Author Topic: Community Fun Rides - "Bersenam Sambil Berhibur"  (Read 3385 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bob D Sayotters

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 171
  • Gender: Male
  • Sarawak Selamanya
Community Fun Rides - "Bersenam Sambil Berhibur"
« on: 26 Apr, 11:05:33 PM »


COMMUNITY FUN RIDES dengan tema "Bersenam Sambil Berhibur" akan diadakan pada 20 MEI 2012 bermula jam 0730 pagi. Bayaran dikenakan hanya RM13 seorang dimana peserta akan mendapat Baju-T, Makan/Minum, Sijil Penyertaan dan berpeluang memiliki hadiah dalam cabutan bertuah seperti TV LCD, Barangan elektrik dan handphone. Acara Sampingan adalah seperti Senamrobik dan demonstrasi memasak.

Untuk sebarang pertanyaan dan borang penyertaan sila hubungi Mohd Hafez Abd Hamid 013-3002710 dan En. Azman (Man Nakata) 019-7246858


« Last Edit: 04 May, 01:43:10 AM by ~||SoGeKiNg||~ »
"...Menangisi perpisahan akibat gagal bercinta adalah satu pembaziran mutiara jernih kita dan juga menguji sejauh mana kebodohan kita tetapi dengan menangisi dan menyesali akan dosa kita lantas meminta pengampunan dariNya akan lebih menjamin dunia dan akhirat..."

Bob D Sayotters

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 171
  • Gender: Male
  • Sarawak Selamanya
Re: Community Fun Rides - "Bersenam Sambil Berhibur"
« Reply #1 on: 27 Apr, 12:21:23 AM »


Laluan Kayuhan Community Fun Rides "Bersenam Sambil Berhibur" pada 20hb Mei 2012 (Ahad)
"...Menangisi perpisahan akibat gagal bercinta adalah satu pembaziran mutiara jernih kita dan juga menguji sejauh mana kebodohan kita tetapi dengan menangisi dan menyesali akan dosa kita lantas meminta pengampunan dariNya akan lebih menjamin dunia dan akhirat..."

mud_ismail

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 1001
Re: Community Fun Rides - "Bersenam Sambil Berhibur"
« Reply #2 on: 27 Apr, 01:39:21 AM »
Salam kengkawan,

Jom beli basikal... boleh join sama....

Sekian.
“Jangan kita berkira dengan Allah, nanti Allah berkira dengan kita. Jangan kita tiada masa dengan Allah, nanti Allah tiada masa dengan kita.”

Bob D Sayotters

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 171
  • Gender: Male
  • Sarawak Selamanya
Re: Community Fun Rides - "Bersenam Sambil Berhibur"
« Reply #3 on: 27 Apr, 08:23:13 AM »
Salam kengkawan,

Jom beli basikal... boleh join sama....

Sekian.

 ;D ;D ;Dbeli jangan tak beli... beli jangan tak beli... ;D ;D ;D
"...Menangisi perpisahan akibat gagal bercinta adalah satu pembaziran mutiara jernih kita dan juga menguji sejauh mana kebodohan kita tetapi dengan menangisi dan menyesali akan dosa kita lantas meminta pengampunan dariNya akan lebih menjamin dunia dan akhirat..."

ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: Community Fun Rides - "Bersenam Sambil Berhibur"
« Reply #4 on: 27 Apr, 08:24:31 AM »
Salam kengkawan,

Jom beli basikal... boleh join sama....

Sekian.

Belikan 2, nanti kawan bayar balik  ;D

BSP

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 157
  • Gender: Male
Re: Community Fun Rides - "Bersenam Sambil Berhibur"
« Reply #5 on: 27 Apr, 09:33:49 AM »
Man/Hafez..upload borang..wassalam :o 8)

Pak Malau

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 265
Re: Community Fun Rides - "Bersenam Sambil Berhibur"
« Reply #6 on: 27 Apr, 10:29:22 AM »
borang ada no siri.. untuk cabutan bertuah

Bob D Sayotters

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 171
  • Gender: Male
  • Sarawak Selamanya
Re: Community Fun Rides - "Bersenam Sambil Berhibur"
« Reply #7 on: 27 Apr, 10:58:20 AM »
borang ada no siri.. untuk cabutan bertuah

betul... betul... betul... jgn ketinggalan untuk menyertai program Community Fun Rides ini... banyak program akan diadakan pada hari tersebut.... JOM SERTAI...!!!
"...Menangisi perpisahan akibat gagal bercinta adalah satu pembaziran mutiara jernih kita dan juga menguji sejauh mana kebodohan kita tetapi dengan menangisi dan menyesali akan dosa kita lantas meminta pengampunan dariNya akan lebih menjamin dunia dan akhirat..."

jojet

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 14
    • 9W2DYA
Re: Community Fun Rides - "Bersenam Sambil Berhibur"
« Reply #8 on: 04 May, 12:15:22 AM »
 Aku nak joint gak tapi takde basikal ;D hehe bayar ambik tshirt je la hehe

Ummi Ammar

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 106
  • Gender: Female
Re: Community Fun Rides - "Bersenam Sambil Berhibur"
« Reply #9 on: 14 Jun, 03:17:04 PM »
tahun ni tak buat ke Fun Ride ni?