Author Topic: Pengguna Kolam Renang yg Otaknya kat Lutut !!!!  (Read 6597 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

OffshoreMan

  • Administrator
  • Temenggung
  • ***
  • Posts: 1311
  • Gender: Male
  • Cerita Kerja Offshore Oil & Gas di Offshoreman.net
    • Offshore Oil & Gas
Pengguna Kolam Renang yg Otaknya kat Lutut !!!!
« on: 11 Feb, 08:48:14 PM »
Hari ni selapas zohor before asar, saya ke kolam renang buat kali ke-2.  Ajar anak berenang.  TIme pi tu ada la sekumpulan umat ni, siap minum2 dlm kolam tu, lepas minum plastik minuman tu buang kat dalam kolam.  lepas tu minuman tak habis tinggalkan kat tepi kolam, bila di tiup angin, jatuhlah minuman tu ke kolam.. dengan muka selamba bior mcm tu, kerusi yg depa duduk pun penuh dengan sampah makanan, tak ada inisiatif nak buang.  Saya siap perli lagi suruh anak saya buang satu cawan kat tong sampah, tu pun buat muka toya je... ******* punya umat... ada gelas yg tak sempat dipungut terus jatuh ke dalam laluan water fillter.. entah le kalau masuk kat pump tu rosak lagi la pump swimming pool tu... sampai la ni saya geram.. kang geram lebih lebih MIC masuk TV pulak... he he he.. tak pasal2 PERKASA masuk campoq...!  Adios... lepas ni pi swimming pool Putrajaya la pulak..

ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: Pengguna Kolam Renang yg Otaknya kat Lutut !!!!
« Reply #1 on: 11 Feb, 08:50:19 PM »
Kek mano peristiwa ni berlaku?

OffshoreMan

  • Administrator
  • Temenggung
  • ***
  • Posts: 1311
  • Gender: Male
  • Cerita Kerja Offshore Oil & Gas di Offshoreman.net
    • Offshore Oil & Gas
Re: Pengguna Kolam Renang yg Otaknya kat Lutut !!!!
« Reply #2 on: 11 Feb, 08:53:35 PM »
oo.. lupa nak habaq... Club House Bukit Mahkota ... Btw, guard yg ada.. memang semata2 guard.. tak masuk dlm job description kot utk pantau peel manusia yg otaknya kat lutut...

mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Re: Pengguna Kolam Renang yg Otaknya kat Lutut !!!!
« Reply #3 on: 11 Feb, 09:56:22 PM »
oo.. lupa nak habaq... Club House Bukit Mahkota ... Btw, guard yg ada.. memang semata2 guard.. tak masuk dlm job description kot utk pantau peel manusia yg otaknya kat lutut...

Ahli kelab kena take charge cepat. Dah berapa tahun dah kelab ni? Bila rasanya nak serah urustadbir kepada ahli kelab sendiri?

Rasanya MIC takde airtime sekarang ni. Sidang akhbar pun takde yg nak attend. Kena pakai HINDRAF. Baru PERKASA ambik port. Joking!

sazzahan

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2916
Re: Pengguna Kolam Renang yg Otaknya kat Lutut !!!!
« Reply #4 on: 11 Feb, 10:54:55 PM »
swimming pool kek pullman tu derang ckp besh jgk  ;D ;D

mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Re: Pengguna Kolam Renang yg Otaknya kat Lutut !!!!
« Reply #5 on: 11 Feb, 11:02:36 PM »
swimming pool kek pullman tu derang ckp besh jgk  ;D ;D

Kat Pullman atau kat sebelah Pullman?  ;D

sazzahan

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2916
Re: Pengguna Kolam Renang yg Otaknya kat Lutut !!!!
« Reply #6 on: 11 Feb, 11:33:45 PM »
swimming pool kek pullman tu derang ckp besh jgk  ;D ;D

Kat Pullman atau kat sebelah Pullman?  ;D

kek tu boleh jadi kat or dekat. so sama jer  ;D ;D

mRs.jeli

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 916
  • Gender: Female
Re: Pengguna Kolam Renang yg Otaknya kat Lutut !!!!
« Reply #7 on: 12 Feb, 11:30:41 AM »
swimming pool kek pullman tu derang ckp besh jgk  ;D ;D

Kat Pullman atau kat sebelah Pullman?  ;D

kek tu boleh jadi kat or dekat. so sama jer  ;D ;D
'kek' = dokek...di pendekkn laie jd 'kek'.....dokek=dekat ;D  ;D  ;D
sekian :D
miAwW..miAWw..;)

der Nachbar

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 47
  • Gender: Male
Re: Pengguna Kolam Renang yg Otaknya kat Lutut !!!!
« Reply #8 on: 12 Feb, 11:54:01 AM »
Hari ni selapas zohor before asar, saya ke kolam renang buat kali ke-2.  Ajar anak berenang.  TIme pi tu ada la sekumpulan umat ni, siap minum2 dlm kolam tu, lepas minum plastik minuman tu buang kat dalam kolam.  lepas tu minuman tak habis tinggalkan kat tepi kolam, bila di tiup angin, jatuhlah minuman tu ke kolam.. dengan muka selamba bior mcm tu, kerusi yg depa duduk pun penuh dengan sampah makanan, tak ada inisiatif nak buang.  Saya siap perli lagi suruh anak saya buang satu cawan kat tong sampah, tu pun buat muka toya je... ******* punya umat... ada gelas yg tak sempat dipungut terus jatuh ke dalam laluan water fillter.. entah le kalau masuk kat pump tu rosak lagi la pump swimming pool tu... sampai la ni saya geram.. kang geram lebih lebih MIC masuk TV pulak... he he he.. tak pasal2 PERKASA masuk campoq...!  Adios... lepas ni pi swimming pool Putrajaya la pulak..
[/quote

Tu bukan otak kat lutut lagi dah ...tapi otak kat B**TUT... jenis ada otak tapi pengotor....tak tau nak menghargai hak orang awam. Lepas ni kalau nak pegi kolam kene bawak kamera...lepas tu boleh upload kat sini muka2 yang tak reti nak hormat harta sesama. sekurang2nya bila masuk malaysiakini dah ada simpan bukti... ;D

Tetikus Hensem

  • Penghulu Bendahari
  • *******
  • Posts: 1026
Re: Pengguna Kolam Renang yg Otaknya kat Lutut !!!!
« Reply #9 on: 12 Feb, 12:20:20 PM »
Kalau bawa kamera pi kolam renang, kang jadi cerita lain pula... ::)

mRs.jeli

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 916
  • Gender: Female
Re: Pengguna Kolam Renang yg Otaknya kat Lutut !!!!
« Reply #10 on: 12 Feb, 12:23:59 PM »
Kalau bawa kamera pi kolam renang, kang jadi cerita lain pula... ::)
aksi trlampaw perenang clubhouse Bukit Mahkota ;D  ;D  ;D
miAwW..miAWw..;)

ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: Pengguna Kolam Renang yg Otaknya kat Lutut !!!!
« Reply #11 on: 12 Feb, 12:39:19 PM »
Kalau bawa kamera pi kolam renang, kang jadi cerita lain pula... ::)
aksi trlampaw perenang clubhouse Bukit Mahkota ;D  ;D  ;D

Nasib baik aksi berenang den tidak dirakamkan  :P :P

der Nachbar

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 47
  • Gender: Male
Re: Pengguna Kolam Renang yg Otaknya kat Lutut !!!!
« Reply #12 on: 12 Feb, 12:48:43 PM »
Kalau bawa kamera pi kolam renang, kang jadi cerita lain pula... ::)
aksi trlampaw perenang clubhouse Bukit Mahkota ;D  ;D  ;D

 ;D yang tu atas budi bicara sdra admin utk luluskan atau tidak. Admin masih berkuasa untuk menapis....melainkan kuasa menapis 100% diberi kepada pengarah nye... ;D

mRs.jeli

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 916
  • Gender: Female
Re: Pengguna Kolam Renang yg Otaknya kat Lutut !!!!
« Reply #13 on: 12 Feb, 12:50:06 PM »
Kalau bawa kamera pi kolam renang, kang jadi cerita lain pula... ::)
aksi trlampaw perenang clubhouse Bukit Mahkota ;D  ;D  ;D

 ;D yang tu atas budi bicara sdra admin utk luluskan atau tidak. Admin masih berkuasa untuk menapis....melainkan kuasa menapis 100% diberi kepada pengarah nye... ;D
klu den jd admin, den xkn tapih apo2 doh, buang maso ;D  ;D
nGeeEEE ;D
miAwW..miAWw..;)