Author Topic: How to get the access card  (Read 2372 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

aslam

  • Guest
How to get the access card
« on: 19 Sep, 12:03:39 PM »
Salam.. Saya penduduk baru di vista seri putra.. macam mana saya mahu mendapat kan access card? and berapa bayaran nya?

CaptRahman

  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: How to get the access card
« Reply #1 on: 20 Sep, 10:12:01 AM »
Pergi ke pejabat pengurusan di Tingkat bawah Blok K  dan isi borang untuk apply. Kalau tak ada tunggakan, boleh dapat kad tersebut. Kalau tak silap rm30 dikenakan sebagai bayaran deposit.

Tetikus Hensem

  • Penghulu Bendahari
  • *******
  • Posts: 1026
Re: How to get the access card
« Reply #2 on: 24 Sep, 10:35:50 AM »
macam mana saya mahu mendapat kan access card?
Kalau penyewa, boleh dapatkan daripada pemilik unit. Kalau pemilik baharu, boleh dapatkan daripada pemilik sebelumnya... :) 

z1z1

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 220
Re: How to get the access card
« Reply #3 on: 24 Sep, 09:34:40 PM »
kalau nak pergi pejabat pengurusan elok hari biasa isnin-jumaat sebab sekarang hari sabtu pejabat pegurusan tak buka macam dulu.. haritu dah terkena nak berurusan dan bayar maintenance pejabat tutup sabtu dan dah tampal jadual baru..

hasrulnizal

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 15
  • saya ni penyewa
Re: How to get the access card
« Reply #4 on: 27 Sep, 09:04:22 AM »
Kalau sekarang ni dah tak guna access card... leh return balik n reclaim cas card tu ker????

aslam

  • Guest
Re: How to get the access card
« Reply #5 on: 03 Oct, 11:23:06 AM »
ada tak no management vista seri putra? sebab saya dari gombak.. saya nak tanya adakah saya ada tunggakan..

CaptRahman

  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: How to get the access card
« Reply #6 on: 03 Oct, 11:50:02 AM »
ada tak no management vista seri putra? sebab saya dari gombak.. saya nak tanya adakah saya ada tunggakan..
Call 03-8912 9261

akak akak

  • Guest
Re: How to get the access card
« Reply #7 on: 03 Oct, 02:58:44 PM »
wahai keptan rahman,,,kalau di bawah pengurusan dulu...kereta bersepah-sepah... Dah macam ada pasar malam dalam vista...kalau nak tau...dekat kl..usahkan kereta xder sticker x boleh nak masuk...pelawat pun langsung x dibenarkan nak masuk dalam kawasan apartment...parking jerla kat luar...  8)

Shamsul

  • Guest
Re: How to get the access card
« Reply #8 on: 04 Oct, 04:14:23 PM »
Salam,

Untuk berhubung dengan Pejabat Pengurusan VSP, anda boleh menghubungi talian kami:
03-89129261 - Puan Hafizin.

Pengerusi,
MC VSP 2013

z1z1

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 220
Re: How to get the access card
« Reply #9 on: 06 Mar, 04:00:40 PM »
wahai keptan rahman,,,kalau di bawah pengurusan dulu...kereta bersepah-sepah... Dah macam ada pasar malam dalam vista...kalau nak tau...dekat kl..usahkan kereta xder sticker x boleh nak masuk...pelawat pun langsung x dibenarkan nak masuk dalam kawasan apartment...parking jerla kat luar...  8)

kira pengurusan baru sekarang best la kan kak.. motor tiada sticker boleh sesuka hati masuk keluar...

Hairul_Senibina

  • Moderator
  • Penghulu
  • ***********
  • Posts: 407
  • Gender: Male
Re: How to get the access card
« Reply #10 on: 07 Mar, 11:45:12 AM »
wahai keptan rahman,,,kalau di bawah pengurusan dulu...kereta bersepah-sepah... Dah macam ada pasar malam dalam vista...kalau nak tau...dekat kl..usahkan kereta xder sticker x boleh nak masuk...pelawat pun langsung x dibenarkan nak masuk dalam kawasan apartment...parking jerla kat luar...  8)

kira pengurusan baru sekarang best la kan kak.. motor tiada sticker boleh sesuka hati masuk keluar...

MC sekarang tersangat bagus & terbaekkkk! Alhamdulillah.  ;D :P
"Hormat Menghormati Budaya Kita"  :)