Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Isu Umum Putra Mahkota => Pertubuhan, Persatuan & Kelab => Topic started by: putramahkota_bangi on March 31, 2010, 11:30:49 AM

Title: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
Post by: putramahkota_bangi on March 31, 2010, 11:30:49 AM
APA KATA MEREKA ???    ;D   


"..crush chelsea crush man u show them that who is the­ blue beast. after all we have the L FACTOR ( lampard) n­ drogba n malouda n anelka n all the team we can rune­ them go chelsea go. first they r gonna loose to munic n­ then chelsea. man u is out of both the places. wooooo­ go chelsea go... "

From Razor, on Tue 30 Mar 7:26PM


"..anelka hat-trick !.."

From uveys, on Tue 30 Mar 5:11PM


"..ALWAYS THE BLUES SHINES AFAR WHETHER YOULIKE IT OR NOT­ CHELSEA IS THE TEAM AND IS GONNA MAKE IT BLUE IS THE­ COLOR THAT ATTRACT SO MANY THINGS SO MAN U FANS THIS IS­ NOT GOING TO BE YOUR DAY ASK ARSENAL WHAT THEY SAW THEN­ YOU WILL UNDERSTAND WHAT BLUE IS CAPABLE OF DOING.­ BLUES MORE FIRE BLUES MORE FIRE NO COLOR IS MORE­ BEAUTIFUL THAN BLUE.."

From Joseph, on Tue 30 Mar 3:40PM


"..I hope that the tie ends in a draw and arsenal win the­ match against wolves......... GO GUNNERS.."

From prashanth_vadivel, on Tue 30 Mar 12:57PM


"..Chelsea are in great form. If man u lose the munich­ game, chelsea will win seeing that man u will need to­ rest players in order ti beat munich at home. Chelsea­ will be the fitter team and i think that will decide­ the tie. May the best team win. My prediction 2-1 to­ chelsea.."

From biggestchelseafan, on Tue 30 Mar 10:24AM


".. BLUE IS THE COLOR FOOTBALL IS THE GAME !

1:2 for­ Chelsea

COME ON CHELSEA, COME ON CHELSEA, COME ON­ CHELSEA.."

From said, on Mon 29 Mar 9:13PM


"..lookin forward to this game... im going to talk about­ this one all week long haha. ohh i love football!

as­ an arsenal fan, of course i'd like this one to be a­ draw. if someone will win, it should be chelsea. some­ team has to stop united winning 4 in a row. that would­ be the WORST CASE for me to be honest.

let's hope­ for a good game here.."

From d.doescher, on Mon 29 Mar 3:01PM



"..Chelsea will win this match. Manchester city is also­ waiting for Man U. Hahahahahhaa. I am so happy for­ Chelsea..."

From Peter, on Sat 27 Mar 8:12PM
Title: Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
Post by: CaptRahman on March 31, 2010, 01:04:39 PM
Mana punya forum PMB tampal dah...Beri lah pandangan sendiri..Kasi TLD panazzzz..
Title: Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
Post by: namatakpenting on March 31, 2010, 01:38:03 PM
selepas kekalahan malam tadi... terpaksalah merendah diri.... ManU 1-1 Chelsea ...iskiskisk..sedih
Title: Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
Post by: putramahkota_bangi on March 31, 2010, 02:49:54 PM
Mana punya forum PMB tampal dah...Beri lah pandangan sendiri..Kasi TLD panazzzz..

ambik dari sini >> http://uk.eurosport.yahoo.com/football/premier-league/ (http://uk.eurosport.yahoo.com/football/premier-league/)

kalau ambik pandangan sendiri .. tak blahh!  ;D
Title: Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
Post by: ayiesal on March 31, 2010, 03:30:55 PM
Disebabkan kecederaan roni, maka aku rasa chelsea akan menang tipis. Tapi aku juge mengharapkan seri supaya arsenal buleh potong  ;D
Title: Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
Post by: putramahkota_bangi on March 31, 2010, 03:35:35 PM
Disebabkan kecederaan roni, maka aku rasa chelsea akan menang tipis. Tapi aku juge mengharapkan seri supaya arsenal buleh potong  ;D

..ewahhh ewahh.. Ars tompang tunggu durian runtuh yekk !!  tempohari sapa suroh seri  1-1 dgn Birmingham City   ;D
Title: Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
Post by: putramahkota_bangi on April 02, 2010, 10:17:59 AM


brader TDL tk sudi kerr  singah kt thread ni  ;D

ahakkkk ..
Title: Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
Post by: Wazzatldmuchampions on April 02, 2010, 10:21:14 AM


brader TDL tk sudi kerr  singah kt thread ni  ;D

ahakkkk ..

tajuk thread ko pon dah salah....main kt old trafford...

MAN UNITED vs CHELSEA - MU akan menang....... ;D ;D ;D ;D ;D
Title: Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
Post by: putramahkota_bangi on April 02, 2010, 10:33:33 AM
brader TDL tk sudi kerr  singah kt thread ni  ;D
ahakkkk ..

tajuk thread ko pon dah salah....main kt old trafford...

MAN UNITED vs CHELSEA - MU akan menang....... ;D ;D ;D ;D ;D

tajuk thread tu terbalik la .. bukan salah.  ;D

..lihatlah penyokong fanatik MU sentiasa optimis akan menang ..


Title: Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
Post by: Wazzatldmuchampions on April 02, 2010, 10:49:40 AM
brader TDL tk sudi kerr  singah kt thread ni  ;D
ahakkkk ..

tajuk thread ko pon dah salah....main kt old trafford...

MAN UNITED vs CHELSEA - MU akan menang....... ;D ;D ;D ;D ;D

tajuk thread tu terbalik la .. bukan salah.  ;D

..lihatlah penyokong fanatik MU sentiasa optimis akan menang ..




kemenangan sudah pasti... ;D ;D
Title: Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
Post by: putramahkota_bangi on April 02, 2010, 10:53:14 AM
brader TDL tk sudi kerr  singah kt thread ni  ;D
ahakkkk ..
tajuk thread ko pon dah salah....main kt old trafford...
MAN UNITED vs CHELSEA - MU akan menang....... ;D ;D ;D ;D ;D
tajuk thread tu terbalik la .. bukan salah.  ;D
..lihatlah penyokong fanatik MU sentiasa optimis akan menang ..

kemenangan sudah pasti... ;D ;D

tahniahh . . bagi can  kemenangan on paper.  ;D
sebelum sepak mula . .
Title: Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
Post by: Wazzatldmuchampions on April 02, 2010, 10:55:25 AM
brader TDL tk sudi kerr  singah kt thread ni  ;D
ahakkkk ..
tajuk thread ko pon dah salah....main kt old trafford...
MAN UNITED vs CHELSEA - MU akan menang....... ;D ;D ;D ;D ;D
tajuk thread tu terbalik la .. bukan salah.  ;D
..lihatlah penyokong fanatik MU sentiasa optimis akan menang ..

kemenangan sudah pasti... ;D ;D

tahniahh . . bagi can  kemenangan on paper.  ;D
sebelum sepak mula . .


malam esok kita perang kat hana.... ;D
Title: Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
Post by: putramahkota_bangi on April 02, 2010, 10:58:39 AM
brader TDL tk sudi kerr  singah kt thread ni  ;D
ahakkkk ..
tajuk thread ko pon dah salah....main kt old trafford...
MAN UNITED vs CHELSEA - MU akan menang....... ;D ;D ;D ;D ;D
tajuk thread tu terbalik la .. bukan salah.  ;D
..lihatlah penyokong fanatik MU sentiasa optimis akan menang ..
kemenangan sudah pasti... ;D ;D
tahniahh . . bagi can  kemenangan on paper.  ;D
sebelum sepak mula . .

malam esok kita perang kat hana.... ;D

pakai full RELA.. lepas tu ada Latihan Kawad.  ;D
Title: Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
Post by: Wazzatldmuchampions on April 02, 2010, 11:10:21 AM
brader TDL tk sudi kerr  singah kt thread ni  ;D
ahakkkk ..
tajuk thread ko pon dah salah....main kt old trafford...
MAN UNITED vs CHELSEA - MU akan menang....... ;D ;D ;D ;D ;D
tajuk thread tu terbalik la .. bukan salah.  ;D
..lihatlah penyokong fanatik MU sentiasa optimis akan menang ..
kemenangan sudah pasti... ;D ;D
tahniahh . . bagi can  kemenangan on paper.  ;D
sebelum sepak mula . .

malam esok kita perang kat hana.... ;D

pakai full RELA.. lepas tu ada Latihan Kawad.  ;D

kawan turun ngan jersey MU... ;D..kawad post pone
Title: Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
Post by: Trojan5 on April 02, 2010, 11:21:33 AM
kawan turun ngan jersey MU... ;D..kawad post pone

kawad hantar BMZ je......  ;D
Title: Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
Post by: daddyvw on April 03, 2010, 02:48:41 PM
game malam ni ler kan? nak pegi buat kecoh kat mana ni? kawan nak bawak mercun banyak sikit... ;) ;) ;)
Title: Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
Post by: CaptRahman on April 03, 2010, 11:57:09 PM
game malam ni ler kan? nak pegi buat kecoh kat mana ni? kawan nak bawak mercun banyak sikit... ;) ;) ;)
Jangan buat kecoh sangat..Dia dah kalah!!! Chiss Arsenal score minit 94 pulak...Kalau tak, EPL tittle tentu milik yang biru...
Title: Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
Post by: ayiesal on April 04, 2010, 12:06:31 AM
Hihihihi... roni tade baru tauuu...  ;D ;D ;D
Title: Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
Post by: putramahkota_bangi on April 04, 2010, 12:26:03 AM

 ;D  < saya sinyom simpol .. nmpk gigi
Title: Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
Post by: putramahkota_bangi on April 04, 2010, 12:30:04 AM

MANCHESTER UNITED (1) vs CHELSEA (2)

OLD TRAFFORD

Title: Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
Post by: Trojan5 on April 04, 2010, 08:07:40 AM
Kasik la detail sket.....

sapa score, sapa pass..... minit ke berapa.....

kasik lip-lap sket.... baru meriah....  ;D ;D ;D ;D
Title: Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
Post by: daddyvw on April 04, 2010, 10:21:34 AM
game malam ni ler kan? nak pegi buat kecoh kat mana ni? kawan nak bawak mercun banyak sikit... ;) ;) ;)
Jangan buat kecoh sangat..Dia dah kalah!!! Chiss Arsenal score minit 94 pulak...Kalau tak, EPL tittle tentu milik yang biru...

capt suka! MuaHaHaHa... :D :D :D tapi patut nyer seri... gol outside pun kira... nak buat camna keputusan ditangan pengadil... ;D ;D ;D

sapa yang pakai baju MU semalam pun kawan suruh balik tukar...  ;) ;) ;) tapi tak boleh cakap banyak sangat... ramai penyokong MU rupe nyer... ;D ;D ;D

Arsenal tu pun nasib baik jer tak seri... :P :P :P

Hihihihi... roni tade baru tauuu...  ;D ;D ;D

tu lar... suh ambik kawan jadi striker taknak si Alex tu... 8) 8) 8)


 ;D  < saya sinyom simpol .. nmpk gigi

tu bukan senyum simpol... tu nama nyer sengih... ;D ;D ;D
Title: Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
Post by: karim on April 04, 2010, 03:22:43 PM
tu la nak harap rooney sorang jer.....hihiihhiih.....taktikal fergusen dah lapok la...
mudah sangat pihak lawan leh bace game tu...huhuhuh...
Title: Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
Post by: Hairul_Senibina on April 05, 2010, 10:37:53 AM
Apa? Chelsea malukan Manchester United di Old Trafford?

Dah agak dah. Siapalah MU tanpa Christiano Ronaldo. Siapalah MU tanpa Wayne Rooney.  :D

Title: Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
Post by: namatakpenting on April 05, 2010, 12:09:33 PM
sebagai penyokong setia MU aku sedih..tetapi terima seadanya. Masih ada 5 game lagi... go MU... jgn ngaku kalah. Lawan sampai ke penghujung.
Title: Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
Post by: CaptRahman on April 11, 2010, 10:34:55 PM
sebagai penyokong setia MU aku sedih..tetapi terima seadanya. Masih ada 5 game lagi... go MU... jgn ngaku kalah. Lawan sampai ke penghujung.
Penyokong setia MU akan menjadi lebih sedih dengan perkembangan terbaru apabila hanya seri dengan Blackburn.
Chelsea masih mendahului liga dengan masih ada satu perlawanan lebih!!
Final Piala FA penyokong MU boleh sokong Portsmouth/Totenham. Jangan tido pulak..
Title: Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
Post by: karim on April 13, 2010, 07:33:09 PM
sebagai penyokong setia MU aku sedih..tetapi terima seadanya. Masih ada 5 game lagi... go MU... jgn ngaku kalah. Lawan sampai ke penghujung.
Penyokong setia MU akan menjadi lebih sedih dengan perkembangan terbaru apabila hanya seri dengan Blackburn.
Chelsea masih mendahului liga dengan masih ada satu perlawanan lebih!!
Final Piala FA penyokong MU boleh sokong Portsmouth/Totenham. Jangan tido pulak..

atau dah boleh prepare nak beli / jual player untuk next season.....hihihiih
Title: Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
Post by: ayiesal on April 13, 2010, 07:57:15 PM
kene sokong liverpool. Nanti celse nak lawan liverpool  ;D
Title: Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
Post by: orthodox81 on April 14, 2010, 08:15:36 AM
MU ada harapan lagi ke??? nampak cam bleh bungkus je dah...tambah2 lak player bulgaria tu...nampak gaya cam ada harapan besar nak kene jual...hhuhuhuhu
Title: Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
Post by: CaptRahman on April 14, 2010, 08:29:58 AM
MU ada harapan lagi ke??? nampak cam bleh bungkus je dah...tambah2 lak player bulgaria tu...nampak gaya cam ada harapan besar nak kene jual...hhuhuhuhu
Dengan kemenangan tipis 1 - 0 keatas Bolton pagi tadi, peluang MU untuk memberi saingan semakin berkubur. Hanya Arsenal yang nampak boleh menggugat kedudukan selesa Chelsea.
Title: Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
Post by: Wazzatldmuchampions on April 14, 2010, 09:10:46 AM

harapan semakin tipis.....tapi tak pe sokongan kawan tetap pada red devils....

kumpul duit tahun depan target nak ke old trafford.... ;D
Title: Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
Post by: putramahkota_bangi on April 14, 2010, 10:09:08 AM
harapan semakin tipis.....tapi tak pe sokongan kawan tetap pada red devils....
kumpul duit tahun depan target nak ke old trafford.... ;D

..sempat lagi kalau nk kumpul duit utk ke WC Afrika Selatan .. ;D
Title: Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
Post by: namatakpenting on April 14, 2010, 12:55:14 PM
malam tadi Cheasea menang 1-0. Skr difference 4 mata.
Title: Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
Post by: CaptRahman on May 03, 2010, 08:22:47 AM
Perhitungan masuk ke perlawanan terakhir!!!
Gol jaringan Drogba pemberian ikhlas dari Gerrad menimbulkan spekulasi oleh penyokong2 setia MU. Biasalah kalau dah kalah tu macam2 alasan nak dicari. macam PKR kalah kat Hulu Selangor....
Title: Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
Post by: namatakpenting on May 04, 2010, 05:34:45 PM
penyokong ManU sejati tak bagi alasan.... perjuangan akan diteruskan hingga ke titisan penghabisan.
Title: Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
Post by: putramahkota_bangi on May 06, 2010, 11:53:12 AM

Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ? 

...jawapannya  !!!  kita tunggu apa kata Steven Gerard  ;D ;D

Title: Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
Post by: namatakpenting on May 06, 2010, 11:58:55 AM
Steve G tak akan kata apa... dia hanya bagi bola mudah untuk Drogba masukkan dalam gol Liverfool
Title: Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
Post by: putramahkota_bangi on May 06, 2010, 12:04:13 PM
Steve G tak akan kata apa... dia hanya bagi bola mudah untuk Drogba masukkan dalam gol Liverfool

Press Conference.. hujung minggu ni dia akan kluar kenyataan...
Drogba dh janji akan bagi kasut emas tu kat dia... Ronney melepas. Drogba hanya nk penjaring terbanyak EPL. Skrg ni sama byk dgn dak Roni. .
..ahakkks  ;D


Title: Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
Post by: PrinceCharm on May 06, 2010, 02:58:14 PM
MU!MU!MU!.. ;D..
Title: Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
Post by: putramahkota_bangi on May 10, 2010, 10:27:01 AM


TAHNIAH CHELSEA JUARA EPL 2009-2010  

..






terima kasih Liverfool    ;D
Title: Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
Post by: Hairul_Senibina on May 10, 2010, 10:48:40 AM
Tahniah Chelsea. Kemenangan bergaya dgn mutu permainan tahap elit. :)

Takziah kepada peminat2 ManU yang ibarat ayam berak kapur. Termenung memikirkan nasib ManU yang terus malap selepas pemergian C.Ronaldo. hihihihihi.
 
PS: Bila ManU nak sedekah Alex Ferguson kat kelab2 tercorot dunia?  :D
Title: Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
Post by: CaptRahman on May 10, 2010, 11:26:01 AM
Tahniah Chelsea. Kemenangan bergaya dgn mutu permainan tahap elit. :)

Takziah kepada peminat2 ManU yang ibarat ayam berak kapur. Termenung memikirkan nasib ManU yang tak malap selepas pemergian Ronaldo. hihihihihi.
 
PS: Bila ManU nak sedekah Alex Ferguson kat kelab2 tercorot dunia?  :D
Lepas ni kita tunggu perlawanan dengan Portsmouth pula...Ada masa untuk bergumbira lagi...Penyokong MU boleh beralih sokong Selangor ke, NS ke atau pun Kelantan pun boleh jugak...Jangan nak menyibuk kat England, sekurang kurangnya hingga hujung minggu ni.. Ha ha
Title: Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
Post by: namatakpenting on May 11, 2010, 05:06:01 PM
There are always NEXT time
Title: Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
Post by: Hairul_Senibina on May 12, 2010, 02:57:30 PM

harapan semakin tipis.....tapi tak pe sokongan kawan tetap pada red devils....

kumpul duit tahun depan target nak ke old trafford.... ;D


Nak pegi old trafford? Bestnyer! Pegi berkabung ke kat sana? Muahahahahaha!  :D

Nanti jangan lupa kirim salam kat Eleh Fungusen. Cakap kat dia, bila nak pencen? Pencen la cepat2, buat malu je dok lama2 kat ManU, piala apa pun tak dapat musim ni.

PS:Bukan stadium OT dah terbakar ke? Muahahahahaha!  :D


*Jangan marah aaaaa.....  MUAHAHAHAHAHAHA!
Title: Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
Post by: Hairul_Senibina on May 12, 2010, 03:20:05 PM

There are always NEXT time


Next time ye? Betul, betul, betul...  :)

Next time pastikan ManU tak kalah sekali lagi dengan Chelsea walaupun ManU main kat tempat sendiri. hehehehe.

Next time pastikan ManU beli lagi 7-8 pemain yang skill & mutu permainannya sama macam Berbatok & Michael Oven. Baru lah boleh kalahkan Chelsea.

Selepas kejayaan besar & keputusan bijak ManU menjual C.Ronaldo & Teves, next time pastikan ManU menjual player lain juga termasuk Rooney, Nani, Evra dll. Dapat lah ManU bayar hutang apa2 yg patut. Dah kurang hutang barulah managemnt boleh berjalan lancar, barulah boleh kalahkan Chelsea. hehehe.

Next time pastikan ManU tukar manager yg lebih layak. Eleh Fungusen dah nyanyuk, dah tak layak jadi manager pasukan bolasepak. Dia layak jadi manager pasukan bola jaring atau pasukan kompang je. Muahahahaha.

Next time.... Pastikan ManU tak kena lelong oleh pemilik sekarang. Kalau kena lelong, silap2 owner Chelsea yg beli ManU. Pastu semua player ManU jadi budak suruhan kat Stamford Bridge. Rooney kena lap boot Drogba. Giggs kena buatkan milo ais utk Lampard. hehhehehe.

CHELSEA IS THE CHAMPION!

*JANGAN MARAH AAAAAAAAAAAAAAA.....   :D
Title: Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
Post by: namatakpenting on May 13, 2010, 10:50:16 AM
NEXT time... MU akan usaha sekuat mungkin untuk memastikan gelaran ke 19.
Kalau gelaran kali ke-4 tak yah bising2 lagi. Usaha lagi untuk kali ke 14.
Title: Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
Post by: Hairul_Senibina on May 17, 2010, 02:11:06 PM
NEXT time... MU akan usaha sekuat mungkin untuk memastikan gelaran ke 19.
Kalau gelaran kali ke-4 tak yah bising2 lagi. Usaha lagi untuk kali ke 14.

Menang kali ke-4 ke, menang kali ke-3 ke & pertama kali menang ke... kami pedulik apa! JUARA TETAP JUARA! Yang KALAH tu patut duduk diam2. Jangan kecoh2, buat malu je. Hehehhe. Jangan marah aaaa... :D

PESTA CHELSEA DITERUSKAN LAGI, CHELSEA DENGAN BANGGANYA MENJULANG PIALA LIGA PERDANA & PIALA FA...

PEMINAT2 CHELSEA MERAIKAN KEJUARAAN BERGANDA. :)
Peminat2 Menceceh United nak meraikan apa ye? Oh ye... oleh sebab tak ada apa2 pun yg nak diraikan, peminat2 Menceceh United DIPERSILAKAN BERKABUNG di thread sebelah ye. Jangan menyibuk & jangan bising2 kat sini. Muahahahaha!
Jangan marah aaaa...  :D

PS:Tuan, ada TT tak minggu ni? Niat di hati nak belanja tuan minum milo ais ke, teh o ais ke, jus tembikai ke.... nak bagi sejuk sikit hati tuan tu. Hehehe. JOM TT! Rabu malam khamis.  :)

Title: Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
Post by: karim on May 17, 2010, 03:00:29 PM

There are always NEXT time


Next time ye? Betul, betul, betul...  :)

Next time pastikan ManU tak kalah sekali lagi dengan Chelsea walaupun ManU main kat tempat sendiri. hehehehe.

Next time pastikan ManU beli lagi 7-8 pemain yang skill & mutu permainannya sama macam Berbatok & Michael Oven. Baru lah boleh kalahkan Chelsea.

Selepas kejayaan besar & keputusan bijak ManU menjual C.Ronaldo & Teves, next time pastikan ManU menjual player lain juga termasuk Rooney, Nani, Evra dll. Dapat lah ManU bayar hutang apa2 yg patut. Dah kurang hutang barulah managemnt boleh berjalan lancar, barulah boleh kalahkan Chelsea. hehehe.

Next time pastikan ManU tukar manager yg lebih layak. Eleh Fungusen dah nyanyuk, dah tak layak jadi manager pasukan bolasepak. Dia layak jadi manager pasukan bola jaring atau pasukan kompang je. Muahahahaha.

Next time.... Pastikan ManU tak kena lelong oleh pemilik sekarang. Kalau kena lelong, silap2 owner Chelsea yg beli ManU. Pastu semua player ManU jadi budak suruhan kat Stamford Bridge. Rooney kena lap boot Drogba. Giggs kena buatkan milo ais utk Lampard. hehhehehe.

CHELSEA IS THE CHAMPION!

*JANGAN MARAH AAAAAAAAAAAAAAA.....   :D

gulp!!!...makan dalam btol tulisan bro nie...ader yang rosak limpa membacanyer...wakakakakka...
Title: Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
Post by: namatakpenting on May 21, 2010, 02:52:10 PM
a'ah tak kisahkan baru kali ke-4 menang... bagilah chance kat Chealsea... kami dah banyak kali menang.... tahun depan tak tahu lagi bro... bola tu bulat...

p/s: skr tak leh minum... sibuk dgn planning next year
Title: Re: Perhitungan Chelsea VS Man United : Siapa pemenang EPL ?
Post by: putramahkota_bangi on May 21, 2010, 03:42:22 PM

CLOSE.............. ( training utk WC ..)
jumpa lagi next season!  ;D
Title: Perhitungan Chelsea VS Man United Siapa pemenang EPL
Post by: Carriezhot on October 09, 2017, 08:31:02 AM
Also that we would do without your remarkable phrase
Title: Perhitungan Chelsea VS Man United Siapa pemenang EPL
Post by: Barryapede on July 10, 2019, 08:03:12 PM
Premier League roundup-Man Utd boost before Arsenal game
2 hours, 5 minutes ago