Author Topic: BBQ @ PMC Forumer Year 2012  (Read 97296 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: BBQ @ PMC Forumer Year 2012
« Reply #345 on: 19 Jul, 04:52:39 PM »
Oleh kerana semua gambar tak elok, ada baiknya kita tunggu BBQ tahun depan atau kita buat BBQ 2012 sekali lagi semata-mata untuk ambil gambar ;D

plan BBQ ke-2 @Melaka tu cmner? jd x?  :D

x sempat kot, melainkan ada yg sanggup nk organize last minute.
Tgu jamuan raya PMC 2012 ler.. pot luck style..  ;D ;D

Tetikus Hensem

  • Penghulu Bendahari
  • *******
  • Posts: 1026
Re: BBQ @ PMC Forumer Year 2012
« Reply #346 on: 19 Jul, 04:54:58 PM »
plan BBQ ke-2 @Melaka tu cmner? jd x?  :D
Busy sehingga hujung tahun...
Kalau ada sekalipun, tak join... :-\

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: BBQ @ PMC Forumer Year 2012
« Reply #347 on: 19 Jul, 04:58:54 PM »
so, gambar dah kompom tak der... jangan plak ada nak mintak2 lagi... kalau tak der apa dah, kawan nak locked jer thread ni.. kalau ada yang nak volunteer nak buat BBQ, PM kat kawan dan kawan bukak balik... :) amacam?

Tetikus Hensem

  • Penghulu Bendahari
  • *******
  • Posts: 1026
Re: BBQ @ PMC Forumer Year 2012
« Reply #348 on: 19 Jul, 05:15:16 PM »
kalau tak der apa dah, kawan nak locked jer thread ni..
Sila... sila... :)

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: BBQ @ PMC Forumer Year 2012
« Reply #349 on: 19 Jul, 05:37:57 PM »
baik GM.. dh bleh kunci dah.

BBQ 2013 dilanjutkan di sini >> BBQ @ PMC Forumer Year 2013
« Last Edit: 12 Mar, 10:09:16 AM by OffshoreMan »