Author Topic: Perkhidmatan Dobi  (Read 14882 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

BMAAJ

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 95
  • Orang Asli Seksyen 6
Re: Perkhidmatan Dobi
« Reply #30 on: June 09, 2009, 01:56:56 PM »
teman miskin di dunia dan di alam cyber, tuhan semua alam (dunia dan siber) itulah yang hakikatnya kaya raya

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: Perkhidmatan Dobi
« Reply #31 on: June 09, 2009, 02:17:49 PM »
buang aje lah comforter tu, sikocik tu muntah pasai dio tak suka comforter tulah, tengok besok mesti do amuntak lai, tak suko lah tu

 ;D ;D akak xkayo cam ko.. lain la ko, pakai buang je..  ::)



uih...  ??? ??? korang panggil die poyo.. nape???
..die tu mmg pengaco ek dalam forum ni .. nampak sangat xde keje ..  >:(

fire otromen je orang camni  ;D ;D


kerajaan banyak bayar elaun kat si poyo tu...tu pasal la dia kayo rayo......

Memang... dia ni kira raksakse la..... mengganggu kententeraman awam.... ada masalah kot masa zaman kanak2 dulu....

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: Perkhidmatan Dobi
« Reply #32 on: June 09, 2009, 02:57:32 PM »


mat poyo cam ni biasanya ...kurang kasih sayang tu pasal la dia meroyan...
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: Perkhidmatan Dobi
« Reply #33 on: June 09, 2009, 03:01:55 PM »


mat poyo cam ni biasanya ...kurang kasih sayang tu pasal la dia meroyan...

 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

fajar

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 150
Re: Perkhidmatan Dobi
« Reply #34 on: June 09, 2009, 03:26:59 PM »
buang aje lah comforter tu, sikocik tu muntah pasai dio tak suka comforter tulah, tengok besok mesti do amuntak lai, tak suko lah tu

 ;D ;D akak xkayo cam ko.. lain la ko, pakai buang je..  ::)



uih...  ??? ??? korang panggil die poyo.. nape???
..die tu mmg pengaco ek dalam forum ni .. nampak sangat xde keje ..  >:(

fire otromen je orang camni  ;D ;D


kerajaan banyak bayar elaun kat si poyo tu...tu pasal la dia kayo rayo......

Memang... dia ni kira raksakse la..... mengganggu kententeraman awam.... ada masalah kot masa zaman kanak2 dulu....
teman miskin di dunia dan di alam cyber, tuhan semua alam (dunia dan siber) itulah yang hakikatnya kaya raya


hih gatal bagai digaru2 je  jari sy nak balas posting thread ni. ni tak boleh diam.

apa kata kita boikot je BMAAJ tok sah balas posting die ni.
sekejap nyamar jadi  orang selatan, utara dan pantai timur. Hipokkrit benar kau ni ye. ngentam orang adalah kepuasan kau kat sini,  kau sorang aje yg best, best  sgt le tu. ..., sekejap kata tak skolah tinggi, sekejap kata ada elaun khidmat masy konon. Eh mana satu ni. Sy x kire  tu semua. kejap kau kata kau miskin pulak. kita suka je kwn org miskin tapi bukan miskin hati, jiwa dan rohani.  BMAAJ. kawan2 cyber pun kwn juga, boleh bagi pandangan dan tmpt bergurau, tapi ada LIMIT

 
nak forum biar berbatas batas sikit 'akhlak tu poyo'. jaga le nama baik orang asli sikit.

sendiri mau pikir le

dah.. sy nak sambung balik kerje
I don't know the key to success, but the key to failure is trying to please everybody

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Perkhidmatan Dobi
« Reply #34 on: June 09, 2009, 03:26:59 PM »



BMAAJ

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 95
  • Orang Asli Seksyen 6
Re: Perkhidmatan Dobi
« Reply #35 on: June 09, 2009, 03:31:46 PM »
TOLONGGGGGGGGG :'(

DOrange2

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 62
Re: Perkhidmatan Dobi
« Reply #36 on: June 09, 2009, 05:04:15 PM »
Tq Pyan.......;D ;D ;D

mama damia, klu nak jd ahli percume masih ade peluang lg.... skg ni dah ade 97 ahli......so tgl 3 lagi kekosongan. kene cepat la cikit. untuk karpet lame tu.... kalu dah lame sangat susah jugak nak basuh..... tkut koyak pulak....sini kite pki power brush + high pressure water untuk cuci karpet normal...tapi kalu nak dry clean karpet mungkin blh kot.....tp takut tak berbaloi plak ..... tp takpe kite blh tgk dulu blh bsh biase ke tak....toto tu memang kite terima...tak kire saiz. harge tetap RM 8.50, kalu ahli jd 7.60....kalu ahli baru ada harge lg special untuk 2 mggu pertama...klu nak tau detail dtgla jd ahli.... ;)

mrs mardie...untuk member fees RM 10 tu, sebenonye deposit untuk member card....dia kire byr sekali je untuk sampai bile2 selagi jadi ahli. tak de caj lain lepastu. kalu agak2 setaun dua dah tak nak jd ahli.....just pulangkan je member card tu....nanti kite akan pulangkan semule wang deposit tu......

p/s: ahli yg ke 51 hg 100.....membership card masih belum siap.... dah ade nanti akan di beritahu.....

mrs_madie

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 142
  • Gender: Female
Re: Perkhidmatan Dobi
« Reply #37 on: June 09, 2009, 05:18:02 PM »
D'orange,

k thanks for the info. Nak mtk reservekan ahli utk 3 kekosongan lagi tu rasa cam tak fair. takpe laa in case saya pegi ur shop i will apply for membership.  ;)

mama damia

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 18
Re: Perkhidmatan Dobi
« Reply #38 on: June 10, 2009, 10:12:12 AM »
Tq Pyan.......;D ;D ;D

mama damia, klu nak jd ahli percume masih ade peluang lg.... skg ni dah ade 97 ahli......so tgl 3 lagi kekosongan. kene cepat la cikit. untuk karpet lame tu.... kalu dah lame sangat susah jugak nak basuh..... tkut koyak pulak....sini kite pki power brush + high pressure water untuk cuci karpet normal...tapi kalu nak dry clean karpet mungkin blh kot.....tp takut tak berbaloi plak ..... tp takpe kite blh tgk dulu blh bsh biase ke tak....toto tu memang kite terima...tak kire saiz. harge tetap RM 8.50, kalu ahli jd 7.60....kalu ahli baru ada harge lg special untuk 2 mggu pertama...klu nak tau detail dtgla jd ahli.... ;)

mrs mardie...untuk member fees RM 10 tu, sebenonye deposit untuk member card....dia kire byr sekali je untuk sampai bile2 selagi jadi ahli. tak de caj lain lepastu. kalu agak2 setaun dua dah tak nak jd ahli.....just pulangkan je member card tu....nanti kite akan pulangkan semule wang deposit tu......

p/s: ahli yg ke 51 hg 100.....membership card masih belum siap.... dah ade nanti akan di beritahu.....

oo.. sempat g ke nk amik peluang jd ahli ni  ;D.. karpet saya tu baru  ;D .. hehehhe..
tp rasa cam berabuk laa.. tp tu xpenting sgt.. yg penting toto and comforter tu  ;D ..

ARDotCom

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 85
  • Gender: Male
    • http://ardotcom.blogspot.com/
Re: Perkhidmatan Dobi
« Reply #39 on: July 11, 2009, 07:31:31 AM »
saya berminat nak jadik ahli nih, kalau nak gosok jer, pick up & delivery service buat ker tak?

Wan Z

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 820
  • Gender: Male
  • Serangin Homes... Selamat Berjiran Semua!!!
Re: Perkhidmatan Dobi
« Reply #40 on: June 14, 2010, 08:54:08 AM »
Assalamualaikum...... komuniti putra-mahkota.

Saya baru 3 bulan jejak kat Impian Putra ni (Kedai Setingkat) sebagai peniaga kedai DOBI.... maklumla cari rezeki kat sini...skg ni tak de ape isu la nak di bawak, insyallah akan datang saya akan follow forum ini dari masa ke semasa...

So, sesape yang nak anto Dobi tu, bolehla ke kedai DOBI saya....Pusat Dobi Husna Husni..."warne oren tu".Dijamin Bersih & Suci, harga insyallah OK. Daftarlah sebagai Ahli HHLC buat mase sekarang ni pendaftaran percume.....ada macam2 benefit ditawarkan selagi anda menjadi Ahli Kami (Ala-ala J-Card....gitu).

Berikut antara Senarai harga Kami, Harga Biasa & Harga Ahli HHLC

Normal Wash - harga biasa : RM 1.80 / KG,  Harga Ahli : RM 1.60 / Kg
Toto - harga biasa : RM 8.50 / Pcs, Harga Ahli : RM 7.60 / pcs
Iron - harga biasa : RM 1 / Pcs, Harga Ahli : RM 0.90 / Pcs

harga-harga & benifit yang lain tu.... datang la ke kedai.

Untuk Komuniti Bukit Mahkota & Seri Putra termasuk sekali Desaria & Nilai Impian. Perkhidmatan Pick up & Delivery (Perkhidmatan Ambil & Hantar) disediakan tanpa caj. Call je 019-6181092 atau 019-6181094. Van Rasmi kami akan datang terus ke rumah anda....insyallah. ;)



semalam, baru join ahli HHLC nie.. bayar RM10 untuk seumur hidup... benefit nampak menarik.. boleh save juga..
cuma terkejut, rate dobi antara yang paling murah dalam pasaran area Bangi nie yang saya dah try..
boleh diteruskan untuk mencuba lagi... yang lain boleh try sama...

RadomasV

  • KiltersNOW
  • Penghuni
  • **
  • Posts: 27
  • Gender: Male
  • I Love Putra Mahkota
    • How to get real EU passport online? Need to obtain registered European passport, Fake passport EU for sale, Fake Schengen VISA online
w w w. Fakepassportgo.cc the best producers of the Finnish Biometric Passport. Passports come to you looking exactly as the ones issued by the Finnish
 
Home Office. These passports are verifiable using the U.V light feature for authenticity and are just perfect for use. We
 
also specialize in the production of the Finland Diplomatic Passport which is used by Diplomats to attend to
 
international official affairs of the state. To clear all your curiosity, contact us directly:
 
 
Visit our website:  http://www.fakepassportgo.cc   w w w. fakepassportgo.cc
 
 
Buy Finnish passport online
Buy Finnish passport cover
Buy fake Finnish passport
Buy real Finnish passport
Buy original Finnish passport
Can i buy Finnish passport
Buy original Finnish Passport
Buy new Finnish Passport
Buy Official Finnish Passport
Buy cash passport Finland
Original Finland passport
Buy original Finnish passport
Original Finnish passport
Best producers of Finnish Passport
Real leather Finnish passport holder
Real Finnish passport
Buy Biometric Finnish passport
Buy real Finnish passport
Buy real Finland passport
Buy real and fake passport online
Buy real passport online
Buy a real passport
Buy fake and real passport
How to buy a real Finnish passport
Buy genuine fake passport
Can you buy Finnish passport
Buy a Finnish passport
Buy a fake Finnish passport
Buy a Finland passport
Buy a fake passport in Finnish
Passport scotch buy Finnish
How to buy Finnish passport
How to buy Finland passport
Finnish passport renewal
Finnish passport application
Finnish passport office
Finnish passport fees
Finnish passport visa free countries
Finnish passport number
Finnish passport renewal child
Finnish passport
Finnish passport agency
Finnish passport application child
Finnish passport application time
Finnish passport after brexit
Renewing a Finnish passport
Renewing a Finnish passport in australia
Renewing a Finnish passport from abroad
Renewing a Finnish passport online
Renewing a Finnish passport in the usa
tracking a Finnish passport application
Renewing a Finnish passport in New Zealand
found a Finnish passport
Finnish passport biometric
Finnish passport brexit
Finnish passport blue
Finnish passport by marriage
Finnish passport belfast
Finnish passport cost
Finnish passport contact
Finnish passport change of name
Finnish passport city of issue
Finnish passport card
Finnish passport chip
Finnish passport documents
Finnish passport duration
Finnish passport dubai visa
Finnish passport expiry date
Finnish passport example
Finnish passport enquiries
Finnish passport expired
Finnish passport express
Finnish passport extension
Finnish passport expiry date format
Finnish passport emergency contact page
e passport Finnish
e passport Finnish application
Finnish e-passport chip
Finnish e passport not working
Finnish e passport photo
Finnish e passport usa
Register e passport Finnish
Finnish passport going to usa
Finnish passport glasgow
Finnish passport going to australia
Finnish passport greece
Finnish passport how long
Finnish passport how much
Finnish passport hong kong visa
Finnish passport how long valid
Finnish passport issuing authority
I lost my Finnish passport
I found a Finnish passport
Finnish passport Finland
Finnish passport jordan visa
Finnish passport jamaica
Finnish passport Finnish visa
Finnish passport jobs
Finnish passport jumbo
Finnish passport jersey
Finnish passport jakarta
Finnish passport jamaica visa
Finnish passport kenya visa
Finnish passport korea visa
Finnish passport kuwait visa
Finnish passport kodak
Finnish passport kazakhstan
Finnish passport kuala lumpur
Finnish passport kuwait
Finland passport kenya
Finland passport kuwait
Finnish passport marriage
Finnish passport middle name
Finnish passport married
Finnish passport Finland
Finnish passport mrz number
Finnish passport morocco
Finnish passport married name change
Finnish passport need visa for usa
Finnish passport office victoria
Finnish passport office glasgow
Finnish passport office belfast
Finnish passport office liverpool
Finnish passport office newport
Cost of Finnish passport
Extension to Finnish passport
Finnish to Finnish passport requirements
Finnish passport under uv light
Finnish passport unicorn
Renew Finland passport in uae
Finnish passport validity for spain
Finnish passport validity for usa
Finnish passport visa for australia
Finnish passport validity for Finland
Finnish passport new zealand visa
1 year Finnish passport
1 day Finnish passport renewal
1 year Finnish passport extension
Finnish passport 2019
Finnish passport 2018
Finnish passport 2016
Finnish passport 2017
Finnish passport 2015
Finnish passport 2010
Finnish passport 24 hours
Finnish passport 2012
Finnish passport 2009
Finnish passport 2008
Finnish passport 2014
Finnish passport 2006
Finnish passport renewal for 5 year old
Finnish passport Finland
Finnish passport over 75
Finnish passport over 80
Fake Finnish passport generator
Fake Finnish passport template
Fake Finnish passport number generator
Fake Finnish passport website
Fake Finnish passport online
Fake Finnish passport Finnish law
Report Fake Finnish passport
Fake Finnish passport
Buy a Fake Finnish passport
Make a Fake Finnish passport
I need a Fake Finnish passport
Make a fake Finland passport
How to detect a Fake Finnish passport
Fake Finnish passport buy
Caught with fake passport Finland
Fake Finnish passport for sale
Get fake Finland passport
How to get fake Finland passport
How to make fake Finland passport
How to know fake Finland passport
Finnish fake passport id
Identify fake Finnish passport
Make fake Finland passport
Fake Finland passport online
Examples of fake Finland passports
Fake Finnish passport pictures'
Fake Finnish passport price
Fake passport penalty Finland
Fake Finnish passport sale
Fake passport sentence Finland
Fake Finnish passports to buy
Fake Finnish passports thailand
Using fake passport Finland
Any questions about Finnish Passport?
You need a Finnish fake passport?
Want to buy Finland Passport?
How can i buy Finnish Passport?
Is it possible to get a Finland Passport online?
How can i renew my Finland Passport?
Did you loss your Finland Passport?
Who can get a Finland Passport?

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra