Author Topic: jogging d club house..  (Read 13823 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

carlamms

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 227
  • Gender: Male
jogging d club house..
« on: 01 Jun, 09:00:03 AM »
salam warga PMC..

nk tanye, jogging d club house ni kene bayar gak ke kat pondok tu.. ???
badan da makin sehat nih.. ;D ;D

TQ
 8)
TvT166..

mudman

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 58
Re: jogging d club house..
« Reply #1 on: 01 Jun, 10:34:45 AM »
Jogging tak kena bayar. Duluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu saya rajin berjogging petangĀ². Kalau nampak ada budak sekolah berendek dekat titi kayu tu jangan terkejut ye.

sbj_s5

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 325
Re: jogging d club house..
« Reply #2 on: 01 Jun, 01:30:45 PM »
Jogging track agak becak di sebelah belukar tu.. banyak pulak kena mengelak 'bom' asli...  ;D >:(

Tapi sesekali berjogging, best juga.. kalau ada card boleh terus terjun kolam..

carlamms

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 227
  • Gender: Male
Re: jogging d club house..
« Reply #3 on: 01 Jun, 06:06:16 PM »
Jogging track agak becak di sebelah belukar tu.. banyak pulak kena mengelak 'bom' asli...  ;D >:(

Tapi sesekali berjogging, best juga.. kalau ada card boleh terus terjun kolam..


terok sgt ke becaknye.. ??? :P
TvT166..

sbj_s5

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 325
Re: jogging d club house..
« Reply #4 on: 02 Jun, 03:42:18 PM »
boleh tahan. ;D :D.... tapi boleh konar sikit kat rumput tu...

carlamms

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 227
  • Gender: Male
Re: jogging d club house..
« Reply #5 on: 02 Jun, 09:17:34 PM »
aduyai.. ::)

xpe blasah je.. cdg sok pagi nk start jogging blk..
tq for info

 8)
TvT166..

sazzahan

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2916
Re: jogging d club house..
« Reply #6 on: 03 Jun, 12:06:40 AM »
cantik. b&w shot  ;D ;D

Norfeal1980

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 918
Re: jogging d club house..
« Reply #7 on: 14 Jul, 12:49:59 PM »
Jogging tak kena bayar. Duluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu saya rajin berjogging petangĀ². Kalau nampak ada budak sekolah berendek dekat titi kayu tu jangan terkejut ye.

Berani tul budak2 sekolah nie yer  >:( >:(