Author Topic: JMB Apartment Nuri  (Read 3189 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ida_bob

  • Guest
JMB Apartment Nuri
« on: 04 Apr, 10:18:44 PM »
Salam semua community Apartment Nuri,

Saya merupakan salah seorang ahli jawatankuasa JMB yang baru dilantik pada awal tahun 2012 yang lalu. JMB merupakan join management dengan pihak Hokawai untuk semua urusan melibatkan maintenance untuk semua unit bangunan di kawasan sek 4 ini. Saya akan cuba berkongsi info2 mengenai aktiviti yg sedang diambil & juga ingin meminta kongsian pendapat dari penduduk apartment nuri. Diharap kita dapat bekerja sama demi kebaikan seluruh penduduk di sini.

Ida_bob

  • Guest
Re: JMB Apartment Nuri
« Reply #1 on: 04 Apr, 11:00:14 PM »

Salam semua community Apartment Nuri,

Saya merupakan salah seorang ahli jawatankuasa JMB yang baru dilantik pada awal tahun 2012 yang lalu. JMB merupakan join management dengan pihak Hokawai untuk semua urusan melibatkan maintenance untuk semua unit bangunan di kawasan sek 4 ini. Saya akan cuba berkongsi info2 mengenai aktiviti yg sedang diambil & juga ingin meminta kongsian pendapat dari penduduk apartment nuri. Diharap kita dapat bekerja sama demi kebaikan seluruh penduduk di sini.

Joint Management Body (JMB)

Jawatankuasa Pengurusan Bersama  sesi 2012/2013

Pengerusi: Pn. Rohaida Binti Samaon

Setiausaha: En. Najib Bin Thabri

Bendahari: En. Rabu Bin Idris

AJK:
    * En. Muhammad Yusri Bin Termedi
    * En. Abdul Rahman Bin Sheik Abdul Rahim
    * Cik Salina Binti Azizi
    * Pn. Rohani Binti Hashim
    * Pn. Hairani Binti Ahmad
    * Mr. K. Ponudurai (wakil Hokawai)
   
   

----------------------------------------------------------------------------
Badan Pengurusan Bersama Pangsapuri Nuri,
Pejabat Pengurusan Bersama Apartment Nuri,
Blok C, Seksyen 4, Bandar Bukit Mahkota Bangi,
43000 Kajang, Selangor.

Waktu Pejabat:
Isnin - Jumaat (8.30 pagi - 5.00 petang)
Sabtu (9.00 pagi - 1.00 petang)

hassanita

  • Pemastautin
  • Penghuni
  • **
  • Posts: 10
  • Gender: Female
Re: JMB Apartment Nuri
« Reply #2 on: 05 Apr, 04:37:35 PM »
hi, kak Ida_Bob. dah jadi org kuat seksyen 4 nampak..hweee

Ida_bob

  • Guest
Re: JMB Apartment Nuri
« Reply #3 on: 06 Apr, 08:13:39 AM »
Takde la kuat mana pun..tp nak wat camne kan org dah bagi amanah kat kita..terima je lah tanggungjawab tu dan cuba sehabis baik..heehhee..support akk ek..

OffshoreMan

  • Administrator
  • Temenggung
  • ***
  • Posts: 1311
  • Gender: Male
  • Cerita Kerja Offshore Oil & Gas di Offshoreman.net
    • Offshore Oil & Gas
Re: JMB Apartment Nuri
« Reply #4 on: 06 Apr, 11:01:07 AM »
Terima Kasih Pn. Ida kerana menggunakan forum ini sebagai medium komunikasi...

hassanita

  • Pemastautin
  • Penghuni
  • **
  • Posts: 10
  • Gender: Female
Re: JMB Apartment Nuri
« Reply #5 on: 08 Apr, 03:46:35 PM »
of course ler saya akan support k.aida& abg bob.kalau utk kebaikan utk semua tak salah rasenyer, walaupun saya dok nuun kat seksyen 3. heee ;D

wanzizou

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 120
  • Gender: Male
  • Zinedine Zidane
Re: JMB Apartment Nuri
« Reply #6 on: 17 Jun, 06:43:08 PM »
salam sume.. masih adakah rumah flat apartment nuri utk disewa..?

Ida_bob

  • Guest
Re: JMB Apartment Nuri
« Reply #7 on: 27 Jun, 07:45:28 AM »
Salam wanzizou mungkin boleh tanya kepada Pn. Sandra di pejabat maintenance blok C..kadang2 owner bg tau dia kalau ada nak cari penyewa..tak pun just call je dia di no. 01115694557