Author Topic: Tolong saya tolong  (Read 2462 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jujusenanghati

  • Guest
Tolong saya tolong
« on: 16 Apr, 02:55:05 PM »
Ada sesiapa tahu pengasas atau main admin community forum ni siapa?Kalau ada no tel mereka boleh pm saya tak,,urgent untuk e-community assignment,,,

jabbar4aiman

  • Anak Lambor Kanan Kiri..
  • Global Moderator
  • Laksamana
  • ************
  • Posts: 1763
  • Gender: Male
  • Bujang tiga ber-anak tiga.. ( ^ - ^ )
Re: Tolong saya tolong
« Reply #1 on: 16 Apr, 04:28:12 PM »
boleh terus pm pada Offshoreman.. caranya:

1. klik "Members" kat row sebelah "Logout"
2. kendian, klik "Date Registered", pilih nama teratas..  ;D
3. peh tu cari "Send PM" kat bawah gambor, dan klik..
4. taipkan mesej anda..  8) selamat mencuba..
Unlearn what U Learned and Relearn what U Need

jujusenanghati

  • Guest
Re: Tolong saya tolong
« Reply #2 on: 16 Apr, 10:14:11 PM »
admin dgn moderator orang yang sama ke?da pm tapi tak ada reply,,,

OffshoreMan

  • Administrator
  • Temenggung
  • ***
  • Posts: 1311
  • Gender: Male
  • Cerita Kerja Offshore Oil & Gas di Offshoreman.net
    • Offshore Oil & Gas
Re: Tolong saya tolong
« Reply #3 on: 17 Apr, 12:47:52 AM »
Sorry, masih di Luar Negara.

Mungkin boleh interview moderator yg ada di sini.

Try invite them for TT di sini >> http://putra-mahkota.com/forum/index.php/topic,12087.15.html

Insya Allah ada yg hadir..
« Last Edit: 17 Apr, 01:44:25 AM by OffshoreMan »

jabbar4aiman

  • Anak Lambor Kanan Kiri..
  • Global Moderator
  • Laksamana
  • ************
  • Posts: 1763
  • Gender: Male
  • Bujang tiga ber-anak tiga.. ( ^ - ^ )
Re: Tolong saya tolong
« Reply #4 on: 17 Apr, 09:36:07 AM »
admin dgn moderator orang yang sama ke?da pm tapi tak ada reply,,,

Buleh juga PM mana-mana daripada Top 20 forumers dalam list ni untuk bantuan..  ;D

Setidak2nya bagi la introduksi sikit sebanyak, baru senang nak berbicara.. seperti yang pernah dilakukan oleh student UPM dulu ni..


Salam, sy Munirah dari UPM, Serdang. Sy pelajar tahun 4 bacelor sains(pembangunan manusia & teknologi maklumat). Di sini sy ingin memohon kebenaran untuk menjalankan kajian berkumpulan mengenai Online Community untuk subjek E-communiti dan Komuniti Lestari. Oleh itu, sy ingin berhubung dengan admin bagi online community forum Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra. Kalau boleh, sy ingin mendapatkan no. tel pihak yang bertanggungjawab bagi mengendalikan online community ini untuk pertanyaan lebih lanjut.

Saya sangat berharap untuk mendapat kerjasama dari pihak tuan/puan dalam membantu kajian kami. Pemilihan komuniti ini kerana saya dapati forum ini sangat aktif. Saya berharap agar saya dapat maklum balas dari pihak tuan/puan mengenai permohonan sy. Untuk maklumat lanjut mengenai kajian kami, pihak tuan/puan boleh menghubungi sy di talian 013-3210621 ataupun ketua kumpulan sy, Hafizah Jaron di talian 012-7619814

Sekian, terime kasih.  :)
Unlearn what U Learned and Relearn what U Need

jabbar4aiman

  • Anak Lambor Kanan Kiri..
  • Global Moderator
  • Laksamana
  • ************
  • Posts: 1763
  • Gender: Male
  • Bujang tiga ber-anak tiga.. ( ^ - ^ )
Re: Tolong saya tolong - APA STATUS..?
« Reply #5 on: 24 Apr, 03:43:00 PM »
Ada sesiapa tahu pengasas atau main admin community forum ni siapa?Kalau ada no tel mereka boleh pm saya tak,,urgent untuk e-community assignment,,,

Awat senyap terus Topik nih.. Cik jujusenanghati dah merajuk ke..  :-\
Unlearn what U Learned and Relearn what U Need

Giemns

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 365
Re: Tolong saya tolong
« Reply #6 on: 24 Apr, 04:24:49 PM »
Dia gi kursus dengan budak UPM dulu tu ;D ;D