Author Topic: Mohon Pantau Taman Rekreasi Depan Apartment Vista  (Read 1369 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

piedro

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 108
Salam Ramadhan..
Ringkas sahaja tapi penting..
Malam Ramadhan depan apartment Vista dibawah pondok2 yang gelap gelita tu ada yang bercouple cintan cintun..
ada sekali tu nampak couple bertudung lagi dok dalam kereta..takkan suami isteri kot dok gelap lama2..
sabau je ler...nak bertindak sorang2 takde backup pula..haha
nak ngadu masa tu pun ada hal nak dikejar lain..ishh
kecewa pun ada..

harap2 pihak yang berwajib dapat ambil tindakan..buat rondaan ke
dari depan guardhouse boleh nampak bayang2 couple ni..
masa berlaku antara 9pm ke 10pm sedang jemaah kusyuk terawih..


sekian..

ben korrie

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 13
  • Gender: Male
  • baru nak join
Re: Mohon Pantau Taman Rekreasi Depan Apartment Vista
« Reply #1 on: 25 Jul, 06:56:42 PM »
encik piedro, pergi je sound, benda ni dah byk kali berlaku kt sini. antara port2 biasa jugak la  tu. student biasanya. saya pernah tangkap, tapi sebab takda kuasa, saya lepaskan. dah call jais, tp takde respon.

Hairul_Senibina

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 407
  • Gender: Male
Re: Mohon Pantau Taman Rekreasi Depan Apartment Vista
« Reply #2 on: 26 Jul, 11:47:46 AM »
jais busy. kot.  :)
"Hormat Menghormati Budaya Kita"  :)

jana

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 17
Re: Mohon Pantau Taman Rekreasi Depan Apartment Vista
« Reply #3 on: 26 Jul, 12:39:45 PM »
Call polis atau bt aduan kt depa

sazzahan

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2916
Re: Mohon Pantau Taman Rekreasi Depan Apartment Vista
« Reply #4 on: 26 Jul, 02:45:31 PM »
org JAIS pun nak terawikh jugak  :D