Author Topic: Anjung Suasana's Yahoogroup  (Read 2824 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

matjay

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 67
Anjung Suasana's Yahoogroup
« on: March 08, 2009, 12:22:23 AM »
Assalamualaikum,

INSYAALLAH saya pun akan menjadi penduduk di Anjung Suasana, BSP. Di sertakan juga link untuk yahoogroup
tentang isu-isu untuk penduduk Bungalow dan Semi-D di Anjung Suasana.

http://groups.yahoo.com/group/anjung-suasana

Terima Kasih,
matjay
« Last Edit: March 12, 2009, 01:28:57 AM by matjay »

umihaqqim

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 21
Anjung Suasana's Yahoogroup
« Reply #1 on: July 03, 2009, 04:42:27 PM »
Asm, Insyaallah saya sekeluarga juga akan jadi warga Anjung Suasana. Sya baru saja dari site luchtime tadi, bawa potential kontraktor utk congak-congak buat budget extension ( Almaklum dapur anjung susana kan jenis terpelahang......rasa taktegar lak nak masak dlm keadaan dapur terbuka gitu)alhamdulillah rumah dah 90-95% ready . infact no rumah juga telah dipasang, and notis amaran MPKJ ttg akta perumahan -extention without permit dahpun ditampal. able to communicate with Jenny (Sales officer ) dia kata MPKJ juga telah mula buat inspection, the earliest CF boleh release is august. So salam ukhwah buat bakal jiran-jiran. Moga-moga by cuti sekolah Dec ini kita boleh mula bermukim di Anjung Suasana. aminnnn

matjay

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 67
Re: Anjung Suasana's Yahoogroup
« Reply #2 on: October 12, 2009, 11:36:27 PM »

Salam,

INSYAALLAH. Semoga semuanya yang terbaik untuk penduduk Anjung Suanana. Selamat BerHijrah


-matjay-
belum start reno, tak tahu bila nak start pindah.....

Naim

  • Guest
Re: Anjung Suasana's Yahoogroup
« Reply #3 on: October 16, 2009, 12:39:57 AM »
Elok kalau request add. rumah bila register kat Yahoogroup kot leh betul2 confirm residents sini.

matjay

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 67
Re: Anjung Suasana's Yahoogroup
« Reply #4 on: October 16, 2009, 02:54:31 AM »

Salam,

Ok lepas nie kita akan mintak. Anjung Suasana Yahoogroup nie exclusive untuk penduduk Anjung Suasana sahaja. Boleh bincang fasal keselamatan, alarm dengan lebih terperinci. Pengenalan diri juga agak privacy.


-matjay-
Ada issue boleh dimasukkan dalam forum, ada issue yang kena dirahsiakan.....

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Anjung Suasana's Yahoogroup
« Reply #4 on: October 16, 2009, 02:54:31 AM »



Naim

  • Guest
Re: Anjung Suasana's Yahoogroup
« Reply #5 on: October 17, 2009, 07:32:25 AM »

Salam,

Ok lepas nie kita akan mintak. Anjung Suasana Yahoogroup nie exclusive untuk penduduk Anjung Suasana sahaja. Boleh bincang fasal keselamatan, alarm dengan lebih terperinci. Pengenalan diri juga agak privacy.


-matjay-
Ada issue boleh dimasukkan dalam forum, ada issue yang kena dirahsiakan.....


Betul tuh...kena berhati2.

matjay

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 67
Re: Anjung Suasana's Yahoogroup
« Reply #6 on: October 02, 2010, 08:18:41 PM »

Salam,

Kepada semua para penduduk di Anjung Suasana boleh menyertai Anjung Suasana yahoogroup dengan email ke:

[email protected]


Terima Kasih

- Matjay


Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Anjung Suasana's Yahoogroup
« Reply #6 on: October 02, 2010, 08:18:41 PM »