Author Topic: Side mirrow motor kena curi diparking apartment  (Read 1540 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

farishah88

  • Guest
Side mirrow motor kena curi diparking apartment
« on: 20 Dec, 11:52:08 AM »
Pagi ni side mirrow motor saya hilang sebelah selepas semalaman parking di sebelah apartment mawar.
 >:(  >:(
saya lihat motor2 lain yang parking area tu hampir semuanya hilang sebelah side mirrow mcm motor saya jugak.
So pemilik motosikal lepas ni kena extra berhati2 lah dan mohon pakguard supaya kerapkan rondaan

MYMI1 Nur Idzwan

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 58
  • Gender: Male
Re: Side mirrow motor kena curi diparking apartment
« Reply #1 on: 21 Dec, 03:28:27 PM »
Salam farishah88,

Motor saya bulan lepas kena... parking motor depan ofis pun kena... so apa fungsi guard ?
Aktifkan Mykad anda untuk mendapatkan diskaun dan point..Mykad Smart Shopper Program :)