Author Topic: Ping Pong Putra Mahkota ... 2012  (Read 2716 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

OffshoreMan

  • Administrator
  • Temenggung
  • ***
  • Posts: 1309
  • Gender: Male
  • Cerita Kerja Offshore Oil & Gas di Offshoreman.net
    • Offshore Oil & Gas
Ping Pong Putra Mahkota ... 2012
« on: February 22, 2012, 01:04:43 PM »
Topik di buka utk peminat ping pong... tak nampak lagi table ping pong kat putra mahkota ni.. Kat club house ada ke?

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Ping Pong Putra Mahkota ... 2012
« Reply #1 on: February 22, 2012, 01:05:51 PM »
kat sekolah ada... sapa minat kita suh YDP baru kita uruskan...  ;D ;D ;D

azraai

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 76
  • Gender: Male
Re: Ping Pong Putra Mahkota ... 2012
« Reply #2 on: February 22, 2012, 01:28:31 PM »
kat dewan serbaguna (?) vista pun ada, tapi tak pernah tanya nak guna macam mana

ibnhussin

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 191
  • Gender: Male
  • Begin With The End In Mind
    • Follow Your Heart
Re: Ping Pong Putra Mahkota ... 2012
« Reply #3 on: February 24, 2012, 09:55:45 AM »
dah lama tak main ping-pong, bat pun dah berabuk :P

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Ping Pong Putra Mahkota ... 2012
« Reply #4 on: February 26, 2012, 01:44:44 PM »
dah lama tak main ping-pong, bat pun dah berabuk :P

bagus tu... smash pertama saja akan menyebabkan pihak lawan batuk2 dan terus menyerah kalah kerana perlu dikejarkan ke hospital... ahaks... ;D ;D ;D

Mr Jem

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 66
Re: Ping Pong Putra Mahkota ... 2012
« Reply #5 on: February 26, 2012, 03:27:27 PM »
dah lama tak main ping-pong, bat pun dah berabuk :P

bagus tu... smash pertama saja akan menyebabkan pihak lawan batuk2 dan terus menyerah kalah kerana perlu dikejarkan ke hospital... ahaks... ;D ;D ;D

Kalo badminton smash perut, kalo ping posng smash dalam molot terus..bahaya tul abe daddyvw ni  :P

mierock

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 470
  • Gender: Male
Re: Ping Pong Putra Mahkota ... 2012
« Reply #6 on: February 27, 2012, 12:27:12 AM »
chantek tu tuan leman. sekarang aku belajar main dengan iranian state player. blajar serve and improve my backhand. smash dia mmg power, body movement. aku bagi dia pinjam bat, in return he teach me to improve my game. dia biasa dgn shriver, so dia guna bat firehand + shriver g2(fh) + dhs hurricane 3 (bh). aku masih setia dengan bat ctta + haifu blue whale (fh) + donnic choppa gold (bh). kalau nak dia bagi tutorial for free ok kut

ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: Ping Pong Putra Mahkota ... 2012
« Reply #7 on: February 27, 2012, 11:29:26 AM »
chantek tu tuan leman. sekarang aku belajar main dengan iranian state player. blajar serve and improve my backhand. smash dia mmg power, body movement. aku bagi dia pinjam bat, in return he teach me to improve my game. dia biasa dgn shriver, so dia guna bat firehand + shriver g2(fh) + dhs hurricane 3 (bh). aku masih setia dengan bat ctta + haifu blue whale (fh) + donnic choppa gold (bh). kalau nak dia bagi tutorial for free ok kut


Tu diaaaa.... aku tau asal ade bat, bola sebijik yang kaler oren sebab cantik, meja dengan geng kene ade, net tade letak kayu pon buleh, cukup bende nih buleh layan sampai ke subuh  ;D

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: Ping Pong Putra Mahkota ... 2012
« Reply #8 on: February 27, 2012, 05:38:46 PM »
chantek tu tuan leman. sekarang aku belajar main dengan iranian state player. blajar serve and improve my backhand. smash dia mmg power, body movement. aku bagi dia pinjam bat, in return he teach me to improve my game. dia biasa dgn shriver, so dia guna bat firehand + shriver g2(fh) + dhs hurricane 3 (bh). aku masih setia dengan bat ctta + haifu blue whale (fh) + donnic choppa gold (bh). kalau nak dia bagi tutorial for free ok kut


Tu diaaaa.... aku tau asal ade bat, bola sebijik yang kaler oren sebab cantik, meja dengan geng kene ade, net tade letak kayu pon buleh, cukup bende nih buleh layan sampai ke subuh  ;D

iyo ko bang... ;D ;D ;D ;D

sazzahan

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2916
Re: Ping Pong Putra Mahkota ... 2012
« Reply #9 on: February 27, 2012, 05:49:40 PM »
chantek tu tuan leman. sekarang aku belajar main dengan iranian state player. blajar serve and improve my backhand. smash dia mmg power, body movement. aku bagi dia pinjam bat, in return he teach me to improve my game. dia biasa dgn shriver, so dia guna bat firehand + shriver g2(fh) + dhs hurricane 3 (bh). aku masih setia dengan bat ctta + haifu blue whale (fh) + donnic choppa gold (bh). kalau nak dia bagi tutorial for free ok kut

best tu. leh laa ajak dia main skali nnt hihihi

razzmatazz5637

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 12
  • I Love Putra Mahkota
Re: Ping Pong Putra Mahkota ... 2012
« Reply #10 on: January 23, 2015, 09:01:07 AM »
Ada yang masih berminat utk bermain di dewan vista ke?