Author Topic: Foto tapak hari ini  (Read 13500 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mossgenio

  • Salah seorang
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4035
Foto tapak hari ini
« on: April 23, 2009, 06:02:00 PM »
Ni yang sempat gi ambik tadi
« Last Edit: April 24, 2009, 05:02:38 PM by feisal »

mossgenio

  • Salah seorang
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4035
Re: Foto tapak hari ini
« Reply #1 on: April 23, 2009, 06:03:32 PM »
Second row atap baru siap takat tu aje.

hisham

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 14
Re: Foto tapak hari ini
« Reply #2 on: April 24, 2009, 09:39:07 AM »
feisal,

kenapa banyak foto tak boleh buka?

Pagar hijau opposite rumah teres yang dah siap tu pun dah dibuka, lepas ni senang la nak tengok rumah sendiri setakat mana progressnya.

mossgenio

  • Salah seorang
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4035
Re: Foto tapak hari ini
« Reply #3 on: April 24, 2009, 05:03:56 PM »
Ni try sekali lagik

mossgenio

  • Salah seorang
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4035
Re: Foto tapak hari ini
« Reply #4 on: April 24, 2009, 05:05:48 PM »
Ada sikit lagi. Kalau takleh tengok jugak, kena download dulu la.

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Foto tapak hari ini
« Reply #4 on: April 24, 2009, 05:05:48 PM »



hisham

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 14
Re: Foto tapak hari ini
« Reply #5 on: April 25, 2009, 09:27:15 PM »
thanks dah boleh

mossgenio

  • Salah seorang
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4035
Re: Foto tapak hari ini
« Reply #6 on: May 30, 2009, 10:05:21 AM »
Petang ni ingat nak pegi ambik gambar lagik. Ada orang nak join?

stretford

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 25
Re: Foto tapak hari ini
« Reply #7 on: May 31, 2009, 04:43:25 AM »
hehe mgu ni keje la plak weekend. Kalau tak boleh saja nak join..

Hamizul

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 56
Re: Foto tapak hari ini
« Reply #8 on: May 31, 2009, 08:46:26 PM »
Ada perkembangan terbaru ker- kalu update ler...

mossgenio

  • Salah seorang
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4035
Re: Foto tapak hari ini
« Reply #9 on: June 14, 2009, 08:24:47 PM »
First row dah mula cat. Row lain dah mula construct pagar.  :)

Hamizul

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 56
Re: Foto tapak hari ini
« Reply #10 on: June 14, 2009, 10:02:33 PM »
Harap progress ok seperti yang dirancangkan-tak plan ker nanti umah nak buat design mcm mana? Saya ingat bawah tangga nak buat stor & bilik utiliti nak jadikan wet kitchen dan wet jadi dry kitchen. Ingat nak bagi nampak luas-tapi apa2 hal tengok bajet dulu ;D. X sabar nak pindah umah baru...

mossgenio

  • Salah seorang
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4035
Re: Foto tapak hari ini
« Reply #11 on: June 14, 2009, 10:54:59 PM »
Memang ada plan tapi nak kena tunggu siap dan tengok keadaan kewangan :-)

mossgenio

  • Salah seorang
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4035
Re: Foto tapak hari ini
« Reply #12 on: June 24, 2009, 06:24:45 PM »
Rumah row pertama dah siap pagar dan siap cat. Yang lain semua dah cat putih.

mossgenio

  • Salah seorang
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4035
Re: Foto tapak hari ini
« Reply #13 on: July 13, 2009, 11:58:20 PM »
Pagar batu semua dah siap kecuali 1 corner lot. Lupa nak bawak camera  :-[

estnee

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 28
Re: Foto tapak hari ini
« Reply #14 on: July 20, 2009, 05:04:43 PM »
agak2nye bile boleh siap ye? smlm g tgk..diaorg keja cepat jugakla kan...ahad pun keja..row rmh sy yg bdepan dgn rmh yg org dh duduk tu dah siap pasang cermin tingkap n pintu klau x silap.cume saya xberkenan kaler putih tu..nmpk mcm still kaler undercoat lg..gamaknye nak kena tukar kaler la nnti......

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Foto tapak hari ini
« Reply #14 on: July 20, 2009, 05:04:43 PM »