Author Topic: Kelab Ping Pong Bukit Mahkota (club house)  (Read 3334 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mzul1978

  • Permanent resident
  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 50
  • Gender: Male
  • PROMOSI HONDA
Kelab Ping Pong Bukit Mahkota (club house)
« on: 18 Feb, 10:22:31 PM »
Salam semua...

Saye Zul, orang baru kat forum nie... :)

Saye tinggal kat Seksyen 6, BM6/10B....

Club house kite dah ade meja ping pong baru, cume bile saye dtg bawak anak2 pi kolam, x pernah nampak org main, tanye kat security dia cakap ping pong jarang ade orang main...

Kalu bole saye nak ajak semua or x kira otai2 ke yg baru nak belajar stroke2 ke, jomla same2 kita ramai2 turun main ping ping....

Or kalu dah ade yg pernah main bolela saye join sekaki... :)

Bukan ape, saye selalu main PP kat office ngan member tiap2 hari....

Nak jugak tukar angin, kalu ade kaki bolela kite same2 bukak kelab PP bukit mahkota, InsyaAllah  :)

p/s: selalunye ari sabtu ngan ahad saye free, bolela kalu nak berPP  :)

« Last Edit: 18 Feb, 10:28:38 PM by mzul1978 »

z1z1

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 220
Re: Kelab Ping Pong Bukit Mahkota (club house)
« Reply #1 on: 20 Feb, 12:11:56 PM »
menarik ni... tapi tak pandai main... orang luar dari bukit mahkota boleh masuk ka? dulu kena halau nak joging dalam tu dengan pak guard..

z1z1

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 220
Re: Kelab Ping Pong Bukit Mahkota (club house)
« Reply #2 on: 21 Feb, 08:31:03 AM »
Nanti saya tengok sabtu atau ahad ni saya free tak, nanti boleh la join mzul berPP. Dapat sejam main jadi la..

p/s : apartment tinggi sebelah tol..  ;D

mhafisfoto

  • Guest
Re: Kelab Ping Pong Bukit Mahkota (club house)
« Reply #3 on: 24 Feb, 05:07:10 PM »
Salam. Sy Ashraf. Mmg dah lame cr geng nak berPP kat bkt mahkota. Sy dok seksyen 6. So far korg main kat clubhouse tu hr ape & kol brape? B4 ths sy main kat ofis je. Kalo ade team kat sini lg best.

mhafisfoto

  • Guest
Re: Kelab Ping Pong Bukit Mahkota (club house)
« Reply #4 on: 26 Feb, 06:00:54 PM »
Ok cantek. Ni hp no sy 019-2658272. Bleh sms sy kalo jd nak berPP. Wknd ni pon leh. Hehe

Kancil perak

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 77
Re: Kelab Ping Pong Bukit Mahkota (club house)
« Reply #5 on: 15 Mar, 03:38:13 PM »
biasa main pukul berapa?

budakbaru

  • Guest
Re: Kelab Ping Pong Bukit Mahkota (club house)
« Reply #6 on: 04 May, 08:35:31 PM »
salam. ada ke yg main ping pong kat area putra mahkota ni?? main dekat mana ye? igt nak join la