Author Topic: JMB Seri Mawar  (Read 13905 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: JMB Seri Mawar
« Reply #45 on: September 21, 2011, 10:49:16 AM »
takpo...bantu dari jauh


ya dah tak duduk mawar lagi, dan tak dapat bantu JMB situ dah.


napo bang...dah pindah ko



tuan kena terus ke JMB kerana saya dah tidak dapat menjawab bagi pihak Mawar.

salam..

Masih menunggu jawapan daripada JMB Seri Mawar, BSP. Butiran peribadi saya ada dalam simpanan. Harap dapat segera menghubungi saya. Terima kasih.


Assalammualaikum..

Saya ingin bertanya mengenai perkembangan masalah bumbung di A-4-10 Pangsapuri Seri Mawar BSP.. Buat masa ini saya masih menunggu pihak pengurusan JMB untuk membuat tindakan sewajarnya mengenai laporan kebocoran syiling dan atap bumbung yang perlu pembaikan segera. Laporan telah dimaklumkan sebelum Hari Raya Aidilfitri yang lalu. Kunjungan saya ke rumah A-4-10 masih tiada sebarang baik pulih dilakukan.

Harap dapat maklumkan kepada saya segera.
Terima kasih.

Assalammualaikum.

Saya orang baru kat forum ini dan menetap di Pangsapuri Seri Mawar, Bandar Seri Putra.

Ni nak war-warkan yang Badan Pengurusan Bersama Pangsapuri Seri Mawar (JMBSM) telah dibentuk untuk menguruskan kerja-kerja penyelenggaraan pangsapuri kami. Perjumpaan dengan penduduk akan diadakan pada Ahad 29 Jun 2008 ni 9.30pagi.

Maklumat terkini berkenaan pangsapuri kami boleh diperolehi di http://pangsapuriserimawar.blogspot.com/.

Harap maklum.

cipansedut

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 22
Re: JMB Seri Mawar
« Reply #46 on: September 23, 2011, 09:04:09 PM »
Assalamua'laikum...apa cerita ngan kes security baru ni?? isu remeh temeh sampai saudara guard kita kena pindah post pengawal? tak senang dengar sebab kawan tu adalah teman sekerja.

Dengar cerita pasal laptop pun nak report? Kawan tu dah la buat kerja 24 jam kat pos seri mawar...klu dia off pagi...terkejar kejar pergi ke Pudu nak submit artwork. So bila ada peluang kerja malam di post Seri Mawar yang dimana pada waktu malam dimaklumkan ada 2 guard. Jadinya dia ambil peluang tu nak buat design secepat yang mungkin tanpa lalai atas tanggungjawab dia.

Kes satu lagi bebudak burger pinjam laptop nak tengok Movie kat laptop pak guard ni, itu pun jadi kes? sebab saya tgk memang di luar kawasan pos pun...isk isk isk....kesian aku tgk..makin bertambah jauh tempat dia nak kerja.

Tak bertimbang rasa..

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: JMB Seri Mawar
« Reply #47 on: September 24, 2011, 10:48:20 AM »
Assalamua'laikum...apa cerita ngan kes security baru ni?? isu remeh temeh sampai saudara guard kita kena pindah post pengawal? tak senang dengar sebab kawan tu adalah teman sekerja.

Dengar cerita pasal laptop pun nak report? Kawan tu dah la buat kerja 24 jam kat pos seri mawar...klu dia off pagi...terkejar kejar pergi ke Pudu nak submit artwork. So bila ada peluang kerja malam di post Seri Mawar yang dimana pada waktu malam dimaklumkan ada 2 guard. Jadinya dia ambil peluang tu nak buat design secepat yang mungkin tanpa lalai atas tanggungjawab dia.

Kes satu lagi bebudak burger pinjam laptop nak tengok Movie kat laptop pak guard ni, itu pun jadi kes? sebab saya tgk memang di luar kawasan pos pun...isk isk isk....kesian aku tgk..makin bertambah jauh tempat dia nak kerja.

Tak bertimbang rasa..

den pun tumpang simpati... ;D ;D ;D

lyndar

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 38
Re: JMB Seri Mawar
« Reply #48 on: September 24, 2011, 04:10:34 PM »
Berapa sewanya tuann/// ;D

salam..

Masih menunggu jawapan daripada JMB Seri Mawar, BSP. Butiran peribadi saya ada dalam simpanan. Harap dapat segera menghubungi saya. Terima kasih.


Assalammualaikum..

Saya ingin bertanya mengenai perkembangan masalah bumbung di A-4-10 Pangsapuri Seri Mawar BSP.. Buat masa ini saya masih menunggu pihak pengurusan JMB untuk membuat tindakan sewajarnya mengenai laporan kebocoran syiling dan atap bumbung yang perlu pembaikan segera. Laporan telah dimaklumkan sebelum Hari Raya Aidilfitri yang lalu. Kunjungan saya ke rumah A-4-10 masih tiada sebarang baik pulih dilakukan.

Harap dapat maklumkan kepada saya segera.
Terima kasih.

Assalammualaikum.

Saya orang baru kat forum ini dan menetap di Pangsapuri Seri Mawar, Bandar Seri Putra.

Ni nak war-warkan yang Badan Pengurusan Bersama Pangsapuri Seri Mawar (JMBSM) telah dibentuk untuk menguruskan kerja-kerja penyelenggaraan pangsapuri kami. Perjumpaan dengan penduduk akan diadakan pada Ahad 29 Jun 2008 ni 9.30pagi.

Maklumat terkini berkenaan pangsapuri kami boleh diperolehi di http://pangsapuriserimawar.blogspot.com/.

Harap maklum.

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: JMB Seri Mawar
« Reply #48 on: September 24, 2011, 04:10:34 PM »