Author Topic: pecah umah 2/3g  (Read 5635 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bulan

  • Guest
pecah umah 2/3g
« on: 17 Apr, 04:51:16 PM »
menaiki honda accord dn parking depan umah..sorang berjaya d berkas polis..

http://www.facebook.com/groups/lamanindah.bsp/


ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: pecah umah 2/3g
« Reply #1 on: 17 Apr, 05:08:53 PM »
Ade sapa2 amek gamba "toyol" tu...

Giemns

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 365
Re: pecah umah 2/3g
« Reply #2 on: 17 Apr, 05:19:20 PM »
Caught red handed!!! dah pegang kunci BMW tu!!

Asrar Azzahra

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 48
Re: pecah umah 2/3g
« Reply #3 on: 17 Apr, 06:26:51 PM »
sempat singgah td waktu ambik anak..mmg ramai org dan polis..dah la bawak kete honda accord curi minggu lpas d melaka,pecah masuk pulak umah org.bernasib baik sbb ada jiran prihatin dr a to z.mula2 dia tekan loceng dlm 3x buat2 mcam knal org umah tu.lepas tu,msuk mcam biasa siap parking dalam tu.jiran mula syak sbb 3 org lelaki parking dalam.trus call balai polis spaya cepat.jiran x dpat hubungi tuan umah sbb x ada contact num..setlah polis smpai,dah byak barang yg dianbil dletak dlam kete.polis cuba mgejar penyagak2 tu..tp sorg je yg berjaya..ada tgkap gmbar td..tp x pndai nk msukkan.. ;D ;D

sbj_s5

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 325
Re: pecah umah 2/3g
« Reply #4 on: 17 Apr, 06:34:29 PM »
Dan semakin menjadi2 pulak kejadian merompak di siang hari... Adeh!!! selamber betul perompak ni!!!

nana_tanjung

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 76
Re: pecah umah 2/3g
« Reply #5 on: 18 Apr, 08:32:36 AM »
berani betul "tuyul" nie wat keje...Asrar Azzahra g kat post reply pastu kat bawah ada "addtitional options" klik jer kat situ untuk uploads gambor....slmt mencuba
ada mata pandang
ada telinga dengar
ada mulut diam

ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: pecah umah 2/3g
« Reply #6 on: 18 Apr, 01:42:24 PM »
Nasib baik jiran prihatin. Tuan rumah kene belanja jiran makan besar ni  ;D

ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: pecah umah 2/3g
« Reply #7 on: 18 Apr, 02:41:43 PM »
Ni gamba yang kawan amek dari fb Laman Indah (https://www.facebook.com/groups/lamanindah.bsp/)


man84

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 20
Re: pecah umah 2/3g
« Reply #8 on: 18 Apr, 03:56:06 PM »
Makin menjadi2 pula kes kecurian di Laman Indah ni. Takziah kepada tuan rumah.
 

nana_tanjung

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 76
Re: pecah umah 2/3g
« Reply #9 on: 18 Apr, 05:19:36 PM »
melayu ko? bangla ko? indon ko?
ada mata pandang
ada telinga dengar
ada mulut diam

MatPancing

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 84
Re: pecah umah 2/3g
« Reply #10 on: 18 Apr, 06:14:42 PM »
ore kelate kate, jahat nok mapuih. kawe rasa mcm nok tumbuk je muka org tu.. gedebushh!! >:(

WIN

  • Penghulu Bendahari
  • *******
  • Posts: 1056
  • Gender: Female
Re: pecah umah 2/3g
« Reply #11 on: 18 Apr, 06:20:12 PM »
Nampak rileks je penyangak tu.  Tak ada sesiapa try test masing2 punya sidekick atau flyingkick ke?.awat la korang...garang dlm forum je..hehehe..

sepul

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 51
  • Gender: Male
Re: pecah umah 2/3g
« Reply #12 on: 18 Apr, 10:49:41 PM »
Tgk skali mcm bangla.tgk byk kali menymph n nk kungfu jek penyangak ni..geram tul....

ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: pecah umah 2/3g
« Reply #13 on: 19 Apr, 10:24:15 AM »
Ntahla orang mana. Yang pasti ni orang jahat  ;D

mud_ismail

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 1001
Re: pecah umah 2/3g
« Reply #14 on: 19 Apr, 11:26:51 AM »
Nampak rileks je penyangak tu.  Tak ada sesiapa try test masing2 punya sidekick atau flyingkick ke?.awat la korang...garang dlm forum je..hehehe..

Salam,

Garangnye dia...

Sekian..
“Jangan kita berkira dengan Allah, nanti Allah berkira dengan kita. Jangan kita tiada masa dengan Allah, nanti Allah tiada masa dengan kita.”