Poll

Gated & Guarded Area Seksyen 6.  Anda Setuju Atau Tidak.

Setuju
Bangkang
Atas Pagar

Author Topic: gated & guarded area seksyen 6  (Read 10978 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zahidee_taat

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 36
Re: gated & guarded area seksyen 6
« Reply #30 on: 20 Jan, 12:23:23 PM »
macam nampak pagar baru sudah mula dipasang. Bila siap agaknya?

OffshoreMan

  • Administrator
  • Temenggung
  • ***
  • Posts: 1311
  • Gender: Male
  • Cerita Kerja Offshore Oil & Gas di Offshoreman.net
    • Offshore Oil & Gas
Re: gated & guarded area seksyen 6
« Reply #31 on: 25 Jan, 11:19:49 PM »
Tempat rehat kat simpang tu, milik awam ke? or ada orang perseorangan yg pasang... area tu sesuai dan selamat utk anak anak main bola.. dah ada tengok geng yang main bola kat situ..

akula

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 300
Re: gated & guarded area seksyen 6
« Reply #32 on: 27 Jan, 05:24:00 PM »
tuan sulaiman dan jiran2 yg rumah depan main road ada mintak pintu pagar depan rumah tak?... klu ada boleh tahu mcm mana nak minta pintu tambahan... rumah depan main road dah biasa parking kat luar malas nak pusing masuk dalam.....

OffshoreMan

  • Administrator
  • Temenggung
  • ***
  • Posts: 1311
  • Gender: Male
  • Cerita Kerja Offshore Oil & Gas di Offshoreman.net
    • Offshore Oil & Gas
Re: gated & guarded area seksyen 6
« Reply #33 on: 28 Jan, 01:11:38 AM »
Rasanya ada mintak dulu, tapi tak approved sebab defeat the whole purpose...

akula

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 300
Re: gated & guarded area seksyen 6
« Reply #34 on: 28 Jan, 10:40:10 AM »
kalau pintu pagar berkunci.. dan kunci di diedar pada jiran2 yang dah kenal dan penduduk tetap ... rasanya takde hal... kalau kena kos tambahan utk buat pintu  pun rasanya boleh dikongsi pada jiran2 yg nak kunci pintu tu.. tanpa libatkan cost asal pagar...


nazjimee

  • Guest
Re: gated & guarded area seksyen 6
« Reply #35 on: 04 Feb, 01:00:39 PM »
saya penghuni baru bukit mahkota seksyen 6, nak tanya dengan sesiapa yang boleh terangkan dengan lbh lanjut atau siapa yang perlu saya hubungi mengenai gated n guarded area ni.. tq  ;D

OffshoreMan

  • Administrator
  • Temenggung
  • ***
  • Posts: 1311
  • Gender: Male
  • Cerita Kerja Offshore Oil & Gas di Offshoreman.net
    • Offshore Oil & Gas

nazjimee

  • Guest
Re: gated & guarded area seksyen 6
« Reply #37 on: 05 Feb, 12:36:48 AM »
thanks

Abe Jera

  • Guest
Re: gated & guarded area seksyen 6
« Reply #38 on: 21 Apr, 03:17:30 PM »
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Selamat berkenalan. Saya orang baru kat Seksyen 6, Bandar Bukit Mahkota. Pagar cantik dan kukuh. Saya bercadang nak pasang pagar yang sama jenis dengan seksyen 6 kat belakang rumah saya untuk menggantikan pagar sedia ada kerana agak uzur/rosak.Boleh tak dapatkan contact number kontrakter yang buat pagar tersebut. Terima kasih banyak2 :)

zahidee_taat

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 36
Re: gated & guarded area seksyen 6
« Reply #39 on: 07 Jun, 01:07:58 AM »
tadi dapat surat berkenaan bayaran bulanan yang akan dikena.
bagus jugak idea dan cadangan tu. harap2 semuanya bersetuju.
pagar keliling dah cantik.. kalau ada post guard yang ada touch n go lagi bagus.

smartbroadband

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 247
Re: gated & guarded area seksyen 6
« Reply #40 on: 16 Jun, 12:11:04 AM »
Tadi terbaca .. kain rentang.. bermula JULAI...

HRMMM...camna...

epis6666

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 48
  • I Love Putra Mahkota
Re: gated & guarded area seksyen 6
« Reply #41 on: 23 Jun, 10:07:48 AM »
nampak kain rentang tu...tapi xdan nak baca...
sepintas lalu je...
kat mana nak dapat info lebih lanjut?