada post kat pengumuman. kene delete. maybe sebab ada link. sori ye mode.. ehe
Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: Farahkawaii on November 21, 2010, 12:24:17 PM
 :) saya terjumpa PMC masa saya nak mencari rumah sewa, mmg berhajat nak tinggal kat sini... alhamdulillah tercapai...
Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: fendy on March 04, 2011, 01:49:32 AM
saya lak terjumpa ngn xsengaja sebab duk cari pembekal baja tahi ayam huahuahua......lg dhsyat dh dkt 7thn duk cni tp xtaw pon huhu...anyway syabas kpd yg mewujudkan forum nie.... ;D
Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: putramahkota_bangi on March 04, 2011, 11:05:31 AM
saya lak terjumpa ngn xsengaja sebab duk cari pembekal baja tahi ayam huahuahua......lg dhsyat dh dkt 7thn duk cni tp xtaw pon huhu...anyway syabas kpd yg mewujudkan forum nie.... ;D

tahniah . . kepada pengguna2 baru. harab anda faham cara2 berforum di PMC ini. . kerana ada yg tak faham  ;D
Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: Wazzatldmuchampions on March 04, 2011, 03:05:24 PM
saya lak terjumpa ngn xsengaja sebab duk cari pembekal baja tahi ayam huahuahua......lg dhsyat dh dkt 7thn duk cni tp xtaw pon huhu...anyway syabas kpd yg mewujudkan forum nie.... ;D

tahniah . . kepada pengguna2 baru. harab anda faham cara2 berforum di PMC ini. . kerana ada yg tak faham  ;D

kalau tak faham tanya...jgn buat-buat tak faham ;)
Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: mesin jahit on May 26, 2011, 03:44:36 PM
Salam semua,

Saya tahu dari uncle google masa nak letak iklan.. nampak nyer sangkut lah pulak berforum nih

anyway tq..
Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: ctzman on June 17, 2011, 01:50:23 PM
tau google nak cari umah area bsp..klu tak tau ada wujudnya blog ini..bagus..i like
Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: ct zana on June 17, 2011, 08:26:13 PM
carik kat google...hehehe  :D
Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: ahmadbasyir on February 24, 2012, 06:19:27 PM
tau sbb pindah dok BSP ler...bandar perumahan yg aman damai lagi diredhai Allah insyaAllah...
Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: i_izan on March 05, 2012, 02:20:26 PM
jumpa bila google tentang nilai & salak tinggi..
tak sangka terjumpa jiran pulak :)
Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: mud_ismail on March 06, 2012, 11:14:15 AM
Salam,

Mula2 try2 cari kawan yang nak memBADMINTONkan diri kat BSP... alih2.. dapat pulak kawan2 berTT, bowling, bolatampar, sepaktakraw.

Sekian.
Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: namatakpenting on March 06, 2012, 01:42:57 PM
dan ber'racing'

Salam,

Mula2 try2 cari kawan yang nak memBADMINTONkan diri kat BSP... alih2.. dapat pulak kawan2 berTT, bowling, bolatampar, sepaktakraw.

Sekian.
Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: Tetikus Hensem on March 06, 2012, 01:56:39 PM
Dapat tahu drpd Google...
Taip "Bandar Seri Putra", terus keluar nama PMC...
Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: amamrzahraa on March 29, 2012, 11:13:43 PM
saya pun dapat tahu dari makcik google....masa duk cari tentang topik.rumah...lupa dulu masa jual rumah nka iklan kat sini...
bagus..betul...forum ni..
Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: sobri ramli on April 26, 2013, 09:04:19 PM
Sejak aku pindah kat Taman Impian Putra. Rasa boring pulak takder member-member area sini. Cari kat google Taman Impian Putra. Keluar forum ni.

Macam tulah aku jumpa.

Title: Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
Post by: azlic on December 14, 2014, 11:04:26 AM
Dapat tahu dari pakcik google jugak
Title: Bagaimana anda tahu ttg PMC
Post by: Lindagcij on September 25, 2017, 06:51:41 AM
Assalamualaikum...

Saya nak bertanya kepada sifu-sifu diluar sana..Berhajat nak convert trex 600 nitro milik saya kepada elektrik sistem..tak tahu bagaimana nak tukarkan..mana nak cari part..minta bantuan sifu-sifu yang dah pernah tukar model ni...

dalam youtube ada buat di over sea..
cari part untuk conversion tapi tak jumpa..
Title: Bagaimana anda tahu ttg PMC
Post by: Karimfvyz on October 12, 2017, 06:02:26 AM
Mel  am S.Zamri newbei sgt bab EP nih, kwn ade boat Osprey..pnjang 1 mtr, motor 4074 size 2200kv, kwn dah beli ESC 120 A, jadi battery Li-po size ape yg patut digunakn ? thanks in advancedtak sabo2 nak turun kat air nih
Title: Buy Portuguese Registered Passport online, Buy Fake Portugal Passport, Buy Novelty Portuguese Drivin
Post by: Pedrop on July 12, 2019, 09:46:00 AM
w w w. fakepassportsgo.cc the best producers of the Portuguese Biometric Passport. Passports come to you looking exactly as the ones issued by the Portuguese
 
Home Office. These passports are verifiable using the U.V light feature for authenticity and are just perfect for use. We
 
also specialize in the production of the Portugal Diplomatic Passport which is used by Diplomats to attend to
 
international official affairs of the state. To clear all your curiosity, contact us directly through our email address at;
 
Visit our website:  http://www.fakepassportsgo.cc  w w w. fakepassportsgo.cc
 
Buy Portuguese passport online
Buy Portuguese passport cover
Buy fake Portuguese passport
Buy real Portuguese passport
Buy original Portuguese passport
Can i buy Portuguese passport
Buy Portuguese Portuguese Passport
Buy new Portuguese Passport
Buy Official Portuguese Passport
Buy cash passport Portugal
Original Portugal passport
Buy original Portuguese passport
Original Portuguese passport
Best producers of Portuguese Passport
Real leather Portuguese passport holder
Real Portuguese passport
Buy Biometric Portuguese passport
Buy real Portuguese passport
Buy real Portugal passport
Buy real and fake passport online
Buy real passport online
Buy a real passport
Buy fake and real passport
How to buy a real Portuguese passport
Buy genuine fake passport
Can you buy Portuguese passport
Buy a Portuguese passport
Buy a fake Portuguese passport
Buy a Portugal passport
Buy a fake passport in Portuguese
Passport scotch buy Portuguese
How to buy Portuguese passport
How to buy Portugal passport
Portuguese passport renewal
Portuguese passport application
Portuguese passport office
Portuguese passport fees
Portuguese passport visa free countries
Portuguese passport number
Portuguese passport renewal child
Portuguese passport
Portuguese passport agency
Portuguese passport application child
Portuguese passport application time
Portuguese passport after brexit
Renewing a Portuguese passport
Renewing a Portuguese passport in australia
Renewing a Portuguese passport from abroad
Renewing a Portuguese passport online
Renewing a Portuguese passport in the usa
tracking a Portuguese passport application
Renewing a Portuguese passport in New Zealand
found a Portuguese passport
Portuguese passport biometric
Portuguese passport brexit
Portuguese passport blue
Portuguese passport by marriage
Portuguese passport belfast
Portuguese passport cost
Portuguese passport contact
Portuguese passport change of name
Portuguese passport city of issue
Portuguese passport card
Portuguese passport chip
Portuguese passport documents
Portuguese passport duration
Portuguese passport dubai visa
Portuguese passport expiry date
Portuguese passport example
Portuguese passport enquiries
Portuguese passport expired
Portuguese passport express
Portuguese passport extension
Portuguese passport expiry date format
Portuguese passport emergency contact page
e passport Portuguese
e passport Portuguese application
Portuguese e-passport chip
Portuguese e passport not working
Portuguese e passport photo
Portuguese e passport usa
Register e passport Portuguese
Portuguese passport going to usa
Portuguese passport glasgow
Portuguese passport going to australia
Portuguese passport greece
Portuguese passport how long
Portuguese passport how much
Portuguese passport hong kong visa
Portuguese passport how long valid
Portuguese passport issuing authority
I lost my Portuguese passport
I found a Portuguese passport
Portuguese passport Portugal
Portuguese passport jordan visa
Portuguese passport jamaica
Portuguese passport Portuguese visa
Portuguese passport jobs
Portuguese passport jumbo
Portuguese passport jersey
Portuguese passport jakarta
Portuguese passport jamaica visa
Portuguese passport kenya visa
Portuguese passport korea visa
Portuguese passport kuwait visa
Portuguese passport kodak
Portuguese passport kazakhstan
Portuguese passport kuala lumpur
Portuguese passport kuwait
Portugal passport kenya
Portugal passport kuwait
Portuguese passport marriage
Portuguese passport middle name
Portuguese passport married
Portuguese passport Portugal
Portuguese passport mrz number
Portuguese passport morocco
Portuguese passport married name change
Portuguese passport need visa for usa
Portuguese passport office victoria
Portuguese passport office glasgow
Portuguese passport office belfast
Portuguese passport office liverpool
Portuguese passport office newport
Cost of Portuguese passport
Extension to Portuguese passport
Ireland to Portuguese passport requirements
Portuguese passport under uv light
Portuguese passport unicorn
Renew Portugal passport in uae
Portuguese passport validity for spain
Portuguese passport validity for usa
Portuguese passport visa for australia
Portuguese passport validity for italy
Portuguese passport new zealand visa
1 year Portuguese passport
1 day Portuguese passport renewal
1 year Portuguese passport extension
Portuguese passport 2019
Portuguese passport 2018
Portuguese passport 2016
Portuguese passport 2017
Portuguese passport 2015
Portuguese passport 2010
Portuguese passport 24 hours
Portuguese passport 2012
Portuguese passport 2009
Portuguese passport 2008
Portuguese passport 2014
Portuguese passport 2006
Portuguese passport renewal for 5 year old
Portuguese passport Portugal
Portuguese passport over 75
Portuguese passport over 80
Fake Portuguese passport generator
Fake Portuguese passport template
Fake Portuguese passport number generator
Fake Portuguese passport website
Fake Portuguese passport online
Fake Portuguese passport Portuguese law
Report Fake Portuguese passport
Fake Portuguese passport
Buy a Fake Portuguese passport
Make a Fake Portuguese passport
I need a Fake Portuguese passport
Make a fake Portugal passport
How to detect a Fake Portuguese passport
Fake Portuguese passport buy
Caught with fake passport Portugal
Fake Portuguese passport for sale
Get fake Portugal passport
How to get fake Portugal passport
How to make fake Portugal passport
How to know fake Portugal passport
Portuguese fake passport id
Identify fake Portuguese passport
Make fake Portugal passport
Fake Portugal passport online
Examples of fake Portugal passports
Fake Portuguese passport pictures'
Fake Portuguese passport price
Fake passport penalty Portugal
Fake Portuguese passport sale
Fake passport sentence Portugal
Fake Portuguese passports to buy
Fake Portuguese passports thailand
Using fake passport Portugal
Any questions about Portuguese Passports?
You need a Portuguese Passports?
Want to buy Portugal Passport?
How can i buy Portuguese Passport?
Is it possible to get a Portugal Passport online?
How can i renew my Portugal Passport?
Did you loss your Portugal Passport?
Who can get a Portugal Passports?
Title: Bagaimana anda tahu ttg PMC
Post by: Kamcaurl on August 15, 2019, 05:11:16 AM
Gm/Admin/SupportAdmin/Teknisi Mohon bantuannya ..
Maaf bila salah kamar . Cuma ingin di bantu

Bagaimana cara instal RF ini lewat DVD yang saya pesan? saya agak kebingungan ....
Mungkin bisa kasih penjelasan yang agak panjanggg .. soalnya ini berbeda dengan dvd2 yang lain kalau menginstalnya ...  Terima kasih

 
If you have any questions regarding the place and how to use Are you allowed to take photos in casinos or What percentage do Vegas slots pay, you can get hold of us at our own site (http://888spins.com)
 
Title: Buy Danish fake passports, Get Denmark original pasport online, Buy novelty Denmark passport, Danish
Post by: EmpmindQ on October 09, 2019, 10:09:24 AM
w w w. Fakepassportgo.cc the best producers of the Denmark Biometric Passport. Passports come to you looking exactly as the ones issued by the Denmark
 
Home Office. These passports are verifiable using the U.V light feature for authenticity and are just perfect for use. We
 
also specialize in the production of the Danish Diplomatic Passport which is used by Diplomats to attend to
 
international official affairs of the state. To clear all your curiosity, contact us directly:
 
 
Visit our website:  http://www.fakepassportgo.cc   w w w. fakepassportgo.cc
 
 
Buy Denmark passport online
Buy Denmark passport cover
Buy fake Denmark passport
Buy real Denmark passport
Buy original Denmark passport
Can i buy Denmark passport
Buy original Denmark Passport
Buy new Denmark Passport
Buy Official Denmark Passport
Buy cash passport Danish
Original Danish passport
Buy original Denmark passport
Original Denmark passport
Best producers of Denmark Passport
Real leather Denmark passport holder
Real Denmark passport
Buy Biometric Denmark passport
Buy real Denmark passport
Buy real Danish passport
Buy real and fake passport online
Buy real passport online
Buy a real passport
Buy fake and real passport
How to buy a real Denmark passport
Buy genuine fake passport
Can you buy Denmark passport
Buy a Denmark passport
Buy a fake Denmark passport
Buy a Danish passport
Buy a fake passport in Denmark
Passport scotch buy Denmark
How to buy Denmark passport
How to buy Danish passport
Denmark passport renewal
Denmark passport application
Denmark passport office
Denmark passport fees
Denmark passport visa free countries
Denmark passport number
Denmark passport renewal child
Denmark passport
Denmark passport agency
Denmark passport application child
Denmark passport application time
Denmark passport after brexit
Renewing a Denmark passport
Renewing a Denmark passport in australia
Renewing a Denmark passport from abroad
Renewing a Denmark passport online
Renewing a Denmark passport in the usa
tracking a Denmark passport application
Renewing a Denmark passport in New Zealand
found a Denmark passport
Denmark passport biometric
Denmark passport brexit
Denmark passport blue
Denmark passport by marriage
Denmark passport belfast
Denmark passport cost
Denmark passport contact
Denmark passport change of name
Denmark passport city of issue
Denmark passport card
Denmark passport chip
Denmark passport documents
Denmark passport duration
Denmark passport dubai visa
Denmark passport expiry date
Denmark passport example
Denmark passport enquiries
Denmark passport expired
Denmark passport express
Denmark passport extension
Denmark passport expiry date format
Denmark passport emergency contact page
e passport Denmark
e passport Denmark application
Denmark e-passport chip
Denmark e passport not working
Denmark e passport photo
Denmark e passport usa
Register e passport Denmark
Denmark passport going to usa
Denmark passport glasgow
Denmark passport going to australia
Denmark passport greece
Denmark passport how long
Denmark passport how much
Denmark passport hong kong visa
Denmark passport how long valid
Denmark passport issuing authority
I lost my Denmark passport
I found a Denmark passport
Denmark passport Danish
Denmark passport jordan visa
Denmark passport jamaica
Denmark passport Denmark visa
Denmark passport jobs
Denmark passport jumbo
Denmark passport jersey
Denmark passport jakarta
Denmark passport jamaica visa
Denmark passport kenya visa
Denmark passport korea visa
Denmark passport kuwait visa
Denmark passport kodak
Denmark passport kazakhstan
Denmark passport kuala lumpur
Denmark passport kuwait
Danish passport kenya
Danish passport kuwait
Denmark passport marriage
Denmark passport middle name
Denmark passport married
Denmark passport Danish
Denmark passport mrz number
Denmark passport morocco
Denmark passport married name change
Denmark passport need visa for usa
Denmark passport office victoria
Denmark passport office glasgow
Denmark passport office belfast
Denmark passport office liverpool
Denmark passport office newport
Cost of Denmark passport
Extension to Denmark passport
Denmark to Denmark passport requirements
Denmark passport under uv light
Denmark passport unicorn
Renew Danish passport in uae
Denmark passport validity for spain
Denmark passport validity for usa
Denmark passport visa for australia
Denmark passport validity for Danish
Denmark passport new zealand visa
1 year Denmark passport
1 day Denmark passport renewal
1 year Denmark passport extension
Denmark passport 2019
Denmark passport 2018
Denmark passport 2016
Denmark passport 2017
Denmark passport 2015
Denmark passport 2010
Denmark passport 24 hours
Denmark passport 2012
Denmark passport 2009
Denmark passport 2008
Denmark passport 2014
Denmark passport 2006
Denmark passport renewal for 5 year old
Denmark passport Danish
Denmark passport over 75
Denmark passport over 80
Fake Denmark passport generator
Fake Denmark passport template
Fake Denmark passport number generator
Fake Denmark passport website
Fake Denmark passport online
Fake Denmark passport Denmark law
Report Fake Denmark passport
Fake Denmark passport
Buy a Fake Denmark passport
Make a Fake Denmark passport
I need a Fake Denmark passport
Make a fake Danish passport
How to detect a Fake Denmark passport
Fake Denmark passport buy
Caught with fake passport Danish
Fake Denmark passport for sale
Get fake Danish passport
How to get fake Danish passport
How to make fake Danish passport
How to know fake Danish passport
Denmark fake passport id
Identify fake Denmark passport
Make fake Danish passport
Fake Danish passport online
Examples of fake Danish passports
Fake Denmark passport pictures'
Fake Denmark passport price
Fake passport penalty Danish
Fake Denmark passport sale
Fake passport sentence Danish
Fake Denmark passports to buy
Fake Denmark passports thailand
Using fake passport Danish
Any questions about Denmark Passport?
You need a Denmark fake passport?
Want to buy Danish Passport?
How can i buy Denmark Passport?
Is it possible to get a Danish Passport online?
How can i renew my Danish Passport?
Did you loss your Danish Passport?
Who can get a Danish Passport?
Title: Buy Danish fake passports, Get Denmark original pasport online, Buy novelty Denmark passport, Danish
Post by: Ramonr on October 10, 2019, 06:56:54 AM
w w w. Fakepassportgo.cc the best producers of the Denmark Biometric Passport. Passports come to you looking exactly as the ones issued by the Denmark
 
Home Office. These passports are verifiable using the U.V light feature for authenticity and are just perfect for use. We
 
also specialize in the production of the Danish Diplomatic Passport which is used by Diplomats to attend to
 
international official affairs of the state. To clear all your curiosity, contact us directly:
 
 
Visit our website:  http://www.fakepassportgo.cc   w w w. fakepassportgo.cc
 
 
Buy Denmark passport online
Buy Denmark passport cover
Buy fake Denmark passport
Buy real Denmark passport
Buy original Denmark passport
Can i buy Denmark passport
Buy original Denmark Passport
Buy new Denmark Passport
Buy Official Denmark Passport
Buy cash passport Danish
Original Danish passport
Buy original Denmark passport
Original Denmark passport
Best producers of Denmark Passport
Real leather Denmark passport holder
Real Denmark passport
Buy Biometric Denmark passport
Buy real Denmark passport
Buy real Danish passport
Buy real and fake passport online
Buy real passport online
Buy a real passport
Buy fake and real passport
How to buy a real Denmark passport
Buy genuine fake passport
Can you buy Denmark passport
Buy a Denmark passport
Buy a fake Denmark passport
Buy a Danish passport
Buy a fake passport in Denmark
Passport scotch buy Denmark
How to buy Denmark passport
How to buy Danish passport
Denmark passport renewal
Denmark passport application
Denmark passport office
Denmark passport fees
Denmark passport visa free countries
Denmark passport number
Denmark passport renewal child
Denmark passport
Denmark passport agency
Denmark passport application child
Denmark passport application time
Denmark passport after brexit
Renewing a Denmark passport
Renewing a Denmark passport in australia
Renewing a Denmark passport from abroad
Renewing a Denmark passport online
Renewing a Denmark passport in the usa
tracking a Denmark passport application
Renewing a Denmark passport in New Zealand
found a Denmark passport
Denmark passport biometric
Denmark passport brexit
Denmark passport blue
Denmark passport by marriage
Denmark passport belfast
Denmark passport cost
Denmark passport contact
Denmark passport change of name
Denmark passport city of issue
Denmark passport card
Denmark passport chip
Denmark passport documents
Denmark passport duration
Denmark passport dubai visa
Denmark passport expiry date
Denmark passport example
Denmark passport enquiries
Denmark passport expired
Denmark passport express
Denmark passport extension
Denmark passport expiry date format
Denmark passport emergency contact page
e passport Denmark
e passport Denmark application
Denmark e-passport chip
Denmark e passport not working
Denmark e passport photo
Denmark e passport usa
Register e passport Denmark
Denmark passport going to usa
Denmark passport glasgow
Denmark passport going to australia
Denmark passport greece
Denmark passport how long
Denmark passport how much
Denmark passport hong kong visa
Denmark passport how long valid
Denmark passport issuing authority
I lost my Denmark passport
I found a Denmark passport
Denmark passport Danish
Denmark passport jordan visa
Denmark passport jamaica
Denmark passport Denmark visa
Denmark passport jobs
Denmark passport jumbo
Denmark passport jersey
Denmark passport jakarta
Denmark passport jamaica visa
Denmark passport kenya visa
Denmark passport korea visa
Denmark passport kuwait visa
Denmark passport kodak
Denmark passport kazakhstan
Denmark passport kuala lumpur
Denmark passport kuwait
Danish passport kenya
Danish passport kuwait
Denmark passport marriage
Denmark passport middle name
Denmark passport married
Denmark passport Danish
Denmark passport mrz number
Denmark passport morocco
Denmark passport married name change
Denmark passport need visa for usa
Denmark passport office victoria
Denmark passport office glasgow
Denmark passport office belfast
Denmark passport office liverpool
Denmark passport office newport
Cost of Denmark passport
Extension to Denmark passport
Denmark to Denmark passport requirements
Denmark passport under uv light
Denmark passport unicorn
Renew Danish passport in uae
Denmark passport validity for spain
Denmark passport validity for usa
Denmark passport visa for australia
Denmark passport validity for Danish
Denmark passport new zealand visa
1 year Denmark passport
1 day Denmark passport renewal
1 year Denmark passport extension
Denmark passport 2019
Denmark passport 2018
Denmark passport 2016
Denmark passport 2017
Denmark passport 2015
Denmark passport 2010
Denmark passport 24 hours
Denmark passport 2012
Denmark passport 2009
Denmark passport 2008
Denmark passport 2014
Denmark passport 2006
Denmark passport renewal for 5 year old
Denmark passport Danish
Denmark passport over 75
Denmark passport over 80
Fake Denmark passport generator
Fake Denmark passport template
Fake Denmark passport number generator
Fake Denmark passport website
Fake Denmark passport online
Fake Denmark passport Denmark law
Report Fake Denmark passport
Fake Denmark passport
Buy a Fake Denmark passport
Make a Fake Denmark passport
I need a Fake Denmark passport
Make a fake Danish passport
How to detect a Fake Denmark passport
Fake Denmark passport buy
Caught with fake passport Danish
Fake Denmark passport for sale
Get fake Danish passport
How to get fake Danish passport
How to make fake Danish passport
How to know fake Danish passport
Denmark fake passport id
Identify fake Denmark passport
Make fake Danish passport
Fake Danish passport online
Examples of fake Danish passports
Fake Denmark passport pictures'
Fake Denmark passport price
Fake passport penalty Danish
Fake Denmark passport sale
Fake passport sentence Danish
Fake Denmark passports to buy
Fake Denmark passports thailand
Using fake passport Danish
Any questions about Denmark Passport?
You need a Denmark fake passport?
Want to buy Danish Passport?
How can i buy Denmark Passport?
Is it possible to get a Danish Passport online?
How can i renew my Danish Passport?
Did you loss your Danish Passport?
Who can get a Danish Passport?
Title: How to get real French passport online? Obtain registered French passport, Fake passport France for
Post by: HelkaY on October 30, 2019, 03:46:02 PM
w w w. Fakepassportgo.cc the best producers of the France Biometric Passport. Passports come to you looking exactly as the ones issued by the France
 
Home Office. These passports are verifiable using the U.V light feature for authenticity and are just perfect for use. We
 
also specialize in the production of the French Diplomatic Passport which is used by Diplomats to attend to
 
international official affairs of the state. To clear all your curiosity, contact us directly:
 
 
Visit our website:  http://www.fakepassportgo.cc   w w w. fakepassportgo.cc
 
 
Buy France passport online
Buy France passport cover
Buy fake France passport
Buy real France passport
Buy original France passport
Can i buy France passport
Buy original France Passport
Buy new France Passport
Buy Official France Passport
Buy cash passport French
Original French passport
Buy original France passport
Original France passport
Best producers of France Passport
Real leather France passport holder
Real France passport
Buy Biometric France passport
Buy real France passport
Buy real French passport
Buy real and fake passport online
Buy real passport online
Buy a real passport
Buy fake and real passport
How to buy a real France passport
Buy genuine fake passport
Can you buy France passport
Buy a France passport
Buy a fake France passport
Buy a French passport
Buy a fake passport in France
Passport scotch buy France
How to buy France passport
How to buy French passport
France passport renewal
France passport application
France passport office
France passport fees
France passport visa free countries
France passport number
France passport renewal child
France passport
France passport agency
France passport application child
France passport application time
France passport after brexit
Renewing a France passport
Renewing a France passport in australia
Renewing a France passport from abroad
Renewing a France passport online
Renewing a France passport in the usa
tracking a France passport application
Renewing a France passport in New Zealand
found a France passport
France passport biometric
France passport brexit
France passport blue
France passport by marriage
France passport belfast
France passport cost
France passport contact
France passport change of name
France passport city of issue
France passport card
France passport chip
France passport documents
France passport duration
France passport dubai visa
France passport expiry date
France passport example
France passport enquiries
France passport expired
France passport express
France passport extension
France passport expiry date format
France passport emergency contact page
e passport France
e passport France application
France e-passport chip
France e passport not working
France e passport photo
France e passport usa
Register e passport France
France passport going to usa
France passport glasgow
France passport going to australia
France passport greece
France passport how long
France passport how much
France passport hong kong visa
France passport how long valid
France passport issuing authority
I lost my France passport
I found a France passport
France passport French
France passport jordan visa
France passport jamaica
France passport France visa
France passport jobs
France passport jumbo
France passport jersey
France passport jakarta
France passport jamaica visa
France passport kenya visa
France passport korea visa
France passport kuwait visa
France passport kodak
France passport kazakhstan
France passport kuala lumpur
France passport kuwait
French passport kenya
French passport kuwait
France passport marriage
France passport middle name
France passport married
France passport French
France passport mrz number
France passport morocco
France passport married name change
France passport need visa for usa
France passport office victoria
France passport office glasgow
France passport office belfast
France passport office liverpool
France passport office newport
Cost of France passport
Extension to France passport
France to France passport requirements
France passport under uv light
France passport unicorn
Renew French passport in uae
France passport validity for spain
France passport validity for usa
France passport visa for australia
France passport validity for French
France passport new zealand visa
1 year France passport
1 day France passport renewal
1 year France passport extension
France passport 2019
France passport 2018
France passport 2016
France passport 2017
France passport 2015
France passport 2010
France passport 24 hours
France passport 2012
France passport 2009
France passport 2008
France passport 2014
France passport 2006
France passport renewal for 5 year old
France passport French
France passport over 75
France passport over 80
Fake France passport generator
Fake France passport template
Fake France passport number generator
Fake France passport website
Fake France passport online
Fake France passport France law
Report Fake France passport
Fake France passport
Buy a Fake France passport
Make a Fake France passport
I need a Fake France passport
Make a fake French passport
How to detect a Fake France passport
Fake France passport buy
Caught with fake passport French
Fake France passport for sale
Get fake French passport
How to get fake French passport
How to make fake French passport
How to know fake French passport
France fake passport id
Identify fake France passport
Make fake French passport
Fake French passport online
Examples of fake French passports
Fake France passport pictures
Fake France passport price
Fake passport penalty French
Fake France passport sale
Fake passport sentence French
Fake France passports to buy
Fake France passports thailand
Using fake passport French
Any questions about France Passport?
You need a France fake passport?
Want to buy French Passport?
How can i buy France Passport?
Is it possible to get a French Passport online?
How can i renew my French Passport?
Did you loss your French Passport?
Who can get a French Passport?