Author Topic: Muka Baru Forum... Sila Komen & add your wish list.  (Read 14277 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mRs.jeli

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 916
  • Gender: Female
Re: Muka Baru Forum... Sila Komen & add your wish list.
« Reply #45 on: 13 Oct, 10:27:27 AM »
baru bbrp bln x singgh pmc, da mcm2 perubahan berlaku.
yg terbarunye ruangan chat ni...hehe....

apepun, tq much2 kpd team2 yg bertungkus-lumus dlm menaiktaraf pmc ;)
miAwW..miAWw..;)

WIN

  • Penghulu Bendahari
  • *******
  • Posts: 1056
  • Gender: Female
Re: Muka Baru Forum... Sila Komen & add your wish list.
« Reply #46 on: 23 Oct, 03:46:13 PM »
Offshoreman@Tuan tanah,

Saya rasa games yang berkategori 'blue/yellow' seperti pakaikan baju pada pompuan tu amat tak sesuai dengan forum ni yang kebanyakannya dilayari oleh forumer Melayu Islam.  Memang betul, main games tu bukan paksaan tetapi ia amat tak sesuai dihidangkan kepada kami/mereka.  Tolong buang games tersebut, boleh?

Terima kasih.

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: Muka Baru Forum... Sila Komen & add your wish list.
« Reply #47 on: 23 Oct, 04:39:43 PM »
Offshoreman@Tuan tanah,

Saya rasa games yang berkategori 'blue/yellow' seperti pakaikan baju pada pompuan tu amat tak sesuai dengan forum ni yang kebanyakannya dilayari oleh forumer Melayu Islam.  Memang betul, main games tu bukan paksaan tetapi ia amat tak sesuai dihidangkan kepada kami/mereka.  Tolong buang games tersebut, boleh?

Terima kasih.
Kat mana games tu?..nak gak pakaikan baju orang ni... :P :P

wanzul

  • Guest
Re: Muka Baru Forum... Sila Komen & add your wish list.
« Reply #48 on: 27 Oct, 12:27:56 PM »
Salam Semua..Salam perkenalan..

WIN

  • Penghulu Bendahari
  • *******
  • Posts: 1056
  • Gender: Female
Re: Muka Baru Forum... Sila Komen & add your wish list.
« Reply #49 on: 03 Nov, 10:10:56 PM »
Ada waktu solat!  Best! Tak perlu menekan web lain dah semata2 nak tengok waktu solat. 

khairul_anuar123

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 22
  • Gender: Male
Re: Muka Baru Forum... Sila Komen & add your wish list.
« Reply #50 on: 08 Nov, 10:34:43 AM »
steady..loading pun cepat..tq

koriehan

  • Guest
Re: Muka Baru Forum... Sila Komen & add your wish list.
« Reply #51 on: 20 Nov, 11:38:31 AM »
salam perkenalan...betul2...sesuai dengan forum punya konsep, laju loading..

khairul_anuar123

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 22
  • Gender: Male
Re: Muka Baru Forum... Sila Komen & add your wish list.
« Reply #52 on: 02 Apr, 10:25:59 AM »
terbaik...... ;D ;D ;D ;D ;D