Author Topic: Pasang Lampu Lap-Lip Meriahkan Musim Perayaan  (Read 1851 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

OffshoreMan

  • Administrator
  • Temenggung
  • ***
  • Posts: 1311
  • Gender: Male
  • Cerita Kerja Offshore Oil & Gas di Offshoreman.net
    • Offshore Oil & Gas
Pasang Lampu Lap-Lip Meriahkan Musim Perayaan
« on: 26 Jul, 10:39:56 PM »
Tahun ni plan nak pasang lampu lap lip ... bior meriah sikit musim perayaan. 
Kalau tgk pun dah ada lampu lap lip LED, so maybe jimat letrik and lebih selamat ...

Meriahkan Rumah anda dengan lampu Lap-Lip.  Btw, komen sikit pengalaman anda pasang lampu lap-lip ni... kalau letak gambar lagi ok..

smartbroadband

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 247
Re: Pasang Lampu Lap-Lip Meriahkan Musim Perayaan
« Reply #1 on: 27 Jul, 06:14:28 AM »
Sy buat wireing baru tarik terus dari DB.  Lepas tue tambah timer.

sang_karibut

  • Hulubalang
  • *****
  • Posts: 565
  • Gender: Male
  • ~pulau pinang kita~
Re: Pasang Lampu Lap-Lip Meriahkan Musim Perayaan
« Reply #2 on: 27 Jul, 04:35:10 PM »
Sy buat wireing baru tarik terus dari DB.  Lepas tue tambah timer.

lebih selamat dan jimat....

OffshoreMan

  • Administrator
  • Temenggung
  • ***
  • Posts: 1311
  • Gender: Male
  • Cerita Kerja Offshore Oil & Gas di Offshoreman.net
    • Offshore Oil & Gas
Re: Pasang Lampu Lap-Lip Meriahkan Musim Perayaan
« Reply #3 on: 27 Jul, 11:54:47 PM »
Dah Pasang.. Beli kat Giant... tapi pendek .. tak dak yang panjang. 

Kat mana boleh beli yg custom made? let say nak panjang 24 m and 12 m.  Ada tanya kat kedai di nilai 3 tapi harga mahalnya la sangat...

smartbroadband

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 247
Re: Pasang Lampu Lap-Lip Meriahkan Musim Perayaan
« Reply #4 on: 28 Jul, 12:43:57 PM »
Jalan pasar jangan pergi yg depan jalan utama, cari d belakang yang berdekatan dengan sekolah.  Ada kedai elektrik banyak di situ...

OffshoreMan

  • Administrator
  • Temenggung
  • ***
  • Posts: 1311
  • Gender: Male
  • Cerita Kerja Offshore Oil & Gas di Offshoreman.net
    • Offshore Oil & Gas
Re: Pasang Lampu Lap-Lip Meriahkan Musim Perayaan
« Reply #5 on: 28 Jul, 09:54:55 PM »
ok... lupa tang jalan pasar.. will scout di sana. tq