Author Topic: palestinian talk  (Read 1519 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

abu khaulah

  • Guest
palestinian talk
« on: 10 May, 10:00:50 AM »
salam semua,
sebelum tu maaf, post ini lebih ditujukan kepada ajk surau Umar al-Khattab.
saya new comer at 2/5E.
baru dalam sebulan gitu.

disbbkan beberapa urusan sy kurang dapat menghadirkan diri ke surau.hanya satu waktu je sehari kadang2 miss langsung.insyaAllah cuba perbaiki :(

sebenarnya saya bercadang nak jadi pemakmur surau di kawasan sendiri secara tegar.
jadi untuk langkah pertama, saya bercadang untuk adakan program Palestinian Talk kat surau Umar ini.maaf kita tak break the ice lagi tapi dah sibuk nk bwat program..

FAI, saya di dalam organisasi yang rapat dengan Aqsa Syarif dan insyaAllah boleh memanggil penceramah dari Aqsa Syarif(http://www.aqsasyarif.org.my/) yang separuhnya memang berpengalaman ke Gaza sendiri.objektifnya sebagai satu hebahan kesedaran ttg isu Palestin disamping info and update terkini.WA

saya berharap ada ajk surau Umar yang terbaca post ini dan boleh tolong PMkan saya untuk saya hubungi dan kita berbincang lebih lanjut.

maaf kalau tak kene cara..

p/s:saya sempat utarakan hasrat ni kat abg Megat tapi masih tak sempat follow up.ampun..

active11

  • Guest
Re: palestinian talk
« Reply #1 on: 11 May, 11:04:47 AM »
salam semua,
sebelum tu maaf, post ini lebih ditujukan kepada ajk surau Umar al-Khattab.
saya new comer at 2/5E.
baru dalam sebulan gitu.

disbbkan beberapa urusan sy kurang dapat menghadirkan diri ke surau.hanya satu waktu je sehari kadang2 miss langsung.insyaAllah cuba perbaiki :(

sebenarnya saya bercadang nak jadi pemakmur surau di kawasan sendiri secara tegar.
jadi untuk langkah pertama, saya bercadang untuk adakan program Palestinian Talk kat surau Umar ini.maaf kita tak break the ice lagi tapi dah sibuk nk bwat program..

FAI, saya di dalam organisasi yang rapat dengan Aqsa Syarif dan insyaAllah boleh memanggil penceramah dari Aqsa Syarif(http://www.aqsasyarif.org.my/) yang separuhnya memang berpengalaman ke Gaza sendiri.objektifnya sebagai satu hebahan kesedaran ttg isu Palestin disamping info and update terkini.WA

saya berharap ada ajk surau Umar yang terbaca post ini dan boleh tolong PMkan saya untuk saya hubungi dan kita berbincang lebih lanjut.

maaf kalau tak kene cara..

p/s:saya sempat utarakan hasrat ni kat abg Megat tapi masih tak sempat follow up.ampun..

Cadangan yang baik..
Sy juga tertunggu-tunggu bila program ni..harap tak clash dgn jadual kerja~