Author Topic: teksi diperlukan  (Read 9206 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: teksi diperlukan
« Reply #15 on: February 14, 2012, 05:41:31 PM »

saya bawa taxi part time
putramahkota - Petaling jaya
keluar - masa 7.30  dari bkt mahkota ( seksyen 2 /18 )
balik -  bkit mahkota malam jam 9.30

 :)

___________________
aku /..PMB

Tetikus Hensem

  • Penghulu Bendahari
  • *******
  • Posts: 1026
Re: teksi diperlukan
« Reply #16 on: February 14, 2012, 06:11:44 PM »
saya bawa taxi part time
Bunyi macam teksi free jer... :)

WIN

  • Penghulu Bendahari
  • *******
  • Posts: 1056
  • Gender: Female
Re: teksi diperlukan
« Reply #17 on: February 14, 2012, 07:48:56 PM »
Ot: ngurat bini org? Lawa sgt ke bini org tu? Harap2 takde kes cemburu buta.
Sorry saya tak faham cite sbnr.

mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Re: teksi diperlukan
« Reply #18 on: February 14, 2012, 08:04:20 PM »
Ot: ngurat bini org? Lawa sgt ke bini org tu? Harap2 takde kes cemburu buta.
Sorry saya tak faham cite sbnr.
Join TT nanti Capt boleh terangkan...  :)

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: teksi diperlukan
« Reply #19 on: February 14, 2012, 08:05:16 PM »
salam,
saya mencari teksi utk bawa isteri saya ulang alik kerja di KL.
isteri saya hamil 5 bulan, tak larat nak memandu kereta hari2.
tempoh sewaan selama kira2 4 bulan.
ada siapa kenal dgn pemandu teksi di Sek 2 ni?

saya ada kenal sorang driver teksi tapi kalau tak silap dia duduk di kajang/bangi. Pernah naik teksi dia ke putrajaya. budaknya nampak baik. mungkin boleh try call dia. FENDI 0172303323/0193417061. Harap maklumat ni membantu.
Jangan Fendi Limo sudah lah..bahaya oooo..dah ada kes dalam PMC ni..

Ceciter ceciter...
Refer balik post lama dalam PMC ni...kecoh juga lah..saya pun dah tak berapa ingat kisah tu...

 :o :o :o...ooo ye ke...aiseh...minta maaf banyak2 semua kalau fendi yang saya rekemen ni adalah org yang sama. Saya pun baru skali naik teksi dia. Saya stuju je kalau dengan cara delete post ni akan mengelakkan pisang berbuah dua kali.... :)
Saya tak pasti orang nya yang sama...kes nya pun bukan pasal ngurat bini orang..lebih kepada keganasan rumah tangga kot..Sekali lagi saya nyatakan saya tak pasti adakah ini orang yang sama...mungkin pemandu teksi ini yang lain dan yang benar benar berhemah seperti yang di gambarkan...

Norfeal1980

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 918
Re: teksi diperlukan
« Reply #20 on: February 15, 2012, 05:32:46 PM »
isteri saya kerja di Dewan Bahasa & Pustaka.

Alamakkk ... dokek sgt ler dgn opis kwn  ;D ;D ;D

Norfeal1980

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 918
Re: teksi diperlukan
« Reply #21 on: February 15, 2012, 05:34:57 PM »
salam,
saya mencari teksi utk bawa isteri saya ulang alik kerja di KL.
isteri saya hamil 5 bulan, tak larat nak memandu kereta hari2.
tempoh sewaan selama kira2 4 bulan.
ada siapa kenal dgn pemandu teksi di Sek 2 ni?

saya ada kenal sorang driver teksi tapi kalau tak silap dia duduk di kajang/bangi. Pernah naik teksi dia ke putrajaya. budaknya nampak baik. mungkin boleh try call dia. FENDI 0172303323/0193417061. Harap maklumat ni membantu.
Jangan Fendi Limo sudah lah..bahaya oooo..dah ada kes dalam PMC ni..

Ceciter ceciter...

Yelah ... kwn pun nak tau gak  ;D ;D ;D
Kwn dah 2 bln tak bukak pmc nie  ;D ;D ;D ;) ;) ;)

mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Re: teksi diperlukan
« Reply #22 on: February 15, 2012, 05:36:51 PM »
salam,
saya mencari teksi utk bawa isteri saya ulang alik kerja di KL.
isteri saya hamil 5 bulan, tak larat nak memandu kereta hari2.
tempoh sewaan selama kira2 4 bulan.
ada siapa kenal dgn pemandu teksi di Sek 2 ni?

saya ada kenal sorang driver teksi tapi kalau tak silap dia duduk di kajang/bangi. Pernah naik teksi dia ke putrajaya. budaknya nampak baik. mungkin boleh try call dia. FENDI 0172303323/0193417061. Harap maklumat ni membantu.
Jangan Fendi Limo sudah lah..bahaya oooo..dah ada kes dalam PMC ni..

Ceciter ceciter...

Yelah ... kwn pun nak tau gak  ;D ;D ;D
Kwn dah 2 bln tak bukak pmc nie  ;D ;D ;D ;) ;) ;)

Tu la. Lama tak nampak. Gi perlis ke?  ;D

Norfeal1980

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 918
Re: teksi diperlukan
« Reply #23 on: February 15, 2012, 05:40:06 PM »
salam,
saya mencari teksi utk bawa isteri saya ulang alik kerja di KL.
isteri saya hamil 5 bulan, tak larat nak memandu kereta hari2.
tempoh sewaan selama kira2 4 bulan.
ada siapa kenal dgn pemandu teksi di Sek 2 ni?

saya ada kenal sorang driver teksi tapi kalau tak silap dia duduk di kajang/bangi. Pernah naik teksi dia ke putrajaya. budaknya nampak baik. mungkin boleh try call dia. FENDI 0172303323/0193417061. Harap maklumat ni membantu.
Jangan Fendi Limo sudah lah..bahaya oooo..dah ada kes dalam PMC ni..

Ceciter ceciter...

Yelah ... kwn pun nak tau gak  ;D ;D ;D
Kwn dah 2 bln tak bukak pmc nie  ;D ;D ;D ;) ;) ;)

Tu la. Lama tak nampak. Gi perlis ke?  ;D

Kwn br jer lek dr Perlis mggu lps  ;) ;) ;)
Maaf la... kwn dah lama x join TT  :'( :'( :'(

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: teksi diperlukan
« Reply #24 on: February 15, 2012, 05:56:43 PM »
salam,
saya mencari teksi utk bawa isteri saya ulang alik kerja di KL.
isteri saya hamil 5 bulan, tak larat nak memandu kereta hari2.
tempoh sewaan selama kira2 4 bulan.
ada siapa kenal dgn pemandu teksi di Sek 2 ni?

saya ada kenal sorang driver teksi tapi kalau tak silap dia duduk di kajang/bangi. Pernah naik teksi dia ke putrajaya. budaknya nampak baik. mungkin boleh try call dia. FENDI 0172303323/0193417061. Harap maklumat ni membantu.
Jangan Fendi Limo sudah lah..bahaya oooo..dah ada kes dalam PMC ni..

Ceciter ceciter...

Yelah ... kwn pun nak tau gak  ;D ;D ;D
Kwn dah 2 bln tak bukak pmc nie  ;D ;D ;D ;) ;) ;)

Tu la. Lama tak nampak. Gi perlis ke?  ;D
kat Perlis tak ada line internet ke?.. :o :o

khaisher

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 10
Re: teksi diperlukan
« Reply #25 on: February 15, 2012, 11:15:31 PM »
isteri saya kerja di Dewan Bahasa & Pustaka.

Alamakkk ... dokek sgt ler dgn opis kwn  ;D ;D ;D

kerja di mana?

khaisher

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 10
teksi diperlukan
« Reply #26 on: February 16, 2012, 04:32:08 PM »
kat sek 3 ni ada tak pemandu teksi ulang alik dari BM ke KL?

Nota: Sila gunakan hanya satu thread untuk isu yg sama
« Last Edit: February 16, 2012, 04:36:25 PM by @kuSempoi »

khaisher

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 10
Re: teksi diperlukan
« Reply #27 on: February 20, 2012, 06:51:20 PM »
ada sesiapa lagi boleh rekomen teksi?

OffshoreMan

  • Administrator
  • Temenggung
  • ***
  • Posts: 1309
  • Gender: Male
  • Cerita Kerja Offshore Oil & Gas di Offshoreman.net
    • Offshore Oil & Gas
Re: teksi diperlukan
« Reply #28 on: February 20, 2012, 10:27:29 PM »
Saya dah lebih 10 tahun menggunakan service taxi berikut:

Nama : Kamal
Phone Num : +60126343075

Mostly saya guna utk ke Airport, or special to KL/Melaka etc.
Taxi beliau bersih dan sentiasa menepati masa.  Jika beliau tidak dpt dtg, kawan beliau akan dtg gantikan tempat.  Kumpulan beliau ni setakat ni memang professional.  Bersih dan menepati Masa.

Tetapi, harga sometimes mahal sikit.  So kalau nak pakai service beliau, pastikan anda fix harga dulu ...