Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
General Discussion / Re: Loan yg tawarkan Flat Rate
« Last post by cactus on Today at 12:41:58 PM »
Assalamualaikum.. Bank Mana ada menawarkan loan peribadi kadar tetap?
Wassalam, mana2 institusi atau bank pun , kalau dah confirm kadar tu, jadi kadar pembiayaan tu memang akan tetap sepanjang tempoh pinjaman.
kalau bank tetap je kan kalau pinjaman peribadi aku tak pasti. tapi pernah ada kes yg pinjaman peribadi ni mcm ahlong
ha ah ada keluar berita yg loan ni menipu. kesian gila siapa yg kena
Loan under company mana ye kalau boleh tahu? And dari sumber mana u baca yang pasal loan tipu ni?
ada la surat khabar. mmg sahih la kan klo dah keluar surat khabar tu
2
General Discussion / Re: Loan yg tawarkan Flat Rate
« Last post by cactus on Today at 12:40:27 PM »
Assalamualaikum.. Bank Mana ada menawarkan loan peribadi kadar tetap?
Cuba try check Kat website dia, and buat perbandingan mana satu better, so after that apply lah
kena rajin tgok website kan sebab ada masa dia offer kadar rendah
Maybe dalam setahun tu 2 3 kali kut dia Ada buat offer ke kan
klo ada yg nk pakai urgent tu kdg2 mmg kena interest tinggi lah
3
General Discussion / Re: Loan yg tawarkan Flat Rate
« Last post by cactus on Today at 12:38:18 PM »
Assalamualaikum.. Bank Mana ada menawarkan loan peribadi kadar tetap?
Wassalam, mana2 institusi atau bank pun , kalau dah confirm kadar tu, jadi kadar pembiayaan tu memang akan tetap sepanjang tempoh pinjaman.
Yes, macam yang I Tau tu kat yayasan ihsan rakyat tu, kadar keuntungan produk yir ni akan kira based on kadar tetap and penilaian skor kredit
yayasan ihsan ni selalu charge lebih kan?
If ada tercharge lebih u boleh minta balik maybe sebab Ada masalah teknikal dengan pihak bank yang buat auto debit tu if u guys xde tunggakan lah. If Ada dia akan anggap amount tu sebagai prapembayaran and guna untuk tolak u punya tunggakan sebelum2 ni
mesti selalu tercharge lebih penat la nk minta balik
4
General Discussion / Re: Loan yg tawarkan Flat Rate
« Last post by cactus on Today at 12:36:45 PM »
Assalamualaikum.. Bank Mana ada menawarkan loan peribadi kadar tetap?
Wassalam, mana2 institusi atau bank pun , kalau dah confirm kadar tu, jadi kadar pembiayaan tu memang akan tetap sepanjang tempoh pinjaman.
kalau bank tetap, tapi kalau selain bank tak pasti.
Kalau selain bank yang I Tau tu yir Ni lah. Kadar keuntungan tu tetap
Sama macam dalam agreement sepanjang tempoh pembiayaan
dia ada charge lebih kan?
5
General Discussion / Re: Loan yg tawarkan Flat Rate
« Last post by montyashley on Yesterday at 05:41:29 PM »
Assalamualaikum.. Bank Mana ada menawarkan loan peribadi kadar tetap?
Wassalam, mana2 institusi atau bank pun , kalau dah confirm kadar tu, jadi kadar pembiayaan tu memang akan tetap sepanjang tempoh pinjaman.
Yes, macam yang I Tau tu kat yayasan ihsan rakyat tu, kadar keuntungan produk yir ni akan kira based on kadar tetap and penilaian skor kredit
yayasan ihsan ni selalu charge lebih kan?
yeke dia charge lebih? mesti dia pegang kad atm kita kan?
Yayasan ihsan ni tak payah Ada penjamin atau cagaran kalau u nak apply loan. So Tak payah risau pasal kad atm u Kena ambik
6
General Discussion / Re: Loan yg tawarkan Flat Rate
« Last post by montyashley on Yesterday at 05:39:22 PM »
Assalamualaikum.. Bank Mana ada menawarkan loan peribadi kadar tetap?
Wassalam, mana2 institusi atau bank pun , kalau dah confirm kadar tu, jadi kadar pembiayaan tu memang akan tetap sepanjang tempoh pinjaman.
kalau bank tetap je kan kalau pinjaman peribadi aku tak pasti. tapi pernah ada kes yg pinjaman peribadi ni mcm ahlong
ha ah ada keluar berita yg loan ni menipu. kesian gila siapa yg kena
Loan under company mana ye kalau boleh tahu? And dari sumber mana u baca yang pasal loan tipu ni?
7
General Discussion / Re: Loan yg tawarkan Flat Rate
« Last post by montyashley on Yesterday at 05:38:00 PM »
Assalamualaikum.. Bank Mana ada menawarkan loan peribadi kadar tetap?
Wassalam, mana2 institusi atau bank pun , kalau dah confirm kadar tu, jadi kadar pembiayaan tu memang akan tetap sepanjang tempoh pinjaman.
Yes, macam yang I Tau tu kat yayasan ihsan rakyat tu, kadar keuntungan produk yir ni akan kira based on kadar tetap and penilaian skor kredit
yir ni menipu tak baca news ke?
U baca kat mana? Sahih ke Tak sebab takut2 u salah baca koperasi or institusi lain ke yang tipu.
8
General Discussion / Re: Loan yg tawarkan Flat Rate
« Last post by montyashley on Yesterday at 05:35:27 PM »
Assalamualaikum.. Bank Mana ada menawarkan loan peribadi kadar tetap?
Cuba try check Kat website dia, and buat perbandingan mana satu better, so after that apply lah
kena rajin tgok website kan sebab ada masa dia offer kadar rendah
Maybe dalam setahun tu 2 3 kali kut dia Ada buat offer ke kan
9
General Discussion / Re: Loan yg tawarkan Flat Rate
« Last post by montyashley on Yesterday at 05:34:01 PM »
Assalamualaikum.. Bank Mana ada menawarkan loan peribadi kadar tetap?
Wassalam, mana2 institusi atau bank pun , kalau dah confirm kadar tu, jadi kadar pembiayaan tu memang akan tetap sepanjang tempoh pinjaman.
kalau bank tetap je kan kalau pinjaman peribadi aku tak pasti. tapi pernah ada kes yg pinjaman peribadi ni mcm ahlong
Personal loan under yir Ni pun sama jugak, profit rate akan tetap based on you punya perjanjian
10
General Discussion / Re: Loan yg tawarkan Flat Rate
« Last post by titipoh on Yesterday at 05:15:07 PM »
Assalamualaikum.. Bank Mana ada menawarkan loan peribadi kadar tetap?
semua tetap kan cuma kalau selain bank tu takut tak boleh percaya je
Yyp u boleh percaya juga sebab dia sama company dengan yir ni.
Pages: [1] 2 3 ... 10