Author Topic: Perkhidmatan Dobi  (Read 14858 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Perkhidmatan Dobi
« Reply #15 on: May 15, 2009, 05:09:45 PM »
DOrange2 leh click kat profile En Muhammadun.. ada emailnya

En Muhammadun, blh bg email......

MEEA

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 17
Re: Perkhidmatan Dobi
« Reply #16 on: May 15, 2009, 05:13:49 PM »
Salammmmm semua, saya adalah salah seorang membership HHD, sejak 6 bulan yang lalu dan kami amat berpuas hati dengan perkhidmatan yang di berikan. Saya tak tahu ada servis delivery...lain kali kalu tak sempat amik bolehlah hantar kan kat D sentral 6B ye....dulu saya hantar dhobi syana, tapi bila nampak ada rege member ni saya pun beralih kat HHD. Keep up your service standard ye....saya pun keje Hotel jadi saya pun nak rasa servis yang ala ala hotel standard gak....dah biasa dengan laundry dept....cuma rege kat hotel 3 X rege HHD....

DOrange2

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 62
Re: Perkhidmatan Dobi
« Reply #17 on: May 15, 2009, 05:35:26 PM »
tq aku sempoi....dah dapat dah....

TQ MEEA...sebab jd member HHLC. Pick-up Delivery memang ada dari dulu cume kite belum official lunching lagi....tapi kalu costumer mintak antar kita akan hantar... tanpa caj.

Insyallah dalam akhir bulan ni atau bln depan kite akan lunching Pick-up Delivery Services Kite....kawasan terlibat (seperti dinyatakan sebelum)....kawasan lain kene tunggu driver pickup belajar jalan dulu......Untuk member harga tetap sama seperti harga member sekarang........

Untuk makluman HHLC akan memberikan yuran keahlian percuma kepada 100 orang pertama. Buat masa ini 92 orang telah menjadi ahli...ada 8 tempat lagi...... lepas ni. deposit RM 10 akan di kenakan untuk menjadi ahli.

budakgunung

  • Guest
Re: Perkhidmatan Dobi
« Reply #18 on: May 16, 2009, 10:48:14 AM »

I'm ur regular customer too...........since 1977...hehehehehe.....

when membership card can be collected?









tq aku sempoi....dah dapat dah....

TQ MEEA...sebab jd member HHLC. Pick-up Delivery memang ada dari dulu cume kite belum official lunching lagi....tapi kalu costumer mintak antar kita akan hantar... tanpa caj.

Insyallah dalam akhir bulan ni atau bln depan kite akan lunching Pick-up Delivery Services Kite....kawasan terlibat (seperti dinyatakan sebelum)....kawasan lain kene tunggu driver pickup belajar jalan dulu......Untuk member harga tetap sama seperti harga member sekarang........

Untuk makluman HHLC akan memberikan yuran keahlian percuma kepada 100 orang pertama. Buat masa ini 92 orang telah menjadi ahli...ada 8 tempat lagi...... lepas ni. deposit RM 10 akan di kenakan untuk menjadi ahli.

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Perkhidmatan Dobi
« Reply #19 on: May 16, 2009, 05:35:20 PM »
Hah since 1977??? tak faham... adakah ini bermaksud DOrange2 dan budakgunung ada pertalian darah? Errr.. entahlah.... silalah jelaskan... tak faham nie!!!


I'm ur regular customer too...........since 1977...hehehehehe.....

when membership card can be collected?









tq aku sempoi....dah dapat dah....

TQ MEEA...sebab jd member HHLC. Pick-up Delivery memang ada dari dulu cume kite belum official lunching lagi....tapi kalu costumer mintak antar kita akan hantar... tanpa caj.

Insyallah dalam akhir bulan ni atau bln depan kite akan lunching Pick-up Delivery Services Kite....kawasan terlibat (seperti dinyatakan sebelum)....kawasan lain kene tunggu driver pickup belajar jalan dulu......Untuk member harga tetap sama seperti harga member sekarang........

Untuk makluman HHLC akan memberikan yuran keahlian percuma kepada 100 orang pertama. Buat masa ini 92 orang telah menjadi ahli...ada 8 tempat lagi...... lepas ni. deposit RM 10 akan di kenakan untuk menjadi ahli.

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Perkhidmatan Dobi
« Reply #19 on: May 16, 2009, 05:35:20 PM »



fendylimo

  • Guest
Re: Perkhidmatan Dobi
« Reply #20 on: May 20, 2009, 04:26:48 PM »
jgn luper masukkan nama abang ya....

shumichael

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 26
Re: Perkhidmatan Dobi
« Reply #21 on: May 27, 2009, 12:34:44 PM »
salam

tggal ckit je ahli free ke. sy nk jadi ahli tapi takut taK smpat nk gi daftar MASA NI.bOle tak reserve utk sya member tu atas nama "SHUMI".TQ

Pyan

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 52
  • Gender: Male
Re: Perkhidmatan Dobi
« Reply #22 on: May 27, 2009, 12:52:42 PM »
salam semua,

saya merupakan ahli yg ke-93 (menurut kata D'Orange2). dan semlm baru jer pick-up the first laundry from HHLC. Siap hantar carpet lagi...

my comment: "Really satisfied and keep up the good job!!" ;D ;D ;D :D
mmng puas hati giler with the reasonable price. Thanks D'Orange!! I will promote ur service to all my neighbours!!

Again....KUDOS!! to u.

mama damia

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 18
Re: Perkhidmatan Dobi
« Reply #23 on: June 09, 2009, 11:26:48 AM »
tq aku sempoi....dah dapat dah....

TQ MEEA...sebab jd member HHLC. Pick-up Delivery memang ada dari dulu cume kite belum official lunching lagi....tapi kalu costumer mintak antar kita akan hantar... tanpa caj.

Insyallah dalam akhir bulan ni atau bln depan kite akan lunching Pick-up Delivery Services Kite....kawasan terlibat (seperti dinyatakan sebelum)....kawasan lain kene tunggu driver pickup belajar jalan dulu......Untuk member harga tetap sama seperti harga member sekarang........

Untuk makluman HHLC akan memberikan yuran keahlian percuma kepada 100 orang pertama. Buat masa ini 92 orang telah menjadi ahli...ada 8 tempat lagi...... lepas ni. deposit RM 10 akan di kenakan untuk menjadi ahli.

hehehe.. akak ni baru ingat nak anta dobi comforter and toto, sikecik tu muntah la plak..

tokey.. camne nak jd member ni, ptg ni kalo sempat le la anta dobi..

hmm ..karpet pun cam da buruk je.. anta dobi bes gak.. baru nmpk berseri :D

BMAAJ

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 95
  • Orang Asli Seksyen 6
Re: Perkhidmatan Dobi
« Reply #24 on: June 09, 2009, 11:32:58 AM »
buang aje lah comforter tu, sikocik tu muntah pasai dio tak suka comforter tulah, tengok besok mesti do amuntak lai, tak suko lah tu

mama damia

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 18
Re: Perkhidmatan Dobi
« Reply #25 on: June 09, 2009, 12:42:40 PM »
buang aje lah comforter tu, sikocik tu muntah pasai dio tak suka comforter tulah, tengok besok mesti do amuntak lai, tak suko lah tu

 ;D ;D akak xkayo cam ko.. lain la ko, pakai buang je..  ::)


Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: Perkhidmatan Dobi
« Reply #26 on: June 09, 2009, 12:50:12 PM »
buang aje lah comforter tu, sikocik tu muntah pasai dio tak suka comforter tulah, tengok besok mesti do amuntak lai, tak suko lah tu
;D ;D akak xkayo cam ko.. lain la ko, pakai buang je..  ::)

Dia tu sajo yo kak..... xtau apo la masalh dio.....

mrs_madie

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 142
  • Gender: Female
Re: Perkhidmatan Dobi
« Reply #27 on: June 09, 2009, 12:53:14 PM »
Laaa promotion dah abis laa ni yek d'orange.  Tp ok gak ler tu ada pick up delivery, harga pun cam berpatutan jek. takpe laa bayar rm10 pun ok gak. Ni keahlian seumur hidup or kena renew every year nih??  :D

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: Perkhidmatan Dobi
« Reply #28 on: June 09, 2009, 12:58:03 PM »
buang aje lah comforter tu, sikocik tu muntah pasai dio tak suka comforter tulah, tengok besok mesti do amuntak lai, tak suko lah tu

 ;D ;D akak xkayo cam ko.. lain la ko, pakai buang je..  ::)




kerajaan banyak bayar elaun kat si poyo tu...tu pasal la dia kayo rayo......
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

mama damia

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 18
Re: Perkhidmatan Dobi
« Reply #29 on: June 09, 2009, 01:53:59 PM »
buang aje lah comforter tu, sikocik tu muntah pasai dio tak suka comforter tulah, tengok besok mesti do amuntak lai, tak suko lah tu

 ;D ;D akak xkayo cam ko.. lain la ko, pakai buang je..  ::)


kerajaan banyak bayar elaun kat si poyo tu...tu pasal la dia kayo rayo......

uih...  ??? ??? korang panggil die poyo.. nape???
..die tu mmg pengaco ek dalam forum ni .. nampak sangat xde keje ..  >:(

fire otromen je orang camni  ;D ;D
« Last Edit: June 09, 2009, 02:26:22 PM by mama damia »

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Perkhidmatan Dobi
« Reply #29 on: June 09, 2009, 01:53:59 PM »