Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Komuniti Putra Mahkota => Bandar Seri Putra => D'Sentral Terrace 6A => Topic started by: wiszita on 25 Oct, 06:36:43 AM

Title: Cadangan memasang lampu kat taman permainan kanak2
Post by: wiszita on 25 Oct, 06:36:43 AM
Apa patut kita lakukan kepada taman permainan kanak2 esp pada waktu malam kerana kawasan tersebut selalu didatangi oleh tetamu yang tidak di undang dan memandangkan keadaan nya adalah gelap boleh mengundangkan perkara yang tak elok!!! Komen
Title: Re: Cadangan memasang lampu kat taman permainan kanak2
Post by: mydotnet on 08 Jan, 07:20:04 PM
sepatutnya setiap tmn diwajibkan pasang lampu................nampaknyaa pihak mpkj buat tak layann jeeee.........tungggu ade hal besar berlaku kat tmn kot baru nak amik tindakan............or kita ramai2 buat aduan kat laman mpkj online....kita buat aduan hari2 biar penuh mailbox dia orggg........
Title: Re: Cadangan memasang lampu kat taman permainan kanak2
Post by: wiszita on 09 Jan, 01:48:43 AM
Elok sangat la tu, tu yg payah kalau mintak ngan MPKj, alasan may be budget....kan buta sendiri nanti marah pulak diorg....tapi elok jugak complain banyak kali biar penuh mail box depa...hahaha ;D ;D
Title: Re: Cadangan memasang lampu kat taman permainan kanak2
Post by: mydotnet on 11 Jan, 10:58:26 PM
komm pakatt penuhkan mailbox mpkj dgn permohonan lampu kita.......kalau bleh send hari2... ;D
Title: Re: Cadangan memasang lampu kat taman permainan kanak2
Post by: mydotnet on 15 Jan, 10:39:19 AM
Jom, kita ramai-ramai buat aduan dlm web mpkj online ni......biar dia org menyampah dok buat report sama kat ketua depa........

http://mpkj.starselangor.net/iresponz/index.cfm