Author Topic: Cari Kucing Hilang  (Read 1084 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

goodyfoodle

  • Guest
Cari Kucing Hilang
« on: 15 Nov, 03:07:23 PM »
Assalammualaikum/Salam Sejahtera Semua

Nak mintak tolong jika ternampak atau ada info mengenai kucing saya yang hilang dari rumah pada 13 November, rabu lepas boleh contact saya di 019-3731825,

Nama : tompok.
Warna : putih dan bertompok kelabu.
Jantina : jantan
Umur :  lebih kurang 1 tahun.

Dia selalu ada kat rumah sejak trauma kena kejar dgn kucing lebih besar entah macam mana rabu lepas bangun pagi cari2 takde. saya dah round 5 baris depan and belakang lorong saya, pun tak jumpa. rasa sedih  :(

Jika sesiapa ada maklumat atau ternampak, harap hubungi saya di no h/p diatas . Terima kasih in advanced saya ucapkan.


wanzizou

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 120
  • Gender: Male
  • Zinedine Zidane
Re: Cari Kucing Hilang
« Reply #1 on: 09 Jan, 12:28:06 PM »
mcm mana..kucin sudah dijumpai ke..?