Author Topic: Oxidant Drainage Therapy  (Read 777 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Apis hafiz

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 23
  • I Love Putra Mahkota
Oxidant Drainage Therapy
« on: 20 May, 12:24:59 PM »
Oxidant Drainage Therapy atau singkatannya ODT atau lebih spesifik lagi membawa maksud proses rawatan mengeluarkan oksidan melalui teknik sedutan sejurus seni sayatan dilakukan di lapisan khusus kulit manusia.

ODT adalah gabungan (3) ilmu pengubatan bertujuan mengeluarkan racun dan oksidan dari tubuh manusia.
Gabungan tiga (3) cara/ilmu pengobatan tersebut adalah;
(1) Pengubatan Nabawi (hijama)
(2) Anatomi & Patalogi
(3) Pengubatan dengan standard medis moden

Ianya Berbeza dengan kebanyakan kaedah bekam yang dilalukan sekarang mengeluarkan darah, ini kerana ODT tidak mengeluarkan darah (segar) tetapi mengeluarkan oksidan...

Oksidan atau radikal bebas ini adalah molekul relatif yang tidak stabil didalam sel, mempunyai satu atau lebih elektron yang tidak berpasangan yang bersifat sangat reaktif mencari pasangan elektron sehingga merosakkan sel malah DNA tubuh ~ Moses Gomberg (1900) .

ODT telah diperakui diperingkat antarabangsa dan menjadi salah satu topik yang dibentangkan semasa 'International Conference Cupping Therapy' di Istanbul pada Oktober 2012 dengan tema 'Whatever the Illness, However the Severity, Insya Allah cured.

Alhamdulillah, atas izin Allah, kaedah ODT telah menyembuhkan ribuan pasien dari penyakit ringan hingga penyakit berat (AIDS, kanser tahap 4, penagihan, strok dll)

ODT telah mendapatkan Hak Paten pada 2011, dengan Nombor Hak Paten : IDM 00029 8201. Oleh yang demikian, ODT tidak boleh dilakukan sembarangan. Ianya hanya boleh dilakukan oleh individu yang telah melalui pendidikan secara komprehansif, lulus ujian dan mendapat sertifikat ODT.

Untuk maklumat lanjut dan juga testimoni rawatan
www.bekamnabawi.blogspot.com
www.fb.com/bekam.nilai

Hubungi/whatsapp untuk temujanji
Pusat Terapi Bekam Nabawi
019 339 3290

"Ya Allah, Engkau adalah Asy-Syafi (Maha Menyembuhkan),
tiada kesembuhan selain kesembuhan dari-Mu"

« Last Edit: 20 May, 08:38:51 PM by Apis hafiz »

Espeon

  • Guest
Re: Oxidant Drainage Therapy
« Reply #1 on: 06 Dec, 10:01:58 AM »
Oxidant Drainage Therapy yang diilhami dari cara kerja lintah menghisap Oksidan dari tubuh manusia yaitu, dengan menggoreskan taringya dengan kedalaman 0,4 mm kemudian menghisapnya, Imageselanjutnya ketika kita komparasikan dengan hadis Rasulullah SAW tentang Al Hijamah maka subtansi Al Hijamah adalah sebagaimana lintah bekerja menghisap oksidan.