Poll

Siapa yg anda ingin lihat jadi AJK PIBG 2012?

Ayiesal
5 (71.4%)
Orang lain selain dari Ayiesal dan Sazzahan.
1 (14.3%)
Sazzahan
1 (14.3%)

Total Members Voted: 7

Author Topic: AGM PIBG SRA-BSP 10 Mac 2012  (Read 5827 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Re: AGM PIBG SRA-BSP 10 Mac 2012
« Reply #15 on: 17 Feb, 02:48:50 PM »
Tahniah...

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: AGM PIBG SRA-BSP 10 Mac 2012
« Reply #16 on: 17 Feb, 03:07:35 PM »
Tahniah...

sebenarnya poll tu 100% pasal yang 16.7% lagi tu dia yang vote... sebelum dia ngelat tak turun meeting, kita ikat dia kat tiang badminton malam sebelum tu... MuaHaHaHa... :D :D :D

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: AGM PIBG SRA-BSP 10 Mac 2012
« Reply #17 on: 17 Feb, 03:19:26 PM »
boleh gak tu... idak dia lari

Tahniah...

sebenarnya poll tu 100% pasal yang 16.7% lagi tu dia yang vote... sebelum dia ngelat tak turun meeting, kita ikat dia kat tiang badminton malam sebelum tu... MuaHaHaHa... :D :D :D

ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: AGM PIBG SRA-BSP 10 Mac 2012
« Reply #18 on: 17 Feb, 03:26:23 PM »
Eh... DD malu2 plak nak letak nama...  ;D

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: AGM PIBG SRA-BSP 10 Mac 2012
« Reply #19 on: 17 Feb, 03:32:07 PM »
Eh... DD malu2 plak nak letak nama...  ;D

kawan tak boleh... orang2 yang ada kepentingan tidak dibenarkan bertanding... nanti dipolitikkan pula... dan kawan juga menyokong pendapat majoriti... kalau majoriti sokong ayiesal maka kawan pun pangkah gak ler...  ;D ;D ;D

sazzahan

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2916
Re: AGM PIBG SRA-BSP 10 Mac 2012
« Reply #20 on: 17 Feb, 03:32:57 PM »
Eh... DD malu2 plak nak letak nama...  ;D

kawan tak boleh... orang2 yang ada kepentingan tidak dibenarkan bertanding... nanti dipolitikkan pula... dan kawan juga menyokong pendapat majoriti... kalau majoriti sokong ayiesal maka kawan pun pangkah gak ler...  ;D ;D ;D

molek laa tu  ;D ;D

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: AGM PIBG SRA-BSP 10 Mac 2012
« Reply #21 on: 17 Feb, 03:38:41 PM »
Eh... DD malu2 plak nak letak nama...  ;D

kawan tak boleh... orang2 yang ada kepentingan tidak dibenarkan bertanding... nanti dipolitikkan pula... dan kawan juga menyokong pendapat majoriti... kalau majoriti sokong ayiesal maka kawan pun pangkah gak ler...  ;D ;D ;D

molek laa tu  ;D ;D

sokongan lagi... pergh! jangan takut ler bro... gerenti menang ler...  ;D ;D ;D

ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: AGM PIBG SRA-BSP 10 Mac 2012
« Reply #22 on: 17 Feb, 04:17:55 PM »
Eh... DD malu2 plak nak letak nama...  ;D

kawan tak boleh... orang2 yang ada kepentingan tidak dibenarkan bertanding... nanti dipolitikkan pula... dan kawan juga menyokong pendapat majoriti... kalau majoriti sokong ayiesal maka kawan pun pangkah gak ler...  ;D ;D ;D

molek laa tu  ;D ;D

sokongan lagi... pergh! jangan takut ler bro... gerenti menang ler...  ;D ;D ;D

Yeyyy... mintah sapa dah pangkah kat atas tu untuk tukar undi kepada calon baru dan fresh, sazzahan  ;D

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: AGM PIBG SRA-BSP 10 Mac 2012
« Reply #23 on: 17 Feb, 04:25:15 PM »
tak per lah... jangan nak gaduh2... sorang YDP sorang TYDP... apa susah...  ::) ::) ::)

sazzahan

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2916
Re: AGM PIBG SRA-BSP 10 Mac 2012
« Reply #24 on: 18 Feb, 10:43:16 PM »
erk gila kaper? anak aku x skolah kat situ pun huhuhu

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: AGM PIBG SRA-BSP 10 Mac 2012
« Reply #25 on: 20 Feb, 09:54:37 AM »
Boleh.. AGM boleh buat panggil sazz sebagai NYDP jemputan..hahaha

erk gila kaper? anak aku x skolah kat situ pun huhuhu

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
JUALAN BUKU 8-10 Mac di SRABSP
« Reply #26 on: 28 Feb, 05:40:26 PM »


Bersempena Mesyuarat Agung 10 Mac ini, PIBG dengan kerjasama PTS Publication akan mengadakan jualan buku-buku PTS selama 3 hari di sekolah.

Tarikh-tarikhnya adalah 8, 9 dan 10 Mac 2012.

Buku yang dibeli adalah hak individu dan boleh juga disumbangkan untuk pusat sumber sekolah.

Harap dapat sambutan daripada ibubapa sekalian.

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Makluman: AGM PIBG SRA-BSP 10 Mac 2012
« Reply #27 on: 29 Feb, 07:35:36 PM »


Sebagai makluman, Mesyuarat PIBG SRABSP akan bermula mulai jam 8 pagi 10 Mac 2012.

Berikut aturcara majlis (tertakluk kepada perubahan akhir):

8.00 pagi - Ketibaan Ibubapa dan SARAPAN
8.45 pagi - Ketibaan Dif-Dif Kehormat
9.00 pagi - Upacara Dimulakan
9.30 pagi - Majlis Berehat Sebentar
9.45 pagi - Mesyuarat PIBG SRABSP Bermula (Pembentangan dan Pemilihan AJK 2012-2014)
11.30 pagi - Majlis Tamat dan Bersurai

Semua ibubapa dijemput hadir jam 8 pagi dan terus menikmati sarapan pagi yang disediakan oleh PIBG.
Seterusnya dapat bersama-sama hingga akhir mesyuarat.

Semasa mesyuarat, satu TABUNG BERGERAK akan dilancarkan untuk SUMBANGAN WAKAF AL-QURAN (2012). PIBG dan sekolah berharap dapat mengutip wang secukupnya untuk membeli 1,200 naskah Al-Quran yang telah dikenalpasti dapat membantu dalam pengajaran disekolah. Oleh itu sumbangan kewangan amat dialu-alukan agar naskah tersebut dapat dibeli dari jenis yang sama. Semua ibubapa, orang perseorangan atau badan-badan korporat dialu-alukan untuk memberi sumbangan kewangan.


Disamping itu PIBG juga mengadakan jualan buku-buku PTS untuk menampung keperluan pusat sumber sekolah pada 8, 9, dan 10 Mac 2012. Ibubapa, orang perseorangan atau syarikat yang ingin menyumbang dialu-alukan. Belian untuk individu juga diadakan.


PIBG SRABSP