Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Komuniti Putra Mahkota => Bandar Bukit Mahkota => Topic started by: supermerah on January 17, 2009, 08:04:10 PM

Title: Repair washing machine
Post by: supermerah on January 17, 2009, 08:04:10 PM
sapa-sapa yang tahu...mana nak cari tempat repair mesin basuh dekat BM atau BSP?
Title: Re: Repair washing machine
Post by: F4iring on January 18, 2009, 11:07:02 AM
sapa-sapa yang tahu...mana nak cari tempat repair mesin basuh dekat BM atau BSP?

ada laa....p kat bdr seri putra berhampiran dengn restoran hj tapah...kedai tu di hujung corner sekali...try la p tengok...
Title: Re: Repair washing machine
Post by: mierock on January 19, 2009, 01:09:48 AM
rosak ap abang.... mana la tau kalau beltnya aje yang tercabut
Title: Re: Repair washing machine
Post by: supermerah on January 24, 2009, 06:26:48 PM
ok. terima kasih. tak tau apa yang rosak...boleh pusing tapi tak bole full circle.
Title: Re: Repair washing machine
Post by: mierock on January 24, 2009, 10:56:48 PM
apa maksud full circle. is it full cycle.... is that what you meant? apa model washing machine tu. auto / manual? kena tengok ada kedai kat jln pasar ada part ke tak. kalau manual, itu timer dia aje yang dah rosak. kalau auto kena ganti the whole controller, selalunya dalam 200 - 300 untuk controller.