Author Topic: Posting Berita Akhbar di PMC  (Read 12052 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: Posting Berita Akhbar di PMC
« Reply #30 on: 28 Feb, 09:25:54 AM »
Stuju dgn pendapat capt. W/pn ada topik utk berita, biar lah berita yg btul2 hangat dn sedia di bincangkan di letak di thread tersebut. Bkn nyer letak asal boleh dan komen pun asal boleh gak.
Forumer pn x bleh bergantung harap pd mod jer utk delete post2 yg x ptt.
Lg satu yg sy perasan is baru 1st posting dh terus mengiklan.

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Posting Berita Akhbar di PMC
« Reply #31 on: 28 Feb, 09:27:11 AM »
Mud  ;D ;D ;D

untuk perkembangan yang berkaitan, mulai hari ni kawan boikot The Star...  >:( >:( >:(

sazzahan

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2916
Re: Posting Berita Akhbar di PMC
« Reply #32 on: 28 Feb, 09:31:42 AM »
pembetulan: x pernah minta jd mod pun. mandai2 jer kak my ni huhuhu

mcm ni la. kenapa ada ruang khas untuk berita? sbb ada golongan/forumer yang berminat untuk mengikuti perkembangan semasa dan berita2 hangat. klo x, x payah susah2 nak adakan ruangan berita tu betul tak? lagi satu, umpamanya klo si A suka makan karipap dan si B plak suka makan kuih lapis, citarasa mmmg berbeza. tidak adil bagi mana2 pihak melarang daripada memakan kuih kesukaan mereka. dengan kata lain, si A x bleh laa paksa si B makan karipap jugak n memaksa tokey tu jgn jual kuih lapis, jual karipap jer. klo xnak makan kuih lapis, makan jer laa karipap tu sampai bila2. lantak pi laa si B nak makan kuih lapis sampai bila2 pun huhuhu.  ;D ;D

mud_ismail

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 1001
Re: Posting Berita Akhbar di PMC
« Reply #33 on: 28 Feb, 09:34:36 AM »
pembetulan: x pernah minta jd mod pun. mandai2 jer kak my ni huhuhu

mcm ni la. kenapa ada ruang khas untuk berita? sbb ada golongan/forumer yang berminat untuk mengikuti perkembangan semasa dan berita2 hangat. klo x, x payah susah2 nak adakan ruangan berita tu betul tak? lagi satu, umpamanya klo si A suka makan karipap dan si B plak suka makan kuih lapis, citarasa mmmg berbeza. tidak adil bagi mana2 pihak melarang daripada memakan kuih kesukaan mereka. dengan kata lain, si A x bleh laa paksa si B makan karipap jugak n memaksa tokey tu jgn jual kuih lapis, jual karipap jer. klo xnak makan kuih lapis, makan jer laa karipap tu sampai bila2. lantak pi laa si B nak makan kuih lapis sampai bila2 pun huhuhu.  ;D ;D

Salam Sazzz,

Camna kalau si C suka makan cempedak dan roti nan... Apa tindakan anda?

Sekian.
“Jangan kita berkira dengan Allah, nanti Allah berkira dengan kita. Jangan kita tiada masa dengan Allah, nanti Allah tiada masa dengan kita.”

sazzahan

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2916
Re: Posting Berita Akhbar di PMC
« Reply #34 on: 28 Feb, 09:36:11 AM »
pembetulan: x pernah minta jd mod pun. mandai2 jer kak my ni huhuhu

mcm ni la. kenapa ada ruang khas untuk berita? sbb ada golongan/forumer yang berminat untuk mengikuti perkembangan semasa dan berita2 hangat. klo x, x payah susah2 nak adakan ruangan berita tu betul tak? lagi satu, umpamanya klo si A suka makan karipap dan si B plak suka makan kuih lapis, citarasa mmmg berbeza. tidak adil bagi mana2 pihak melarang daripada memakan kuih kesukaan mereka. dengan kata lain, si A x bleh laa paksa si B makan karipap jugak n memaksa tokey tu jgn jual kuih lapis, jual karipap jer. klo xnak makan kuih lapis, makan jer laa karipap tu sampai bila2. lantak pi laa si B nak makan kuih lapis sampai bila2 pun huhuhu.  ;D ;D

Salam Sazzz,

Camna kalau si C suka makan cempedak dan roti nan... Apa tindakan anda?

Sekian.

lantak pi laa hahahahha

mRs.jeli

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 916
  • Gender: Female
Re: Posting Berita Akhbar di PMC
« Reply #35 on: 28 Feb, 09:46:26 AM »
pembetulan: x pernah minta jd mod pun. mandai2 jer kak my ni huhuhu

mcm ni la. kenapa ada ruang khas untuk berita? sbb ada golongan/forumer yang berminat untuk mengikuti perkembangan semasa dan berita2 hangat. klo x, x payah susah2 nak adakan ruangan berita tu betul tak? lagi satu, umpamanya klo si A suka makan karipap dan si B plak suka makan kuih lapis, citarasa mmmg berbeza. tidak adil bagi mana2 pihak melarang daripada memakan kuih kesukaan mereka. dengan kata lain, si A x bleh laa paksa si B makan karipap jugak n memaksa tokey tu jgn jual kuih lapis, jual karipap jer. klo xnak makan kuih lapis, makan jer laa karipap tu sampai bila2. lantak pi laa si B nak makan kuih lapis sampai bila2 pun huhuhu.  ;D ;D
sazz very understanding gitu......i like.... ;D
bro dd mmg coooooool...... ;)
miAwW..miAWw..;)

Norfeal1980

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 918
Re: Posting Berita Akhbar di PMC
« Reply #36 on: 28 Feb, 10:26:58 AM »
pergi kerja naik motor
singgah sebentar di kedai Pak Lah
apa gunanya ada moderator
klo x bersesuaian, delete jer lah  ;D ;D

pergi kerja naik motor
lebih baik dari jalan kaki
asyik nak delete teruk ler moderator
kerja depa pun bukan bergaji  ::) ::) ::)

pergi kerja naik motor
singgah sebentar di kampung batu
itu mmg kerja moderator
klo x cukup ramai yg sudi membantu  ;D

lantik la sazz tu jd MOD....dio dah tanyo tu... ;D ;D ;D ;D ;D

Kawan sokong 100 %  ;D ;D ;D

Norfeal1980

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 918
Re: Posting Berita Akhbar di PMC
« Reply #37 on: 28 Feb, 10:31:22 AM »
Mud  ;D ;D ;D

untuk perkembangan yang berkaitan, mulai hari ni kawan boikot The Star...  >:( >:( >:(

Cuba ceciter sikit, nape DD nak boikot The Star  ??? :) :) :)

sazzahan

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2916
Re: Posting Berita Akhbar di PMC
« Reply #38 on: 28 Feb, 10:31:58 AM »
Mud  ;D ;D ;D

untuk perkembangan yang berkaitan, mulai hari ni kawan boikot The Star...  >:( >:( >:(

Cuba ceciter sikit, nape DD nak boikot The Star  ??? :) :) :)

ni psl gambaq erykah badu ka?  ;D

mud_ismail

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 1001
Re: Posting Berita Akhbar di PMC
« Reply #39 on: 28 Feb, 10:32:58 AM »
Mud  ;D ;D ;D

untuk perkembangan yang berkaitan, mulai hari ni kawan boikot The Star...  >:( >:( >:(

Cuba ceciter sikit, nape DD nak boikot The Star  ??? :) :) :)

Salam,

Ke Dd nak start baca The Low Profile pulak dah...

Sekian.
“Jangan kita berkira dengan Allah, nanti Allah berkira dengan kita. Jangan kita tiada masa dengan Allah, nanti Allah tiada masa dengan kita.”

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Posting Berita Akhbar di PMC
« Reply #40 on: 28 Feb, 10:33:17 AM »
Setuju, ambik je jawatan kawan ni. Kawan rela digantikan dgn Sazz yg memang mantop. :)

Kawan sokong 100 %  ;D ;D ;D

sazzahan

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2916
Re: Posting Berita Akhbar di PMC
« Reply #41 on: 28 Feb, 10:34:24 AM »
Mud  ;D ;D ;D

untuk perkembangan yang berkaitan, mulai hari ni kawan boikot The Star...  >:( >:( >:(

Cuba ceciter sikit, nape DD nak boikot The Star  ??? :) :) :)

Salam,

Ke Dd nak start baca The Low Profile pulak dah...

Sekian.

ataupun psl sorg ustaz tu kena tangkap basah?  :o :o ;D

mud_ismail

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 1001
Re: Posting Berita Akhbar di PMC
« Reply #42 on: 28 Feb, 10:34:46 AM »
Setuju, ambik je jawatan kawan ni. Kawan rela digantikan dgn Sazz yg memang mantop. :)

Kawan sokong 100 %  ;D ;D ;D

Salam AS,

Kawan pon setuju bebenor...

Sekian.
“Jangan kita berkira dengan Allah, nanti Allah berkira dengan kita. Jangan kita tiada masa dengan Allah, nanti Allah tiada masa dengan kita.”

sazzahan

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2916
Re: Posting Berita Akhbar di PMC
« Reply #43 on: 28 Feb, 10:37:41 AM »
Setuju, ambik je jawatan kawan ni. Kawan rela digantikan dgn Sazz yg memang mantop. :)

Kawan sokong 100 %  ;D ;D ;D

Salam AS,

Kawan pon setuju bebenor...

Sekian.

sorry not interested atm.  ;D ;D

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Posting Berita Akhbar di PMC
« Reply #44 on: 28 Feb, 10:48:22 AM »
Cuba ceciter sikit, nape DD nak boikot The Star  ??? :) :) :)

JAWAPAN NYER..

ni psl gambaq erykah badu ka?  ;D

senangkan? MuaHaHaHa...  :D :D :D

Setuju, ambik je jawatan kawan ni. Kawan rela digantikan dgn Sazz yg memang mantop. :)

Kawan sokong 100 %  ;D ;D ;D

setuju... ambik yang kawan punya pun tak per...  ;D ;D ;D

Setuju, ambik je jawatan kawan ni. Kawan rela digantikan dgn Sazz yg memang mantop. :)

Kawan sokong 100 %  ;D ;D ;D

Salam AS,

Kawan pon setuju bebenor...

Sekian.

sorry not interested atm.  ;D ;D

elleh... jual mahal ler plak... mahu tapi malu tu... ::) ::) ::) MuaHaHaHa... :D :D :D