Author Topic: teksi diperlukan  (Read 9212 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

khaisher

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 10
teksi diperlukan
« on: February 13, 2012, 02:52:02 PM »
salam,
saya mencari teksi utk bawa isteri saya ulang alik kerja di KL.
isteri saya hamil 5 bulan, tak larat nak memandu kereta hari2.
tempoh sewaan selama kira2 4 bulan.
ada siapa kenal dgn pemandu teksi di Sek 2 ni?

ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: teksi diperlukan
« Reply #1 on: February 13, 2012, 02:53:59 PM »
Ramai yg keje kek KL. Carpool je sonang. KL kek mano? Den separuh jalan je, kek Serdang. Kot2 le ado member2 sini yang ke KL, bulehlah menumpang...  ;D

khaisher

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 10
Re: teksi diperlukan
« Reply #2 on: February 13, 2012, 08:34:39 PM »
isteri saya kerja di Dewan Bahasa & Pustaka.

der Nachbar

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 47
  • Gender: Male
Re: teksi diperlukan
« Reply #3 on: February 13, 2012, 09:14:37 PM »
salam,
saya mencari teksi utk bawa isteri saya ulang alik kerja di KL.
isteri saya hamil 5 bulan, tak larat nak memandu kereta hari2.
tempoh sewaan selama kira2 4 bulan.
ada siapa kenal dgn pemandu teksi di Sek 2 ni?

saya ada kenal sorang driver teksi tapi kalau tak silap dia duduk di kajang/bangi. Pernah naik teksi dia ke putrajaya. budaknya nampak baik. mungkin boleh try call dia. FENDI 0172303323/0193417061. Harap maklumat ni membantu.

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: teksi diperlukan
« Reply #4 on: February 13, 2012, 11:27:25 PM »
salam,
saya mencari teksi utk bawa isteri saya ulang alik kerja di KL.
isteri saya hamil 5 bulan, tak larat nak memandu kereta hari2.
tempoh sewaan selama kira2 4 bulan.
ada siapa kenal dgn pemandu teksi di Sek 2 ni?

saya ada kenal sorang driver teksi tapi kalau tak silap dia duduk di kajang/bangi. Pernah naik teksi dia ke putrajaya. budaknya nampak baik. mungkin boleh try call dia. FENDI 0172303323/0193417061. Harap maklumat ni membantu.
Jangan Fendi Limo sudah lah..bahaya oooo..dah ada kes dalam PMC ni..

microgp

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 112
  • Gender: Male
  • Vista Seri Putra Highrise Apartment - Since 2002
Re: teksi diperlukan
« Reply #5 on: February 14, 2012, 12:57:33 AM »
salam,
saya mencari teksi utk bawa isteri saya ulang alik kerja di KL.
isteri saya hamil 5 bulan, tak larat nak memandu kereta hari2.
tempoh sewaan selama kira2 4 bulan.
ada siapa kenal dgn pemandu teksi di Sek 2 ni?

saya ada kenal sorang driver teksi tapi kalau tak silap dia duduk di kajang/bangi. Pernah naik teksi dia ke putrajaya. budaknya nampak baik. mungkin boleh try call dia. FENDI 0172303323/0193417061. Harap maklumat ni membantu.
Jangan Fendi Limo sudah lah..bahaya oooo..dah ada kes dalam PMC ni..

Kenapa dengan Fendi Limo Capt... ketinggalan bas nie...

ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: teksi diperlukan
« Reply #6 on: February 14, 2012, 08:18:40 AM »
salam,
saya mencari teksi utk bawa isteri saya ulang alik kerja di KL.
isteri saya hamil 5 bulan, tak larat nak memandu kereta hari2.
tempoh sewaan selama kira2 4 bulan.
ada siapa kenal dgn pemandu teksi di Sek 2 ni?

saya ada kenal sorang driver teksi tapi kalau tak silap dia duduk di kajang/bangi. Pernah naik teksi dia ke putrajaya. budaknya nampak baik. mungkin boleh try call dia. FENDI 0172303323/0193417061. Harap maklumat ni membantu.
Jangan Fendi Limo sudah lah..bahaya oooo..dah ada kes dalam PMC ni..

Ceciter ceciter...

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: teksi diperlukan
« Reply #7 on: February 14, 2012, 09:47:03 AM »
salam,
saya mencari teksi utk bawa isteri saya ulang alik kerja di KL.
isteri saya hamil 5 bulan, tak larat nak memandu kereta hari2.
tempoh sewaan selama kira2 4 bulan.
ada siapa kenal dgn pemandu teksi di Sek 2 ni?

saya ada kenal sorang driver teksi tapi kalau tak silap dia duduk di kajang/bangi. Pernah naik teksi dia ke putrajaya. budaknya nampak baik. mungkin boleh try call dia. FENDI 0172303323/0193417061. Harap maklumat ni membantu.
Jangan Fendi Limo sudah lah..bahaya oooo..dah ada kes dalam PMC ni..

Ceciter ceciter...
Refer balik post lama dalam PMC ni...kecoh juga lah..saya pun dah tak berapa ingat kisah tu...

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: teksi diperlukan
« Reply #8 on: February 14, 2012, 10:13:34 AM »
a'ah... saya pun tak tahu cite Fendi Limo tu...:)

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: teksi diperlukan
« Reply #9 on: February 14, 2012, 10:51:51 AM »
a'ah... saya pun tak tahu cite Fendi Limo tu...:)
Kes rumah tangga kat Impian Putra tu kot..siap jadi kes polis ape...

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: teksi diperlukan
« Reply #10 on: February 14, 2012, 11:43:26 AM »
a'ah... saya pun tak tahu cite Fendi Limo tu...:)
Kes rumah tangga kat Impian Putra tu kot..siap jadi kes polis ape...

boto tu... ;D ;D ;D ;D ;D

akula

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 300
Re: teksi diperlukan
« Reply #11 on: February 14, 2012, 11:48:01 AM »
kalau bahaya elok moderator delate sebarang page yg ada contact no Fendy limo... takut org lain terkena... atau mungkin boleh buat tajuk baru utk bincang kes penipuan yg libatkan PMC... so org baru aware dgn kes-kes lepas yg berlaku... atara kes lan seperti kes Bob nasi ayam dara..

zai_jnr

  • Hulubalang
  • *****
  • Posts: 576
Re: teksi diperlukan
« Reply #12 on: February 14, 2012, 12:27:15 PM »
a'ah... saya pun tak tahu cite Fendi Limo tu...:)
Kes rumah tangga kat Impian Putra tu kot..siap jadi kes polis ape...

kes polis yang talak tahan tue...erm..nie kes fendi limo ngorat bini org ka capt? dah lamer tak ikut perkembngan PMC nie.. ;D

der Nachbar

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 47
  • Gender: Male
Re: teksi diperlukan
« Reply #13 on: February 14, 2012, 03:14:58 PM »
salam,
saya mencari teksi utk bawa isteri saya ulang alik kerja di KL.
isteri saya hamil 5 bulan, tak larat nak memandu kereta hari2.
tempoh sewaan selama kira2 4 bulan.
ada siapa kenal dgn pemandu teksi di Sek 2 ni?

saya ada kenal sorang driver teksi tapi kalau tak silap dia duduk di kajang/bangi. Pernah naik teksi dia ke putrajaya. budaknya nampak baik. mungkin boleh try call dia. FENDI 0172303323/0193417061. Harap maklumat ni membantu.
Jangan Fendi Limo sudah lah..bahaya oooo..dah ada kes dalam PMC ni..

Ceciter ceciter...
Refer balik post lama dalam PMC ni...kecoh juga lah..saya pun dah tak berapa ingat kisah tu...

 :o :o :o...ooo ye ke...aiseh...minta maaf banyak2 semua kalau fendi yang saya rekemen ni adalah org yang sama. Saya pun baru skali naik teksi dia. Saya stuju je kalau dengan cara delete post ni akan mengelakkan pisang berbuah dua kali.... :)

zeyhey

  • MPV EXORA UNTUK DISEWA
  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 148
  • Gender: Male
    • MPV EXORA UNTUK DISEWA
Re: teksi diperlukan
« Reply #14 on: February 14, 2012, 03:29:47 PM »
depan umah saya drebar teksi..
cer pegi 6/3A BBM
Kami menyediakan perkhidmatan menyewa Proton Exora dengan kadar yang berpatutan.(LOKASI: BANGI, SELANGOR)

Dapatkan Harga Dahulu..Sila SMS:
EXORA <> NAMA <> TARIKH SEWA-PULANG <> DESTINASI
KE 017 9922 400

atau ke blog untuk details info:

http://sewaexora.blogspot.com