Author Topic: Posting Berita Akhbar di PMC  (Read 12056 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Posting Berita Akhbar di PMC
« Reply #15 on: 27 Feb, 04:13:03 PM »
pergi kerja naik motor
singgah sebentar di kedai Pak Lah
apa gunanya ada moderator
klo x bersesuaian, delete jer lah  ;D ;D
Delete tuu mmg mudah...dihujung jari jer! Nanti ada yg jauh hati pulak bila komen2 mereka di delete.

Perkara ini pernah sy beritahu di thread ini http://putra-mahkota.com/forum/index.php?topic=3611.0

Thread itu pun sy buka selepas mendapat email dari forumer yg komplen ttg komen2 merapu di forum ini. Forumer itu yg dulunya aktif di sini...skg dah hilang terus.

Jadi....sama2 lah kita berkerjasama.



kawan masih setuju dengan semua post kawan di dalam thread lama tu... walaubagaimanapun, perlu di jelaskan disini bahawa kehilangan forumer yang dulunya aktif dulu tu tiada kaitan dengan teguran tersebut... ;D ;D ;D

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: Posting Berita Akhbar di PMC
« Reply #16 on: 27 Feb, 04:45:44 PM »


ewah....ado berpantun kito... ;D ;D ;D ;D ;D

mRs.jeli

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 916
  • Gender: Female
Re: Posting Berita Akhbar di PMC
« Reply #17 on: 27 Feb, 04:59:07 PM »
pergi kerja naik motor
singgah sebentar di kedai Pak Lah
apa gunanya ada moderator
klo x bersesuaian, delete jer lah  ;D ;D
Delete tuu mmg mudah...dihujung jari jer! Nanti ada yg jauh hati pulak bila komen2 mereka di delete.

Perkara ini pernah sy beritahu di thread ini http://putra-mahkota.com/forum/index.php?topic=3611.0

Thread itu pun sy buka selepas mendapat email dari forumer yg komplen ttg komen2 merapu di forum ini. Forumer itu yg dulunya aktif di sini...skg dah hilang terus.

Jadi....sama2 lah kita berkerjasama.



kawan masih setuju dengan semua post kawan di dalam thread lama tu... walaubagaimanapun, perlu di jelaskan disini bahawa kehilangan forumer yang dulunya aktif dulu tu tiada kaitan dengan teguran tersebut... ;D ;D ;D
sume post masih trkawal, tiada unsur fitnah melampaw smpai bley kene tindakan undang2, ::)
ade org suke, ade org xsuke, yg xbrp suke, pejam mate suda.... ;D  ;D  ;D
miAwW..miAWw..;)

sazzahan

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2916
Re: Posting Berita Akhbar di PMC
« Reply #18 on: 27 Feb, 05:09:11 PM »


ewah....ado berpantun kito... ;D ;D ;D ;D ;D

ado pun kak my. igtkan dah jauh hati dah  ;D ;D

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: Posting Berita Akhbar di PMC
« Reply #19 on: 27 Feb, 05:11:18 PM »
pergi kerja naik motor
singgah sebentar di kedai Pak Lah
apa gunanya ada moderator
klo x bersesuaian, delete jer lah  ;D ;D

porahh... ;D ;D ;D ;D ;D  bom.. ;D ;D ;D ;D

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: Posting Berita Akhbar di PMC
« Reply #20 on: 27 Feb, 05:12:26 PM »


ewah....ado berpantun kito... ;D ;D ;D ;D ;D

ado pun kak my. igtkan dah jauh hati dah  ;D ;D


kak dah berpunyo.....kah kah kah kah   ;D ;D ;D ;D ;D

sazzahan

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2916
Re: Posting Berita Akhbar di PMC
« Reply #21 on: 27 Feb, 05:30:07 PM »
pergi kerja naik motor
singgah sebentar di kedai Pak Lah
apa gunanya ada moderator
klo x bersesuaian, delete jer lah  ;D ;D
Delete tuu mmg mudah...dihujung jari jer! Nanti ada yg jauh hati pulak bila komen2 mereka di delete.

Perkara ini pernah sy beritahu di thread ini http://putra-mahkota.com/forum/index.php?topic=3611.0

Thread itu pun sy buka selepas mendapat email dari forumer yg komplen ttg komen2 merapu di forum ini. Forumer itu yg dulunya aktif di sini...skg dah hilang terus.

Jadi....sama2 lah kita berkerjasama.



kawan masih setuju dengan semua post kawan di dalam thread lama tu... walaubagaimanapun, perlu di jelaskan disini bahawa kehilangan forumer yang dulunya aktif dulu tu tiada kaitan dengan teguran tersebut... ;D ;D ;D

baguslah klo camtu. jgn disebabkan oleh sesuatu teguran itu akan menghilangkan kemeriahan dan seri forum ni. yang tumbuh hilang berganti. yang berganti mungkin tak sama dengan yang diganti tetapi berhati2lah agar tiada pihak yang berkecil hati   ;)

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: Posting Berita Akhbar di PMC
« Reply #22 on: 27 Feb, 05:42:25 PM »
pergi kerja naik motor
singgah sebentar di kedai Pak Lah
apa gunanya ada moderator
klo x bersesuaian, delete jer lah  ;D ;D
Delete tuu mmg mudah...dihujung jari jer! Nanti ada yg jauh hati pulak bila komen2 mereka di delete.

Perkara ini pernah sy beritahu di thread ini http://putra-mahkota.com/forum/index.php?topic=3611.0

Thread itu pun sy buka selepas mendapat email dari forumer yg komplen ttg komen2 merapu di forum ini. Forumer itu yg dulunya aktif di sini...skg dah hilang terus.

Jadi....sama2 lah kita berkerjasama.



kawan masih setuju dengan semua post kawan di dalam thread lama tu... walaubagaimanapun, perlu di jelaskan disini bahawa kehilangan forumer yang dulunya aktif dulu tu tiada kaitan dengan teguran tersebut... ;D ;D ;D

baguslah klo camtu. jgn disebabkan oleh sesuatu teguran itu akan menghilangkan kemeriahan dan seri forum ni. yang tumbuh hilang berganti. yang berganti mungkin tak sama dengan yang diganti tetapi berhati2lah agar tiada pihak yang berkecil hati   ;)

tak abih2 berpantun...kih kih  ;D ;D ;D ;D

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: Posting Berita Akhbar di PMC
« Reply #23 on: 27 Feb, 05:44:38 PM »
pergi kerja naik motor
singgah sebentar di kedai Pak Lah
apa gunanya ada moderator
klo x bersesuaian, delete jer lah  ;D ;D

pergi kerja naik motor
lebih baik dari jalan kaki
asyik nak delete teruk ler moderator
kerja depa pun bukan bergaji  ::) ::) ::)

pergi kerja naik motor
singgah sebentar di kampung batu
itu mmg kerja moderator
klo x cukup ramai yg sudi membantu  ;D

lantik la sazz tu jd MOD....dio dah tanyo tu... ;D ;D ;D ;D ;D

Matahati

  • Global Moderator
  • Bendahara
  • ************
  • Posts: 1947
  • Gender: Male
Re: Posting Berita Akhbar di PMC
« Reply #24 on: 27 Feb, 05:55:29 PM »
pergi kerja naik motor
singgah sebentar di kedai Pak Lah
apa gunanya ada moderator
klo x bersesuaian, delete jer lah  ;D ;D
Delete tuu mmg mudah...dihujung jari jer! Nanti ada yg jauh hati pulak bila komen2 mereka di delete.

Perkara ini pernah sy beritahu di thread ini http://putra-mahkota.com/forum/index.php?topic=3611.0

Thread itu pun sy buka selepas mendapat email dari forumer yg komplen ttg komen2 merapu di forum ini. Forumer itu yg dulunya aktif di sini...skg dah hilang terus.

Jadi....sama2 lah kita berkerjasama.



kawan masih setuju dengan semua post kawan di dalam thread lama tu... walaubagaimanapun, perlu di jelaskan disini bahawa kehilangan forumer yang dulunya aktif dulu tu tiada kaitan dengan teguran tersebut... ;D ;D ;D
Apa yg sy maksudkan ialah org yg meminta (yg menghantar email kpd sy) sy menegur itu kini dah tak berforum lagi.
Blog Pelita Hati ~ Surah Yassin :::: Blog Emas & Dinar ~ TanganEmas

MatPancing

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 84
Re: Posting Berita Akhbar di PMC
« Reply #25 on: 27 Feb, 06:15:36 PM »
betul jugak tu. terlalu byk posting berita akhbar akan menggelamkan berita2 tentang putra mahkota. sebenarnya kawe selalu jenguk2 forum ni sbb nk tahu perkembangan/berita terkini tentang putra mahkota spt SKBSP/SRABSP, pasal pecah rmh, pasal aktiviti2 penduduk, banjir, club haus etc.

sekian.

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Posting Berita Akhbar di PMC
« Reply #26 on: 27 Feb, 06:36:23 PM »
pergi kerja naik motor
singgah sebentar di kedai Pak Lah
apa gunanya ada moderator
klo x bersesuaian, delete jer lah  ;D ;D
Delete tuu mmg mudah...dihujung jari jer! Nanti ada yg jauh hati pulak bila komen2 mereka di delete.

Perkara ini pernah sy beritahu di thread ini http://putra-mahkota.com/forum/index.php?topic=3611.0

Thread itu pun sy buka selepas mendapat email dari forumer yg komplen ttg komen2 merapu di forum ini. Forumer itu yg dulunya aktif di sini...skg dah hilang terus.

Jadi....sama2 lah kita berkerjasama.



kawan masih setuju dengan semua post kawan di dalam thread lama tu... walaubagaimanapun, perlu di jelaskan disini bahawa kehilangan forumer yang dulunya aktif dulu tu tiada kaitan dengan teguran tersebut... ;D ;D ;D
Apa yg sy maksudkan ialah org yg meminta (yg menghantar email kpd sy) sy menegur itu kini dah tak berforum lagi.

Oooo... cerita nyer...  :-\  maknanya yang komplen dan yang dikomplen (kecuali sorang jer lagi) dah tak der lah yer...  ;D ;D ;D

tak per ler bang... patah tumbuh hilang berganti... kedian hari nanti kawan ni pun takkan ada dah berforum pun... akan diganti plak dengan kak my dan sazz...  ;) ;) ;) si sazz tu pun dah offer diri untuk jadi moderator... harap Tuan Sulaiman ada baca dan boleh approved...  ;D ;D ;D

kepada yang lain ingin membantu dan bertugas sebagai moderator, sila PM Tuan Sulaiman... dulu, dia pernah buka cadangan tu... tak tahu ada yang mintak atau tak tapi tak der yang naik... kawan pulak tak mintak tapi diberi selepas BBQ tahun lepas... cuba ler stakat mana yang termampu walaupun tak pandai... timacih... ;D ;D ;D

jangan salah faham... bukan sebab merajuk ataupun apa... kawan teringat satu ustaz bagitau kawan lebih kurang macam ni...
Orang yang banyak bercakap, hati dia jadi keras... Orang yang hati keras, dia akan jauh dari Allah... :'( :'( :'(

mRs.jeli

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 916
  • Gender: Female
Re: Posting Berita Akhbar di PMC
« Reply #27 on: 28 Feb, 08:21:37 AM »
pergi kerja naik motor
singgah sebentar di kedai Pak Lah
apa gunanya ada moderator
klo x bersesuaian, delete jer lah  ;D ;D
Delete tuu mmg mudah...dihujung jari jer! Nanti ada yg jauh hati pulak bila komen2 mereka di delete.

Perkara ini pernah sy beritahu di thread ini http://putra-mahkota.com/forum/index.php?topic=3611.0

Thread itu pun sy buka selepas mendapat email dari forumer yg komplen ttg komen2 merapu di forum ini. Forumer itu yg dulunya aktif di sini...skg dah hilang terus.

Jadi....sama2 lah kita berkerjasama.



kawan masih setuju dengan semua post kawan di dalam thread lama tu... walaubagaimanapun, perlu di jelaskan disini bahawa kehilangan forumer yang dulunya aktif dulu tu tiada kaitan dengan teguran tersebut... ;D ;D ;D
Apa yg sy maksudkan ialah org yg meminta (yg menghantar email kpd sy) sy menegur itu kini dah tak berforum lagi.

Oooo... cerita nyer...  :-\  maknanya yang komplen dan yang dikomplen (kecuali sorang jer lagi) dah tak der lah yer...  ;D ;D ;D

tak per ler bang... patah tumbuh hilang berganti... kedian hari nanti kawan ni pun takkan ada dah berforum pun... akan diganti plak dengan kak my dan sazz...  ;) ;) ;) si sazz tu pun dah offer diri untuk jadi moderator... harap Tuan Sulaiman ada baca dan boleh approved...  ;D ;D ;D

kepada yang lain ingin membantu dan bertugas sebagai moderator, sila PM Tuan Sulaiman... dulu, dia pernah buka cadangan tu... tak tahu ada yang mintak atau tak tapi tak der yang naik... kawan pulak tak mintak tapi diberi selepas BBQ tahun lepas... cuba ler stakat mana yang termampu walaupun tak pandai... timacih... ;D ;D ;D

jangan salah faham... bukan sebab merajuk ataupun apa... kawan teringat satu ustaz bagitau kawan lebih kurang macam ni...
Orang yang banyak bercakap, hati dia jadi keras... Orang yang hati keras, dia akan jauh dari Allah... :'( :'( :'(
bro dd ok ke.....?cenyumla ckit..... :D
miAwW..miAWw..;)

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Posting Berita Akhbar di PMC
« Reply #28 on: 28 Feb, 08:42:58 AM »

bro dd ok ke.....?cenyumla ckit..... :D


kawan insyaAllah senantiasa ok... no worries...  ;D ;D ;D

mud_ismail

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 1001
Re: Posting Berita Akhbar di PMC
« Reply #29 on: 28 Feb, 08:55:16 AM »
pergi kerja naik motor
singgah sebentar di kedai Pak Lah
apa gunanya ada moderator
klo x bersesuaian, delete jer lah  ;D ;D
Delete tuu mmg mudah...dihujung jari jer! Nanti ada yg jauh hati pulak bila komen2 mereka di delete.

Perkara ini pernah sy beritahu di thread ini http://putra-mahkota.com/forum/index.php?topic=3611.0

Thread itu pun sy buka selepas mendapat email dari forumer yg komplen ttg komen2 merapu di forum ini. Forumer itu yg dulunya aktif di sini...skg dah hilang terus.

Jadi....sama2 lah kita berkerjasama.



kawan masih setuju dengan semua post kawan di dalam thread lama tu... walaubagaimanapun, perlu di jelaskan disini bahawa kehilangan forumer yang dulunya aktif dulu tu tiada kaitan dengan teguran tersebut... ;D ;D ;D
Apa yg sy maksudkan ialah org yg meminta (yg menghantar email kpd sy) sy menegur itu kini dah tak berforum lagi.

Oooo... cerita nyer...  :-\  maknanya yang komplen dan yang dikomplen (kecuali sorang jer lagi) dah tak der lah yer...  ;D ;D ;D

tak per ler bang... patah tumbuh hilang berganti... kedian hari nanti kawan ni pun takkan ada dah berforum pun... akan diganti plak dengan kak my dan sazz...  ;) ;) ;) si sazz tu pun dah offer diri untuk jadi moderator... harap Tuan Sulaiman ada baca dan boleh approved...  ;D ;D ;D

kepada yang lain ingin membantu dan bertugas sebagai moderator, sila PM Tuan Sulaiman... dulu, dia pernah buka cadangan tu... tak tahu ada yang mintak atau tak tapi tak der yang naik... kawan pulak tak mintak tapi diberi selepas BBQ tahun lepas... cuba ler stakat mana yang termampu walaupun tak pandai... timacih... ;D ;D ;D

jangan salah faham... bukan sebab merajuk ataupun apa... kawan teringat satu ustaz bagitau kawan lebih kurang macam ni...
Orang yang banyak bercakap, hati dia jadi keras... Orang yang hati keras, dia akan jauh dari Allah... :'( :'( :'(

Salam Dd,

Tak pa... kita taip je...

Sekian.
“Jangan kita berkira dengan Allah, nanti Allah berkira dengan kita. Jangan kita tiada masa dengan Allah, nanti Allah tiada masa dengan kita.”