Author Topic: gym BARU! RHYNO atas restaurant Hasanah  (Read 2790 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

sirynn48

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 215
gym BARU! RHYNO atas restaurant Hasanah
« on: October 29, 2013, 11:02:33 AM »
saya dah pegi..sgt best!! mcm fitness first cuma xde kelas..harga walk in sgt murah..harga promo, say attach leaflet . gamba gym saya dah delete pulak..


jabbar4aiman

  • Anak Lambor Kanan Kiri..
  • Global Moderator
  • Laksamana
  • ************
  • Posts: 1763
  • Gender: Male
  • Bujang tiga ber-anak tiga.. ( ^ - ^ )
Re: gym BARU! RHYNO atas restaurant Hasanah
« Reply #1 on: October 29, 2013, 03:30:30 PM »
Opening hours 9 pagi sampai 12 tengahari je..??  :(  :o
Unlearn what U Learned and Relearn what U Need

sirynn48

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 215
Re: gym BARU! RHYNO atas restaurant Hasanah
« Reply #2 on: October 30, 2013, 10:14:49 AM »
midnight la...dia typo kot...sbb saya pi hari ahad kul 12.20pm-1.45pm ...

make sure bwk indoor sport shoes, towel (boleh juga disewa Rm2, bila return towel dia pulangkan Rm1), bwk air sendiri (nak beli Rm1 je)...
« Last Edit: October 30, 2013, 10:17:24 AM by sirynn48 »

OffshoreMan

  • Administrator
  • Temenggung
  • ***
  • Posts: 1309
  • Gender: Male
  • Cerita Kerja Offshore Oil & Gas di Offshoreman.net
    • Offshore Oil & Gas
Re: gym BARU! RHYNO atas restaurant Hasanah
« Reply #3 on: October 30, 2013, 12:34:10 PM »
Ada program HITT tak or aerobic ke, yoga ke, apa ke...
boleh join..  or pertandingan biggest loser ke...

sirynn48

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 215
Re: gym BARU! RHYNO atas restaurant Hasanah
« Reply #4 on: October 31, 2013, 02:05:10 PM »
takde lagi..baru kan....dah ramai leh la kot buat biggest loser...no classes

Ada program HITT tak or aerobic ke, yoga ke, apa ke...
boleh join..  or pertandingan biggest loser ke...

sazzahan

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2916
Re: gym BARU! RHYNO atas restaurant Hasanah
« Reply #5 on: November 01, 2013, 08:24:49 AM »
mana der restoran hasanah. Haseena Maju ler huhuhuhu

sirynn48

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 215
Re: gym BARU! RHYNO atas restaurant Hasanah
« Reply #6 on: November 01, 2013, 11:21:01 PM »
HAHAHAHAHA....adoi ye laaaa saya mai type sesedap rasa jek hehhe....pembetulan..atas restauran HASEENA MAJU

ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: gym BARU! RHYNO atas restaurant Hasanah
« Reply #7 on: November 04, 2013, 10:10:19 AM »
Ingat nak cuba ke sini la Rabu nih. Tak penah join mana2 gym, so apa keperluan yg perlu di bawa untuk mlm pertama?  :P

sirynn48

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 215
Re: gym BARU! RHYNO atas restaurant Hasanah
« Reply #8 on: November 04, 2013, 10:34:26 AM »
Ingat nak cuba ke sini la Rabu nih. Tak penah join mana2 gym, so apa keperluan yg perlu di bawa untuk mlm pertama?  :P

hehehhe bwk sport shoes yg virgin ye, x guna utk outdoor...bwk tuala sendiri utk lap peluh n mandi jika nak mandi kat sana...pakaian yg anda selesa n serap peluh...bwk la headset n mp3 player sendiri utk lebih semangat utk berusaha! cheewahhhh hahaa

jabbar4aiman

  • Anak Lambor Kanan Kiri..
  • Global Moderator
  • Laksamana
  • ************
  • Posts: 1763
  • Gender: Male
  • Bujang tiga ber-anak tiga.. ( ^ - ^ )
Re: gym BARU! RHYNO atas restaurant Hasanah
« Reply #9 on: November 04, 2013, 01:08:59 PM »
Ingat nak cuba ke sini la Rabu nih. Tak penah join mana2 gym, so apa keperluan yg perlu di bawa untuk mlm pertama?  :P

hehehhe bwk sport shoes yg virgin ye, x guna utk outdoor...bwk tuala sendiri utk lap peluh n mandi jika nak mandi kat sana...pakaian yg anda selesa n serap peluh...bwk la headset n mp3 player sendiri utk lebih semangat utk berusaha! cheewahhhh hahaa

Berkaki ayam - tanpa kasut bleh..? sport shoes yg x guna outdoor tu memang lame sangat dah tak diguna.. sampai dah reput leroi..  ::)
Unlearn what U Learned and Relearn what U Need

ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: gym BARU! RHYNO atas restaurant Hasanah
« Reply #10 on: November 06, 2013, 11:13:31 AM »
Ingat nak cuba ke sini la Rabu nih. Tak penah join mana2 gym, so apa keperluan yg perlu di bawa untuk mlm pertama?  :P

hehehhe bwk sport shoes yg virgin ye, x guna utk outdoor...bwk tuala sendiri utk lap peluh n mandi jika nak mandi kat sana...pakaian yg anda selesa n serap peluh...bwk la headset n mp3 player sendiri utk lebih semangat utk berusaha! cheewahhhh hahaa

Ok, malam pertama tak buleh ganas2. Kalau salah, tolong tunjukkan. Kalau buleh biarlah sampai berpeluh2, barulah puas dan buleh datang lagik  ;D

Berapa ringgit untuk bukan ahli?