Author Topic: Cadangan Pemasangan Pagar Keselamatan Lorong Belakang Fasa Rimbun Suria  (Read 5307 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kapten Shah

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 55
  • Gender: Male
nak tanya ye...kami di jalan 2/3c dan 2/3a bercadang dan agak bersetuju untuk pasang pagar jalan belakang rumah...ade 1 soalan:
1) perlukan ape2 persetujuan dari pihak tertentu ke? mpkj ke? bomba ke? kalau ade, boleh share tak surat or persetujuan tu ke?

mohon pertolongan sebab kami tengah semangat ni
TQ

Abang askar kite yang uruskan hari tu (Black Hackle@RRD). Nombo telipon dia takde plak...

Maaf... abang askar kite sedang berada di luar kawasan selama 3 minggu... esok balik, insyaAllah... (yeay..yeay...) - wife abang askar...

ujang

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 74
Bayaran dah dibuek, agak2 pagar sempat ke naik sebelom Aidilfitri?

insya Allah, skang nie ramai sgt contractor yang masuk tender... AJK susah sikit nak buat decision... hehehehe